MaVac Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 V létě jsem si koupil svoje první "nové" auto a jsem moc spokojený. Fabia II 1.2TSI 63kW Ambiente, rallye zelená, sportovní volant, MaxiDOT, kupováno jako předváděčka v Auto Podbabská za 269.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Fialová lavender: Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocpel Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Černá magic s perleťovým efektem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zelená Arctic metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulak Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Modrá Ocean metalíza... Editováno: 3. Červenec 2011, autor: karkulak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Krasna barva. O to vic me stve, ze uz neni v nabidce. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.F. Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Modrá Pacific Uni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulak Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Krasna barva. O to vic me stve, ze uz neni v nabidce. jj, naštěstí jsem ji ještě stihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Fabia - zelená rally žába 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kwap Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 červená volcano metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) Čierna megic Editováno: 29. Červenec 2011, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) Bílá Candy (nemohl jsem si vybírat ) šel jsem po ceně.... Roomster 1,4 16V. Říkáme mu cigán. Editováno: 29. Červenec 2011, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Můžu si s tím posléze pohrát. jenomže pokud uživatelé nenapíší své barvy, tak prozatím je zbytečné všechno řešit. Až bude třeba 30 evidovaných majitelů, potom začne teprve třídění podle počtu majitelů... Proto prosím pište své farbičky. Koukám, že aktualizace se v posledních letech nějak zastavila... Co kdybych se chtěl taky přidat - červená corrida, viz podpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) ... A ešte niečo : Dnes som si chcel kúpiť korekčnú ceruzu na opravu laku, nakoľko už kamienky zabojovali s kapotou a bolo mi oznámené, že pri tejto farbe ešte nie je v ponuke... To nechápem, ako je to možné, keď som auto s touto farbou objednával ešte v Auguste... Žeby zaspali v ŠA na vavrínoch???? zohnal si uz tu korekcnu ceruzku pre Miami farbu v Skodovke? Mozes si opravovat mini oderky touto ceruzkou bez toho aby reptali v servise pri garancnych prehliadkach a ohanali sa stratou zaruky na lak? PS> ja mam tiez Miami modru metalizu (krasna farba ) Editováno: 30. Září 2011, autor: Jairo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Gratulujem k modrej Miami Ano, lakovú ceruzku som zohnal, aj keď nie u dealera, kde som kupoval auto, lebo tam ju nejako "nemali v počítači"... Je normálne v ponuke Škoda auto a stojí 8,12 €. Čo sa týka záruky, tak je to oficiálny výrobok predávaný výrobcom, preto nevidím problém, kedže opravujem len drobné poškodenia.. A je to ozaj krásne farba, keby som sa mal rozhodnúť znova, tak opäť volím túto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Fabia - zelená Rallye Forman - červeň Sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 kde sa da zistit cislo farby ktore je na aute? co sa tyka lakovania.. sa mi dnes podarilo skrtnut auto .. ako sa to bude dat spravit? mozem to robit aj vonku ked je - teplota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Číslo barvy zjistí kterejkoliv servis nebo i samostatná lakovna podle značky a modelovýho ročníku, název barvy i kód by měl být v servisce a značková opravna by ho měla zjistit i podle VINu (pokud už auto není přelakovaný na jinou barvu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Kód barvy je uveden na štítku pod tapecem co zakrývá v kufru rezervu. Je tam štítek (tak 10x10cm) a na něm uveden kód barvy, výbava apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 To je jen kopie toho samýho štítku, kterej je na první stránce servisky. A pokud ani jeden nenajde, protože některý frikulíni ho před prodejem auta strhávají (nevím proč), stačí poslat VIN do automobilky a oni pošlou kopii - aspoň teda u aut s ročníkem výroby tuším 2000 a vyšším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 fabia II béžová cappucino metalíza... praktická je, není na ní vidět špína, to je pravda.. ale je to tuctovka, fakt ji má dost aut.. :-( zase je pravda, že na liťákách, sluníčku a umytá a vyleštěná vypadá auto dost dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Moje slova capucino mam vic jak 4 roky a je perfekt. Staci umyt , prelestit a sviti se jak psi kulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Zelena arctic metaliza jako uzivatel "Jendam" akorat kratka verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chamelleon Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Ahojte, tak já se taky přidávám s Šedou Anthracitovou metalízou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Taky přidám Červená Corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.