Doli Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Urcite se to bude nekdy hodit!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikl Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 No dávají tam tyto,jedny se používají na Twin a druhé právě na Aerotwin.Konstrukčně jsou shodné a určitě budou jiné,než které jsou běžně k sehnání za pár kaček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasat Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Takže origo gumičky koupíte !!! Pod číslem 1K0 955 429B a jsou tam přibalené i náhradní plastové koncovky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasat Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 A nebo v Plzni: https://www.protruck.cz/sterace/guma-750mm-bosch-aerotwin.htm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlov Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Tak toto by som určite nekupoval. Ja som kúpil na pumpe TESCO normálne stierače za 3,99 EUR/ks. Značku si nepamätám, len viem, že boli v červenom obale. Mám ich už druhý rok a sú zatiaľ v poriadku. Naopak originál BOSCH Aerotwin ma úplne sklamali, vydržali sotva jeden rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1. Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Ja som sa zase k Aerotwin vrátil. Skúšal som nejaké noname stierače z Alzy, s tým, že stáli polovicu Boschiek. Žiaľ, vydržali iba 2 mesiace, takže zase kupujem radšej tie Bosch, ktoré u mňa vydržali vždy asi rok (cca. 20-25 tisíc km, parkovanie vonku). Inak naposledy keď som kupoval tie Aerotwin, všimol som si, že ich cena išla dole. Dávnejšie cena okolo 25-30 € za pár, teraz som ich kupoval za nejakých 17 €. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouchy Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Mně se tedy rozebrat stěrač nepodařilo (potřeboval jsem měnit jen jeden kvůli jednomu místu), a to ani hrubou silou, natož abych z toho tu gumičku dostal. Celý skončil v koši a od té doby jen celé Aerotwiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasat Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Jde to jen u Bosch Aerotwin, ale u VALEO a jiných značek gumičku nevyměníš (jiná konstrukce lišty) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spravcanetu Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Ja mam leon 5f a origo stierace vymenene z gumickami z ali za 1,2eur do 3 minut. Idu ako nove. Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrix.m Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Mas nejaky odkaz?Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spravcanetu Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Ako som písal gumicky som vymenil do origo stieracov. https://m.aliexpress.com/item/32804567883.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spider=y&productId=32804567883&productSubject=2Pcs-Car-Rubber-Wiper-Blade-Refill-For-Frameless-Wiper-24-26-6mm-Wiper-Refill-Universal-Windscreen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts