Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No to spíš FL.

toto mi ako usmev rozhodne nepripada...A ked sa k tomu prida siva Anthracite :palec2:

post-10844-1240478834_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

no až si třeba půjdeš pro auto do servisu, tak se na tebe bude smát nejel technik, ale i autí!!! lol

budou se ti smát, jak s tebou dobře vyjebali!!! :kol-48:

Upraveno od vorlajz

Btw jsem zvědavý, kdo bude první s tím nárazníkem s LED na ne-RS verzi. lol

Chcel si tym nieco povedat? :p

post-10844-1240481806_thumb.jpg

:smich::smich::smich: tak to bylo dobré jak cip

Cjoctavian už nesnívaj nemá to cenu,dám ti tú fotku sem ešte raz,aby si si tú Nexiu mohol vychutnať,alebo že by to ruskí pionieri upravili starú volgu? Nehnevaj sa,ale vyzerá to otrasne,skoro by som to nazval sabotáž :smich::smich::smich:

Osobne mi výrez na OII RS pripomína tvar sumcovej papule,ale fl mi pripomína ŠPORHELT :kol-98:

18433145.jpg

Upraveno od Nikita1

Jj, sumec, to je to správné. A maska se má smát, i škodovka to tak sama prezentuje, ne?

Mne se to podle obr libi :D ... uvidite, ze nakonec se stejne bude libit 90% z nas ;)

To si nemyslim FL potkavam casto na silnicich, stava i tady u nas na budove,zadek jeste jde,ale predek je hrozny,ale myslim ze to hdone delaji ty priserne svetla, kdyby byli mozna jen ty svetla jine,hned by to vypadalo jinak...

mš se teda tady ten novej gezicht té oktávky nelibi..u superba je to fajn..to je takovy drsňácký výraz B) ale tady je to fakt jak leklá ryba :D ...stejně nejhezčí úsměv(masku) má 1000mb s tou lištou škoda a to mi nikdo nevymluvíte :p

zaujimave, ze na Leone alebo Golfe Plus to nikto nenazval papulou sumca...az terez na Octavii

:_icon_smich2: jasne jasne vorlajzo, preto na "vysmiatu" OII FL ani nepomyslim... lebo presne ten pocit by som asi nezvladol... (nie to, ze niekto ma odrbal, ale to ze odrazu sa na mna usmieva cely svet lol )

Možná, že to na VW foru taky řešili :-)

Cjoctavian už nesnívaj nemá to cenu,dám ti tú fotku sem ešte raz,aby si si tú Nexiu mohol vychutnať,alebo že by to ruský pionieri upravili starú volgu? Nehnevaj sa,ale vyzerá to otrasne,skoro by som to nazval sabotáž :smich::smich::smich:

Osobne mi výrez na OII RS pripomína tvar sumcovej papule,ale fl mi pripomína ŠPORHELT :kol-98:

Jednoducho predok toho auta,či je to maska,nárazník,alebo svetlá je príšerný

Ale, len ta stve, ze mas predFL a chces to zakryt :smich:lol

BTW: co je ŠPORHELT :help:

zaujimave, ze na Leone alebo Golfe Plus to nikto nenazval papulou sumca...az terez na Octavii

Přesně. :palec2:

Upraveno od *pepa*

Ale, len ta stve, ze mas predFL a chces to zakryt :smich:lol

BTW: co je ŠPORHELT :help:

Cjoctavian,to nie je dobré ani ako vtip,to akoby som závidel niekomu hnedé trenky z vnútra :smich::smich::smich:

A šporhelt,sú tie staré kachle s mrežou ako hovädo a tiež z nich tak trčí ako maska na fl.

OIII to istí,tá bude pekná

A k tej papuli,nárazník len na OII RS je predsadený,ako sumcová spodná sánka,malé oči a ten otvor ......je to skrátka dravec

105891-article-3f247.jpghgh204.jpg

sumec.jpg

Upraveno od Nikita1

Ja bych si facelíft RS predstavoval takto (uz jsem tu neco podobneho daval) :

Nevim proc se radsi nezeptaji tady na foru nez neco zacnou vyrabet :p

post-3278-1240519816_thumb.jpg

Tak to je moc pěkný, taky nevím, proč se nás tu prvně nezeptaj :smich::smich:

Tak možno to v Škodovke pobrali takto, že budú radšej vyrábať takéto "škaredé" polotovary, ktoré si každý ochutí podľa svojej chuti. lol Niekto na ten facelift prilepí svetla zo Supa, niekto nálepky falošných plameňov z pumpy... :p Simply Clever lol

Ako starý je ten Mejďák? :) Skoro by som povedal,že ten nárazník je okopčený :p

post-12681-1240603497_thumb.jpg

Upraveno od Nikita1

vyhodit ty designery když kradou!!

Takove narazniky maji vsechny mercedesy, pokud jsou AMG

mercedesbenzs65amg20101.th.jpg mercedesbenze63amg20101.th.jpg mercedesbenzclclassamgs.th.jpg mercedesbenzsl63amgedit.th.jpg

A tohle je z roku 2003:

mercedesbenzsl55amg2003.th.jpg

Upraveno od kully

Jo, akorát že na tom Medvědovi to vypadá úplně jinak že jo lol

Takhle to nemužeš brát...že kradou.Je to vývoj a za chvilku ty auta budou vypadat prostě hodně podobně...s tim nic neuděláš :)

Tak vymysli něco svýho a třeba budeš mít uspěch ;)

No a možno to ani RSa nebude,ale "OII AMG" he he.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.