S.o.n.n.y Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál u OI. Nevý někdo čím by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál u OI. Nevý někdo čím by to mohlo být. stará známá bolest, prohledej pořádně tuto sekci, už se to řešilo několikrát, naposledy tak před týdnem řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 např. zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5962 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Díky ni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál u OI. Nevý někdo čím by to mohlo být. NevÝm o zamIkání nic. Možná o zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady: http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady:http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 ??? Trošku divné fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 3. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No, jo no, nikdo není dokonalý přepsat se může každej. Hlavně že víte na co se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady:http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 ??? Trošku divné fórum. možná divný, ale ocení tam tvoje rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady:http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 ??? Trošku divné fórum. možná divný, ale ocení tam tvoje rady myslím, ýe se nikdo na mne zlobit nemůže, protože to co jsem vytknul bije do očí a je to fakt síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady:http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 ??? Trošku divné fórum. možná divný, ale ocení tam tvoje rady myslím, ýe se nikdo na mne zlobit nemůže, protože to co jsem vytknul bije do očí a je to fakt síla. Asi se na Tebe nikdo nezlobí,proč taky,ale někoho zesměšňovat jenom proto,že mrskne hrubku,je trapné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 2 TomasB: zkus to tady:http://www.sps-caslav.ic.cz/forum/index.ph...8576343fc70c062 ??? Trošku divné fórum. možná divný, ale ocení tam tvoje rady myslím, ýe se nikdo na mne zlobit nemůže, protože to co jsem vytknul bije do očí a je to fakt síla. hele, neřešej se tu náhodou auta a ne pravopYs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 bohužel jo, člověk se přepíše a už stoho je 3 světová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 to neřeš, zas jeden z chytrejch, kterej se nikdy neupsal..... a co ty dveře? mně to zas dělá to, že jen zamyká, ale neodemyká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 to neřeš, zas jeden z chytrejch, kterej se nikdy neupsal..... a co ty dveře? mně to zas dělá to, že jen zamyká, ale neodemyká..... s tím tvrzením o upsání bych byl opatrnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Zkus vydělat dveřní jednotku (ta co je na motorku stahování) a vyměň ju z funkčních dveří. Měl jsem tu případ kdy odešla právě tato jednotka, Stropní světlo normál reagovalo i vedení bylo OK a odemykání nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 na stahování oken???? jak vypadá? fotečka by se nenašla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 našla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 tak tuhle tu věcičku vyměnit za funkční, Jo.tak já to skusým a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 našla Úžasný, hned zkusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Tak už jsem problém vyřešil rozebral jsem motůrek do šroubku, trvalo sice celý den než jsem ho dal zase do hromady, ale začal fungovat.Ale pořád nefungoval v těch ZL dveří, tak jsem hledal chybičku dál. Odpojil jsem kabel který vedl do auta a vyndal a zjistil jsem že tam jsou asi tři utržený kabely, tak jsem je spájel dohromady a závada byla opravena(konečně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Prosím, nemáte někdo schéma centrálního zamykání té černé krabičky co je pod palubovkou na Octávu r.v 1997. Kam který drát vede.Montuji dálkové zamykání s alarmem a stále nemůžu najít drát který auto otevře. Zavírací jsem našel. Děkuji všem ....MOC TO SPĚCHÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Skús toto, a daj vedieť potom či pomohlo.... máš tam aj popis vodičov, len si to poriadne prečítaj! ca320_octavia.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Skús toto, a daj vedieť potom či pomohlo.... máš tam aj popis vodičov, len si to poriadne prečítaj! Děkuji mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.