Přejít na obsah

Tablety do paliva


medvidek13

Doporučené příspěvky

No mam tu cest mat doma prezentaciu tohto vyrobku. Distributor sam v emajle spominal, ze tabletky v nadrzi sposobia taku usporu, ze na nadrz prejde auto skoro 2-nasobnu vzdialenost. :o

Cize ked to zhrnieme, tak ked tabletku hodis do tanku, kt. ma spotrebu 80l/100km, tak prejdes na 80l 200km, cize usetris 40l/100km.

No nekup to :smich::smich::smich:

Princip ma byt podobny ako pri WS Motor-up, ci jak sa to vola - znizenie trenia v motore...

Neviem ako vam, ale mne sa nafta az tak velmi na mazani nepodiela, asi tam mam nieco zle... :help:

Editováno: , autor: fabka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Mňa s támi zázračnými tabletami začal teraz bombardovať jeden dealer a chcel by som nejaké dobré argumenty, ako ho "zabiť". Na argumenty typu, že ak je to také zázračné, tak by to automobilky už dávno používali a nestrkali ťažké prachy do vývoja motzorov s nižšími emisiami dostanem odpoveď typu, že automobilky a ropné spoločnosti sú jedna banda. Ako ho teda odzbrojiť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchý,pošli ho někam a to dost důrazně.Jsem dost háklivej na to když mě někdo otravuje a jsem nastartovanej jen někam vlezu a hned slyším máte přání aniž bych se stačil rozkoukat a vůbec natyhle dotěrný vnucovače,to bych mu hned jednu pustil :aggressive: .To máš to samí jako ty zázračný magnetizéry a jen to jsou vyhozený prachy.Pokud chceš něco na zlepšení tak zkus použít VIF pro benzín.Nebo si trochu připlatit a koupit prémiové palivo a víš že je to lepší investice než podvodnej nesmysl v podobě zázračnejch tablet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si chcete vyzkoušet, jaký to je, tak si přihoďte do nádrže benzínu (na naftu to nefunguje - POZOR!) jednu až dvě tablety NAFTALÍNU - ano, toho smradupuchu, co se používá na odpuzování molů v šatnících. Zvedá to oktanové číslo paliva, nesmí se to ale přehánět - když je toho v benálu moc, zadře to minimálně vstřiky. U karbcové "šáde" jsem viděl, jak maník nasypal 10 tablet do půlky nádrže (cca 20l) a auto po pár kilometrech zdechlo - zadřel motor. Je to vyzkoušené, funguje to, bohužel spousta lidí na to i dojela - nedá se přesně dopředu odhadnout, jak rychle se v kterém benzínu (vliv různých směsí prodávaných pod stejným obchodním názvem - základ je sice skoro stejný, ale aditiva si míchá každý producent jiná) tablety rozpustí a pokud se to hodí do "pár litrů na dně" , motor pak cucá koncentrovaný roztok téhle chemikálie a doslova ho to uvnitř dere z kůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no pořád se hledá způsob jak někoho oblbnout a vytáhnout z něj peníze.Magnetizéry už jsou profláknutý a tablety taky, tak je třeba inovovat no.A nekupto za ty prachy :smich: :smich: :smich: a čím víc jich máš tím líp pak už jen můžeš PHM prodávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím ve spolek,

Omlouvám se že to cpu zrovna sem, ale nevěděl jsem kam s tím.

Dnes jsem náhodou narazil na ,,zázračné´´ tablety Ecofuel Catalyst™ Tabs, které se přidají do paliva a prý sníží spotřebu chrání motor a tak.Chtěl bych se zeptat jestli s tímto výrobkem máte zkušenost.

Mě osobně to přijde jako hloupost, a hlavně vliv na trvanlivost paliva? jak se na to budou tvářit dnešní DPF, vstřikovací systémy atd...?

Přidám i odkaz na pročtení http://www.ecosave.cz/

:kol-24: (v žádné případě nedělám reklamu ani nedoporučuji nikomu kupovat!)

Editováno: , autor: marek.88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...