vorlajz Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ja sedlam bezovyho cappuccino Scoutika, moje mati cappucco Fabcu a sestra cernou Fabcu II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
estevez Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 ja sedlam bezovyho cappuccino Scoutika, moje mati cappucco Fabcu a sestra cernou Fabcu II. Čau - taky mám béžovou capuccino metalízu (O2 FL), na údržbu super barva. 2vorlajz - co máš v TP napsáno u toho béžovýho Scoutíka? Já tam mám "HNĚDÁ-METAL", ale hnědý mi to auto teda nepřijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 červená corrida veľmi sa jej hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 ja mam fabku bielu a teraz aj nový roomster praktik v červenej corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Čau - taky mám béžovou capuccino metalízu (O2 FL), na údržbu super barva. 2vorlajz - co máš v TP napsáno u toho béžovýho Scoutíka? Já tam mám "HNĚDÁ-METAL", ale hnědý mi to auto teda nepřijde... my máme Fabku II v béžové capuccino a v TP je napsáno tuším šedobéžová metalíza Editováno: 19. Listopad 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 kapučínko, ale v TP šedá metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polov Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 červená corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Šedá Anthracite metalíza ... Prosím o zařazení do ankety ,,,, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milano22 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy?Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 10 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, mirda328, miro296, zizi5 Modrá Dynamic uni - 2 majitel Imri, Octavka Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 3 majitelé Misubaro, Šváb, Míra1 Modrá Ocean metalíza - 8 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli, El_Jacobo Červená Flamenco metalíza - 4 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, OldaM Stříbrná Diamant metalíza - 2 majitelé koblih, Jezek, Béžová Cappuccino metalíza - 4 majitelé RomanKo, jey-r, tora, canario447, Milano22 Modrá Polar metalíza - 2 majitelé Aaron71, omiko Modrá Storm metalíza - 3 majitel hairman, Jirka67, Petr_794 Černá Magic s perleťovým efektem - 1 majitel VIST Šedá Anthracite metalíza - 1 majitel mr.pecoun, Šedá Satin metalíza - 1 majitel Vladinek, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 HIGHLAND ZELENÁ METLA, asi budu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata-he-kasa Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 tak já mam bílou candy, ale v tabuklce svítí nula.jak je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 černená corrida uni je nej !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ty vole, neblbněte, 3 roky stará zaáležitost, je spousta nových barev, a spousta už jich není. Z toho po 3 letech nedělejte závěry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) nikdo žádné závěry nedělá.....a ikdyž již jak píšeš spousta barev není..lidi na svých autech mají..to ti nedošlo? A další nový majitelé s novýma barvama sem můžou napsat...nemyslíš...a že je to 3 roky staré???Co na tom.... Editováno: 14. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Tak třeba nová barva za mojeho tatínka Rosso Brunello. Za mě Corrida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Tak jo, v Bolce mi už brzo začnou na páse mordovat Rosso Brunello :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Stejně vyhraje jako vždy černá metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 tak je tam nejvíc tý corridy, tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 černá je prostě černá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 jedině Černá perleť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Je to taky o modelu auta a provedení. Černá OII Classic Combi FL bez tónovaných skel a s poklicema vypadá jak pohřebácká 1203. Velkej rozdíl je u OII u červené Corridy před a po FL a tak by se dalo pokračovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Podľa štatistík predaja u FII vyhráva Corrida, u R vyhráva Capuccino, OII vyhráva Brilliant, u SII zasa Magic... K výhre červenej prispeva aj fakt, že je bez príplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Tak já mám R scout a mám zelená AMAZONIAN metal.Ke scoutu se zelená hodí Původně jsem chtěl zelenou olive,ale škoda pro rok 08 už nenabízela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Za mě R v barvě červená Rosso Brunello metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.