Wheel Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ahoj, aj ked sa mozno tato otazka na nasledujuce obdobie moc nehodi, tak sa na vas obraciam s prosbou o radu. Mohli by ste mi poradit naozaj podla vas mozno najlepsie letne pneu, co sa tyka jazdneho komfortu a celkoveho hluku? Mam Skodu Fabia I 55Kw a uz od dealera som si ju viezol na Barum Bravuris. A to je katastrofa. Maju sice este len 10 000 Km, no ten hluk, ktory vydavaju pri jazde po menej kvalitnom povrchu, je strasny. Staci len trosku drsnejsi asfalt a v aute to huci ako... Loziska su v poriadku, potvrdene aj v servise. Jedina situacia, kde su ako tak tiche, je superhladky novy asfalt. Lenze kolko ho je v CR alebo SR dokopy? (Pri vsetkej ucte k vam, Cechom ) Jazdim kazdy tyzden v useku D1 Brno - Slavkov u Brna exit a aj tych par km mi staci, aby som si uvedomil, ze tie pneu musia ist okamzite dolu. Ja viem, vnimanie hluku je dost subjektivna zalezitost, no ja som na to obzvlast citlivy. Co sa tyka tych pneumatik, cena nie je rozhodujuca a taktiez nemusia byt super stabilne pri vysokych rychlostiach. Som clovek dodrzujuci predpisy a rad sa kocham krajinou, pripadne pocuvam kvalitnu hudbu... ospravedlnujem sa za dlzku, no chcel som vam podrobne opisat moj problem. Vopred vsetkym moc dakujem za rady. Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) Jen pro pořádek předpokládám, že když je to Fabka, tak pneu 195/50 R15 Editováno: 14. Říjen 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ahoj, aj ked sa mozno tato otazka na nasledujuce obdobie moc nehodi, tak sa na vas obraciam s prosbou o radu. Mohli by ste mi poradit naozaj podla vas mozno najlepsie letne pneu, co sa tyka jazdneho komfortu a celkoveho hluku? Mam Skodu Fabia I 55Kw a uz od dealera som si ju viezol na Barum Bravuris. A to je katastrofa. Maju sice este len 10 000 Km, no ten hluk, ktory vydavaju pri jazde po menej kvalitnom povrchu, je strasny. Staci len trosku drsnejsi asfalt a v aute to huci ako... Loziska su v poriadku, potvrdene aj v servise. Jedina situacia, kde su ako tak tiche, je superhladky novy asfalt. Lenze kolko ho je v CR alebo SR dokopy? (Pri vsetkej ucte k vam, Cechom ) Jazdim kazdy tyzden v useku D1 Brno - Slavkov u Brna exit a aj tych par km mi staci, aby som si uvedomil, ze tie pneu musia ist okamzite dolu. Ja viem, vnimanie hluku je dost subjektivna zalezitost, no ja som na to obzvlast citlivy. Co sa tyka tych pneumatik, cena nie je rozhodujuca a taktiez nemusia byt super stabilne pri vysokych rychlostiach. Som clovek dodrzujuci predpisy a rad sa kocham krajinou, pripadne pocuvam kvalitnu hudbu... ospravedlnujem sa za dlzku, no chcel som vam podrobne opisat moj problem. Vopred vsetkym moc dakujem za rady. Wheel Skus sa pozriet po Pirelli P7, vysli v testoch takmer najlepsie co sa tyka hluku a mali najlepsie vlastnosti na mokrej vozovke (to druhe osobne povazujem za ovela podstatnejsie ako hluk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Před několika lety se mi naskytla možnost koupit hodně levně nové gumy Pneumant PN 550. V rozměru 195/50 R 15. Výrobce ji označuje jako tichá. Ani moc nelže, byl jsem s nima spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jen pro pořádek předpokládám, že když je to Fabka, tak pneu 195/50 R15 pokud omylem nemyslel FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 riesenie moze byt aj v zmene sirky pneu, skus 165/70 R14, tie povodne od teba kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jen pro pořádek předpokládám, že když je to Fabka, tak pneu 195/50 R15 pokud omylem nemyslel FII 55kW verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jen pro pořádek předpokládám, že když je to Fabka, tak pneu 195/50 R15 pokud omylem nemyslel FII 55kW verziu? Ano, chcem dat na jar 15" disky a hlavne komfortne a tiche pneu, nie tie hrozne Bravurisy. Rozmer je 195/50 R15, ospravedlnujem sa za chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 preluskaj testy penu a zameraj sa na polozku kde sa hodnoti hlucnost pneu a mas jasneho "objektivneho" vitaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 nejvetsi podil hluku nedelaj pneu ale plastove podbehy jak jsou tenky a rezonujou ja je z vnitrni strany polepil bitumenem s hlinikovou vrstvou a hlucnost se snizila cca. o polovinu odizolovanim podlahy kufru taky o neco atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Já používám MICHELIN PILOT EXALTO a vřele mohu jenom doporučt .Jsou super na vodě i na suchu a hluk nené žádný. Mám na NICH 10000KM a úbytek vzorku také nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 po 10tkm musi byt ubytok vzroky na behuni meratelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.