pjotr Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Po nastaratování (Fabia 1,4 50kW) se rožne kontrolka stavu chladící kapaliny, podle manuálu je buď vysoká teplota chladící kapaliny, nízká hladina kapaliny nebo špatná pojistka ventilítoru. Vše sem překontroloval a je to v pořádku. Ví někdo kde je chyba a jestli to mám nějaký vliv na provoz vozu?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Po nastaratování (Fabia 1,4 50kW) se rožne kontrolka stavu chladící kapaliny, podle manuálu je buď vysoká teplota chladící kapaliny, nízká hladina kapaliny nebo špatná pojistka ventilítoru. Vše sem překontroloval a je to v pořádku. Ví někdo kde je chyba a jestli to mám nějaký vliv na provoz vozu?? Diky Zanesene cidlo v nadrzke na chladiacu kvapalinu....skus vybrat nadrzku a vycistit a preplachnut technickym benzinom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Taky mě to už párkrát udělalo, vždy jsem zdechnul motor a nastartoval znovu a kontrolky nesvítila...sporadická chyba..zajímavé je, že mě ani jednou po rozsvícení nenapadlo zastavit a zkontrolovat hladinu, ale vždy jsem rovnou zdechnul a znovu nastartoval spoléhajíc právě na sporadickou chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjotr Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Taky mě to už párkrát udělalo, vždy jsem zdechnul motor a nastartoval znovu a kontrolky nesvítila...sporadická chyba..zajímavé je, že mě ani jednou po rozsvícení nenapadlo zastavit a zkontrolovat hladinu, ale vždy jsem rovnou zdechnul a znovu nastartoval spoléhajíc právě na sporadickou chybu.. Zejména se to projevuje rano, jakmile se zahřeje a znovu nastartuju, tak kontrolka přestane blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Po nastaratování (Fabia 1,4 50kW) se rožne kontrolka stavu chladící kapaliny, podle manuálu je buď vysoká teplota chladící kapaliny, nízká hladina kapaliny nebo špatná pojistka ventilítoru. Vše sem překontroloval a je to v pořádku. Ví někdo kde je chyba a jestli to mám nějaký vliv na provoz vozu?? Diky Jestli je to řešený jako u octavie, tak stačí vyčistit ty dvě tyčky (dráty) v nádobce. Je na nich usazenina. Zubní kartáček a nebo jenom pojezdit třeba šroubovákem, strhnout ten povlak. Jinak když tam koukneš, tak to nepoznáš. Chce to opravdu vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjotr Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak jsem zkousel tu nadobku vycistit, ale kontrolka sviti dal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 precisti kontakty BTW: kedy si naposledy menil komplet chladiacu napln? (oxidacia a polymerizacia robi s glykolom divy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) kup novou nádobku chladící kapaliny...stojí pár kaček..... čištění nemá moc smysl. Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjotr Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 kup novou nádobku chladící kapaliny...stojí pár kaček..... čištění nemá moc smysl. Na kolik to tak vyjde????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 necelych 500SK tušim tak u vas to bude lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Mám sice koktu, ale zkušenost se stejným problémem. U mě to nebyla ani kapalina ani nádržka nýbrž slabá baterka. Prostě hlavně u studenýho auta došlo při startu k poklesu napětí pod určitou mez a v nějaké spojitosti to hlásilo málo chladící kapaliny. Po výměně baterie se to objeví sporadicky, když zapomenu při startu zapnutý nějaký větší odběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 kup novou nádobku chladící kapaliny...stojí pár kaček..... čištění nemá moc smysl. Na kolik to tak vyjde????? http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...ledej=n%E1dobka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ahoj, mne to blblo tiež hlavne vtedy keď bolo chladnejšie.Pytal som sa v servise, že aká to môže byť chyba a povedali mi že blbnu čidla.Od výroby je kvapalina na dolnej ryske a tak som dolial aby bola kvapalina medzi vrchnou a spodnou ryskou a od vtedy mi to neurobilo ani raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Mně to moje 1,4 MPi dělá taky, jen když klesnou teploty pod nulu. Loni na začátku jara sem nechal vyměnit nádržku a byl klid. Ale letos jak začalo v noci mrznout to dělá znova. Nevim čim to může být. Ale nádržka je zevnitř špinavá (ne mastná) olej to neni. Měnil sem G12 zároveň s nádržkou. Vyměnit baterku sem nezkoušel. Mam jí tam cca 4 roky možná i víc. Po startu 3x pípne a pak stále bliká kontrolka, mus. počkat až se zahřeje a znova nastartovat...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Pohladaj v sekcii elektro je tam na to odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ocisti tie dve kovove tycki co mas v nadrzke chladiacej kvapaliny!!! Zober srobovak a pobehaj s nim po nich. Je tam oxidacia na nich. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdasR32 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 U 1.4 MPi casto odchazi tesneni pod hlavou a mastnota prolina do chladiciho okruhu a po rannim startu sviti kontrolka. Vycisteni nadobky pomaha na chvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ocisti tie dve kovove tycki co mas v nadrzke chladiacej kvapaliny!!! Zober srobovak a pobehaj s nim po nich. Je tam oxidacia na nich. ;) U fabie sa k nim nedostaneš ako na octe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 U fabie sa k nim nedostaneš ako na octe. Preco?? rozdiel je tam v com prekrity tich tyciek v nadrzke??? na OCTAVIE to funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tak na fabke sú zakryté.Asi by si musel nádržku rozlepiť. ja som to prepláchol kyselinou a mám už rok pokoj! Robil som to aj nedávno na jednom kombíku-zatial tiež OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan111 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Presne tak.Nádržku vyber,nalej kyselinu,nachaj cca.1.hod. a prepláchni ,bude to OK.Mal som to pred rokom.Len nedávaj tam zátku,nachaj to len tak bez zatvorenia.Už sa tu o tom píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ja to tam nalejem riadne pretrepem, hlavne tam kde je čidlo a.prepláchnem čistou vodou-pár minút Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Me se kvuli spatnemu tesneni pod hlavou dostaval olej do chladici soustavy a zanasel (zamastoval) cidlo. Nova chladici soustava, vymena kapaliny a tesneni pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.