octaviaman Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Dneska tak du po meste z prace a proti me jede krasnej bilej Passat kterej ma listy na dverich a obou naraznicich chromove.Mate to taky nekdo na Octe ? Kde se to da sehnat, na kolik to cenove vyjde atd.Diky za prispevky. Zatím jsem to na Octě neviděl, ale Milotec připravuje nerez překrytí bočních lišt. Zatím je to v přípravě, ale nemělo by to dlouho trvat než to vyleze. Akorát v těch náraznících to bude asi problém... jak známe všichni Milouštek,tak nebude problem jen v náraznících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Dneska tak du po meste z prace a proti me jede krasnej bilej Passat kterej ma listy na dverich a obou naraznicich chromove.Mate to taky nekdo na Octe ? Kde se to da sehnat, na kolik to cenove vyjde atd.Diky za prispevky. Zatím jsem to na Octě neviděl, ale Milotec připravuje nerez překrytí bočních lišt. Zatím je to v přípravě, ale nemělo by to dlouho trvat než to vyleze. Akorát v těch náraznících to bude asi problém... jak známe všichni Milouštek,tak nebude problem jen v náraznících Nechci Milotec nějak obhajovat, ale co se týče chromovanejch převleků a nerezu tak s tím problémy nebývaj a navíc jsem psal že to budou převleky jen na boční lišty, takže jestli někdo bude chtít i ty v náraznících tak si to musí pořešit nějak jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Máte někdo nějaký fotky, jak to vypadá když sundám ty boční lišty. Chtěl bych je sundat, někde jsem to viděl ale už nevim kde, chtěl bych to vidět na nějakých lepších fotkách. Pro inspiraci a odvahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Máte někdo nějaký fotky, jak to vypadá když sundám ty boční lišty. Chtěl bych je sundat, někde jsem to viděl ale už nevim kde, chtěl bych to vidět na nějakých lepších fotkách. Pro inspiraci a odvahu Já mám auto momentálně bez lišt na dveřích a zkus se podívat do sekce "Moje auto" na téma "Kokta 55" nebo tak nějak, tam je LX bez lišt. Jinak po sundání tam zůstane prolis na kterej jsem si musel chvíli zvykat, protože mi tam prostě něco chybí. Když strhneš tu lištu tak ti pod ní zůstane lepidlo, který musíš s velkou dávkou trpělivosti a ředidla smýt. Ale já tam stejně dám lišty zpátky, ale až je budu mít od lakýry v barvě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Máte někdo nějaký fotky, jak to vypadá když sundám ty boční lišty. Chtěl bych je sundat, někde jsem to viděl ale už nevim kde, chtěl bych to vidět na nějakých lepších fotkách. Pro inspiraci a odvahu Já mám auto momentálně bez lišt na dveřích a zkus se podívat do sekce "Moje auto" na téma "Kokta 55" nebo tak nějak, tam je LX bez lišt. Jinak po sundání tam zůstane prolis na kterej jsem si musel chvíli zvykat, protože mi tam prostě něco chybí. Když strhneš tu lištu tak ti pod ní zůstane lepidlo, který musíš s velkou dávkou trpělivosti a ředidla smýt. Ale já tam stejně dám lišty zpátky, ale až je budu mít od lakýry v barvě... jj, moje rec, dat to hezky do barvy, aby to licovalo...stihacko, prosimte, vis kolik stojej ty listy...kupoval sis novy facelift nebo si pouzil ty svoje??? este mam v planu laknout ten cernej kousek u zpetnejch zrcatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Máte někdo nějaký fotky, jak to vypadá když sundám ty boční lišty. Chtěl bych je sundat, někde jsem to viděl ale už nevim kde, chtěl bych to vidět na nějakých lepších fotkách. Pro inspiraci a odvahu Já mám auto momentálně bez lišt na dveřích a zkus se podívat do sekce "Moje auto" na téma "Kokta 55" nebo tak nějak, tam je LX bez lišt. Jinak po sundání tam zůstane prolis na kterej jsem si musel chvíli zvykat, protože mi tam prostě něco chybí. Když strhneš tu lištu tak ti pod ní zůstane lepidlo, který musíš s velkou dávkou trpělivosti a ředidla smýt. Ale já tam stejně dám lišty zpátky, ale až je budu mít od lakýry v barvě... jj, moje rec, dat to hezky do barvy, aby to licovalo...stihacko, prosimte, vis kolik stojej ty listy...kupoval sis novy facelift nebo si pouzil ty svoje??? este mam v planu laknout ten cernej kousek u zpetnejch zrcatek sada facelift stoji kolem 800kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Máte někdo nějaký fotky, jak to vypadá když sundám ty boční lišty. Chtěl bych je sundat, někde jsem to viděl ale už nevim kde, chtěl bych to vidět na nějakých lepších fotkách. Pro inspiraci a odvahu Já mám auto momentálně bez lišt na dveřích a zkus se podívat do sekce "Moje auto" na téma "Kokta 55" nebo tak nějak, tam je LX bez lišt. Jinak po sundání tam zůstane prolis na kterej jsem si musel chvíli zvykat, protože mi tam prostě něco chybí. Když strhneš tu lištu tak ti pod ní zůstane lepidlo, který musíš s velkou dávkou trpělivosti a ředidla smýt. Ale já tam stejně dám lišty zpátky, ale až je budu mít od lakýry v barvě... jj, moje rec, dat to hezky do barvy, aby to licovalo...stihacko, prosimte, vis kolik stojej ty listy...kupoval sis novy facelift nebo si pouzil ty svoje??? este mam v planu laknout ten cernej kousek u zpetnejch zrcatek Já jsem nakonec koupil nový v AutoKelly, 6-ti dílná sada za asi 600,-, 4 klasický lišty na dveře a dvě krátký na přední blatníky a ještě s docela pěkným nápisem OCTAVIA, ale ten se stejně schová pod lakem, i když znát asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak to trochu oživým. Víte o nějaké fotce octavie bez lišt? Nejlépe na stříbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak to trochu oživým.Víte o nějaké fotce octavie bez lišt? Nejlépe na stříbrné stribrna to neni.. ale kdyz nikdo nic tak aspon ja.. je to loňske foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 počkej, mám stříbrnou bez lišt, podívám se pošlu ti je. jinak co nejdřív tam půjdou lišty zpátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 tak že by........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 a takhle to doufám zase brzo bude, jak bylo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 taky díky. Já nevim, lišty se mi nelíbí, ale ta prohluben taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) taky díky. Já nevim, lišty se mi nelíbí, ale ta prohluben taky ne... tak asi oddelat listy a zadelat prohluben , vzdyt je to jednoduchy ja uz si na tu prohluben zvykl a mam vyreseno Editováno: 27. Duben 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 no ja som ich tam práveze dal dorobiť ale takto to vyzeralo pred tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Mě osobně to bez lišt připomíná verzi classic (social) , určitě bych nesundaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 určitě bych sundal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 ja bych take nesundaval,navic kdyz otevirate dvere napriklad u zdi,tak se to opre o tu hranu te listy a nepodrou se vám dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ja jsem sundal... Pak dal do laku a zase nandal... Nyni bych nesundaval, ale oni se, respektive 2 nejak chteji dolu. Zkusil jsem oboustranku, ale nedrzi, jak by mela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 já bych taky určitě sundal je to hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 já bych nesundával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 ani ja. vyzera to ako 'socka edition' bez nich sirsie predface vo farbe su najkrajsie ... aspon pre mna... tie pasuju naviac k listam v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Me se to libi bez nich vice, nevim co je na tom socka edition, kdyz spis naopak ty nejnizsi vybavy maji vsechny doplnky v cerne - ale zalezi na chuti kazdeho. No a o jejich funkcnosti to je na delsi povidani, stejne Ti to nekdo omlati vyssima dverma - to mas jedno...prikladam mojeho mazla...odpoledne to nafotim treba lepe, to je foto z leta... Taky si myslim ze esteticky se to bez list hodi nejvice ke stribrne mozna bile, kde nejde videt extra zlabek, tmave odstiny to moc zvyraznuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Ahojte,mám na své O1 (r.v.99) na bocich cerne predface listy. Moc se mi nelibi ze jsou tak siroke, proto bych chtel dat face. Nemate s tim nekdo zkušenosti,jak to jde, cenu a rizika? Dekuj za info. Hledal jsem neco ale moc sem toho nenasel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.