Diamant Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Presne to som cakal - mne doslova nicia usi moje (cca 6mm) 225/45 R17... V 40-ke neskutocne dunia a vo vysokych rychlostiach zas hucia na drsnom asfalte - hlavne zadne gumy. A ako to je s pohodlim na tych 18"? Myslim v meste - dlazba, jamy...Nie je to nejake uskakane? Ja mám na leto aj na zimu rovnaký rozmer (225/45 R17) a zimné Dunlopky 3D si veľmi pochvaľujem. Sú fakt tiché a na ceste sedia veľmi dobre. Horšie je to s letnými. Výrobca mi nadelil Conti SportContact2, ktoré na asfalte sedia vynikajúco, mimo cesty je to už ale slabé a sú dosť hlučné. Takže ak by som si mohol vyberať, volil by som nejaké pneu s priečnymi drážkami, nie len pozdĺžnymi. Vytlmenie dverí celkom pomohlo (a to nie iba muzike, ale aj izolácii okolitého hluku a hluku od kolies). Teraz vnímam hlavne hluk od kufra, ktorý som ešte nevytlmil, ale chystám sa na to. U Fabie som to už urobil a veľmi to pomohlo. A z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že u kombíka počuť hluk od zadných kolies viac, než u liftbacku. Zrejme to robí plné zadné plato. U kamoša po odhlučnení dverí aj kufra bol hluk porovnateľný, ako u mňa len s odhlučnenými dverami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Aj ja planujem dynamat do kufra, ale az na dalsi rok. Tuto zimu je este auto v testovacej faze - ci nebude zatekat voda do rezervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 CJ: Neboj sa, to by som nedokázal ;-) A ano, 3Dčky su super. A letné - keby sa ešte robili GY F1 Eagle, to by si videl, čo je to PNEUMATIKA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Ja mám letného favorita - Dunlop SP Sport 01 (bez "A" za 01). A ešte sa vyrábajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chipsik. Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 a kde si dal vytlmit aj ja by som chcel v KE ? Ja mám na leto aj na zimu rovnaký rozmer (225/45 R17) a zimné Dunlopky 3D si veľmi pochvaľujem. Sú fakt tiché a na ceste sedia veľmi dobre. Horšie je to s letnými. Výrobca mi nadelil Conti SportContact2, ktoré na asfalte sedia vynikajúco, mimo cesty je to už ale slabé a sú dosť hlučné. Takže ak by som si mohol vyberať, volil by som nejaké pneu s priečnymi drážkami, nie len pozdĺžnymi. Vytlmenie dverí celkom pomohlo (a to nie iba muzike, ale aj izolácii okolitého hluku a hluku od kolies). Teraz vnímam hlavne hluk od kufra, ktorý som ešte nevytlmil, ale chystám sa na to. U Fabie som to už urobil a veľmi to pomohlo. A z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že u kombíka počuť hluk od zadných kolies viac, než u liftbacku. Zrejme to robí plné zadné plato. U kamoša po odhlučnení dverí aj kufra bol hluk porovnateľný, ako u mňa len s odhlučnenými dverami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Dal som to vytlmiť Diamantovi doma v garáži :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Mozem dat aj moju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Ja mám letného favorita - Dunlop SP Sport 01 (bez "A" za 01). A ešte sa vyrábajú. Ja mam na soucasnym aute prave na leto Dunlop SP Sport 01A (225/45 R17) a jsem max. spokojenej. S hlucnosti nemam problem. Kolega obouva Bridgestone Potenza RE050 a jsou o dost hlucnejsi. Na zimu jsem ted dal Conti WinterContact TS 830P (225/40 R18) a pocitove sedi lip, na coz samo ma vliv i teplota a smes zimnich pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Tož - právě řeším co dát na léto - ve předu mám tak 50%, takže po jaře to musím rozlouskonout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 451 koni v ORS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Vyzerá to dobrre, ale som zvedavý, koľko to vydrží.. No každopádne by som sa tým chcel zviesť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ja by som sa na tom chcel zviezt, az keby to malo haldex z S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Neodmietol by som, ale nechcel by som byt tym autom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Ja teda ten pohon 4x4 rád oželiem a nebudem celý rok platiť o 0,8 litra vyššiu spotrebu. Ale to video je fakt efektné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 City of London Police Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 V týdnu jsem potkal v Praze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 tady je můj mazlík, ze svatby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Co je pravdy na tom, ze O2 RS dostane s dalsim MR motor z Golfa GTI s vykonom 211 koni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Co je pravdy na tom, ze O2 RS dostane s dalsim MR motor z Golfa GTI s vykonom 211 koni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Je pravda, ze RS prichazi az pozdeji po novem modelu, ale pristi rok na podzim je tady OIII. Mozna to bude nejaka zvlastni edice a vyzadala si to treba Britanie stejne jako zvlastni serie Fabie RS a Octavie RS pred faceliftem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendisst Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 tady je můj mazlík, ze svatby.. Maska bez znaku tomu dává lepší a agresivnější vzhled, máš to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendisst Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Mám tu pár fotek pro inspiraci, co jsem si uložil při brouzdání internetem, ty poslední jsou samozřejmě od Kopacek.cz, krásný, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 v Nemecku pribudol novy odtien sivej - PLATIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 (editace) Chtěl bych to vidět naživo, mohlo by to vypadat zajímavě Editováno: 14. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Tu je ta farba na beznej Octavii...celkom zaujimava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.