Přejít na obsah

Letní pneu


OrOrO

Doporučené příspěvky

Těžko říct. Jdeš po ceně, ale nějaké Goodride za nějakých 1000,- Kč/kc asi nechceš, co? Nebo Matador za 1100,- asi taky ne.

To taky můžeš zajet do Tesca.

Spíš by to chtělo se zaměřit i na prodejce a porovnávat. Vybrat si nějakou značku, nějaký zlatý střed a porovnávat mezi prodejci.

Dražší značky jsou všude dražší a naopak.

Co jsem se díval a porovnával, tak se mi zdáli asi nejlevnější na http://www.nejlevnejsipneu.cz.

Někdy to bylo zavádějící. Jinde byla cena třeba i o stovku nižší, ale zase si účtovali za dopravu. Na www.nejlevnejsipneu.cz ji mají zdarma.

Já jsem svoje na konec koupil tam. Možná taky proto, že jsem chtěl Vredestein a oni jsou jejich výhradním dovozcem, takže jinde jsem je jaksi ani nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HanyZ : Kdyz te zajima (POUZE CENA) , tak si dej do vyhledavani rozmer pneu 195/65 R15 a kup tu nejlevnejsi, jak jednoduche ;)

Ovsem ja bych nejaky smejdy nekupoval, muze se ti to vymstit. Kdyz si proctes kdo tady mel jake pneu a zhruba jak mu vyhovujou, tak si udelas prece sam vlastni usudek o tom, z kterych znacek budes vybirat a pak se uz rozhodnes podle ceny, ale takova hlaska ze (Hlavním faktorem je CENA !" je kravina, muzes rovnou koupit nejake protektory nebo ciny ktere ti vydrzi 1 sezonu a nebudou vubec sedet na ceste a budou hlucne...

Kolem 1200,-Kc za kus se daji sehant uz pomerne kvalitni pneu ktere stoji za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Doporučuji Firestone SZ90 205/55R16 letos je dojedu a příští sezonu nové a ještě jedny na Roomstera ty na Roomsteru mají 30000 a ještě jednou tolik vydrží. Hlavní co je pro mně důležité cena vs kvalita . Jsem veliký zastánce značky Firestone levnější Bridgestona.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim kluci hodlam si koupit novy letni pneu Nankang Ultra sport ns2 r17 rozmer :225/45 mel sem sice je v 16 na byvalem voze BMW a byl sem s nima hrozne spokojenej nez mi celou sadu pak ukradli :/ jen se ptam na ten rozmer 225 a profil 45 jestli to neni nejaky extra atypicky,,,mam sice zapsano v TP 215/45 ale o neco vetsi tam proste potrebuju nacpat :):D:D diky za pripadne rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde koupit za přijatelnou cenu letní šestnáctky na octavii?

V Barumu jsou drahé jako ..... a v kauflandu fakt ne-e :))

Koukal jsem na web pneumatiky.cz, ale nikde jsem nenašel, kdy jsou ty pneumatiky, jimi prodávané, vyrobené. Co vím tak to bývá "fígl" super levných pneu na netu, že jsou třeba 4 roky staré a jak víme, tak ten materiál ztrácí po nějaké době svoje pozitivní vlastnosti a jelikož si ty kola užijou nájezd 25tis ročně a nezřídka v nadlimitních rychlostech, tak by bylo fajn, kdyby byly vyrobené maximálně v 2011.

To mi ovšem paní nebo slečna? z technické podpory těch stránek nebyla schopná sdělit. Odpověděla mi jen, že aktuálně nemají 4 kusy skladem.

Ještě, které z těchto byste doporučili?

http://www.pneumatiky.cz/bridgestone-turanza-er300-ecopia-205-55-r16-91-h-letni.html

http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-01-205-55-r16-91-h-letni.html

Bridgestony byly na autě asi už z výroby a nebyl s nimi problém. Držely pěkně i na mokru.

Dunlopy má táta na služební fabii a taky si je chválí.

Cenový rozdíl jedné koruny na těch stránkách opravdu nehraje žádnou roli :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já na ně také koukal a nakonec jsem koupil Continentál.Můj názor je, že rodina je na 1 místě.Většina lidí v česku jezdí na barumkách-a proč-cena-nabídnou ji v každém pneuservisu-a proč-protože cena rozhoduje.Navíc pokud jezdíš s rozumem tak se toho neboj-dokud jsem jezdil s feldou tak jsem tam měl taky barum.

Jenom prosím nekupuj žádné protektory-známej je měl a furt jezdil na převažování kol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...