Přejít na obsah

Slevy od prodejců


banán

Doporučené příspěvky

Uz jsem si i rikal, ze bych vzal 1.4-ku kdyby to urychlilo dodani, ale po telef. konzultaci s prodejkyni mi bylo receno, ze bych si vubec nepomohl...

To máš asi pravdu, mám objednávku na R 1,4 z 6.3. V pátek jsem volal a prý ať počítám nejdřív první týden v květnu (9 týdnů).

Editováno: , autor: vonder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teraz je fakt problém, hlavne s lacnejšími vozmi - obe HTP a 1,4ky. Celá Európa šrotuje o život, autá idú na dračku. Na Slovensku v niektorých salónoch dokonca nemajú vystavené už žiadne FII, majú tak max 1 predvádzačku.

Ak mám dobré info, tak sa aktuálne FII objednáva na jún až júl! Pre porovnanie, OII bežne do 6-8 týždňov, podľa motorizácie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To hej, ale uvidíme, čo bude, keď sa šrotovné minie resp sa nasýti trh... Druhé kolo šrotovného štartuje na Slovensku už zajtra, menili sa podmienky, od zajtra sú nové cenníky - vyriešili to tak, ako sa čakalo: štát pritlačil na predajcov (predajca musí prispieť 1000 € namiesto pôvodných 500 €) a dáva už len 1000 € namiesto pôvodných 1500 €, takže sa plošne zvýšili cenníkové ceny o 500 € :rolleyes:

Čo pre tých, čo kupujú auto s uplatnením šrotovného znamená rovnakú cenu ako bola v prvej vlne šrotovného, no pre tých, čo si šrotovné neuplatňujú dochádza k navýšeniu pôvodnej ceny o tých 500 €, ktoré štát hodil na plecia predajcov. Aj čo sa týka akcií a financovania, u Škody SK je aktuálna situácia taká, že na bežných zákazníkov sa zabudlo a preferujú sa "šrotujúci" kupujúci holé-bosé FII :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Takže už aj ja silne uvažujem nad kúpov novej Fábie combi Elegance + nejaká tá príplatková výbava. Podla cenníkovej ceny to vyšlo 401300kč.

Zatial mi bola poslaná najlepšia ponuka za cenu 360 300kč + gumové koberce a povinná výbava. Čo myslíte VY? oplatí sa ešte jednať, alebo už nižšiu cenu nikde nespravia? :help:

Editováno: , autor: imo17
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za pár měsíců bych měl kupovat nový auto. V životě jsem nesmlouval a je mi to velmi nepříjemné. Jsem zvyklý nakupovat za ceníkové ceny, ale když to tady tak čtu... No zkrátka, když se člověk zeptá na slevu, je možné, že prodejce řekne, že nic takového nedávají nebo nabídne vždy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

václav: pokud se ti to ekluje, tak vyuzij sluzeb dalsich lidi. kdyz nikoho nenajdes, su schopnej ti cenu vyjednat :) k automatickym slevam urcite neni zadny "moralni" duvod a jde o byznys.

To je dobrej nápad vzít někoho s sebou, budu o tobě ještě uvažovat :):help: Když jsme kupovali první Fabii i naposledy Roomstera, sleva ani koruna a jako první jsme jeli ještě s maníkem z autosalonu rovnou do benzínky (benzín samozřejmě za naše).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže ja som si objednal Rooma 1.2 51kw, oceán modrá, Style, +4reproduktory vzadu, plnohodnotná rezerva, predĺžená záruka na 60 tis. km, construct a výsledná cena je cca 10.000€. Je to po odrátaní šrotovného + zľava predajcu vo výške cca. 600€. čiže celková zľava z ceny auta je cca. 2600 €, bývalích cca.80.000,-SK, a českých korun asi podľa kurzu cca. 70.000 Kč....celkom dobre nie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je výhodná tato nabídka???

FII Ambiente, 51 kw

+ metalíza

+ sun set

+ hlavové airbagy

+Maxi-Dot

+ radio Beat

Cena 260 500,-

Ovšem v nejbližších dnech se zvýší na 269 900,-

Váhám nad tím, čekám, zda-li sezavede šrotovné, tak to bych o něj přišel, pokud by se zavedlo, zpětně mi jej asi neproplatí, ale zase nevím, za jakou cenu by se tento model nabízel.

Kromě tohoto mě ještě láká Clio III s turbo motorem, ale to je o 60 000 dražší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak alespon je videt, ze to jde i bez srotovneho...

ako to rátaš? teraz som pozeral na webe skoda auto cz roomster.

motorizácia 1.2 51kw Style + doplnky, ktoré som si objednal ja, celková suma 322000,- po prepočte kurzom € to vychádza na 12076€. čiže ak použijem šrotovné u nás vyjde ma roomster o cca.2000€ lacnejšie ako keby som ho kupoval v CZ bez šrotovného nie? a to som nikde nevidel ten packet elekrtony, dance radio a sunset. rátal som to bez toho, takže aj keď to tam niekde je tam to neovplyvní výslednú sumu 12076€ v ČR.

oprav ma ak sa mýlim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...