Přejít na obsah

Rádio Dance


Igor

Doporučené příspěvky

Pin rádia bude asi čtyřmístný. Pin ti dohledají v autorizovaném servise, většinou za 200 kč. V případě že jsi tam vůz kupoval i za stovku, nebo zadarmo.  Pokud nemáš rádio dodané i s vozem od výroby, budou ti ho vyndávat, aby si na něm zezadu přečetli jeho kód-číslo, který zadají do systému a následně jim vypadne tvůj PIN. V případě kdy kupuješ rádio zvlášt-officiálně. dodává se  k němu PIN při prodeji. V případě , že byl vůz dodán-objednán od výrobce už s rádiem, tak se kód nedodává, ale v tomto případě se nemusí rádio vyndávat a jeho číslo se vyčte přes diagnostiku a dále je postup stejný, zadá se do systému a zjistí se PIN. 

V tomto případě hledání PINu ti žádný garážník nepomůže.

Snad jsem to napsal srozumitelně  :kol-140: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle informací, který mám od jednoho pracovníka specializujíccího se na koncernový rádia, se kontrola PINu rádia provádí jeho sesouhlasením s kódem, uloženým v jednom z čipů přístrojovýho štítu - je tudíž nutno učunit jejich sesouhlasení jak při výměně samotnýho rádia (palubka zůstává), tak při výměně "budíků" (rádio zůstává). V případě že se sesouhlasení neučuní, nebude rádio fungovat.

 

Jak jsem koupil, tak prodávám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda já měnil budíky za maxidot a s rádiem se nedělalo nic, jen se to všechno nakódovalo a hotovo. Akorát jsem si musel sehnad PIN, protože cestou domů jsem si bez PINu mohl tak akorát zpívat. Ale k nakódování nových budílů, opravdu PIN nebyl potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte,

 

neviete niekto nahodou, preco mi display uz druhy den zobrazuje cierne skvrny? (pozri foto) ... ako pri zapnutom tak aj vypnutom radiu... vybral som ho aj von z auta, cize radio bolo odpojene aj od akumulatora... odpojil som aj samotny display, skvrny tam je vidiet stale... neviete, kde by som zohnal novy display?

 

post-13573-0-58209800-1388197469_thumb.j

post-13573-0-49191800-1388197475_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zdravím pánové,čtu a čtu ale moudrý z toho nejsem.Koupil jasem F II a je tam neorigo radio.Koupil jsem dance,ale potřebuji poradit s tím propojovacím kabelem.Našel jsem jen tento (http://www.kontakt-eshop.cz/produkt/skoda-orig-prislusenstvi/fabia-ii-r-v-2006/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-autoradio-skoda-fabia-ii-roomster-18465.htm) ,ale věřím,že se najde něco levnějšího.Můžete prosím dát odkaz na nějaké stránky nebo poradit?Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne maxidot nejde... to musím pořešit....( ale nejak mi to nevadí..  stejnak ukazoval jenom název stanice a a číslo mp3  bez názvu )  stálo cca 239 USD , ale kundy mi to chyitli na celnici tak mi naparili i CLO.......

 

Kabely byli u toho i CAN převodník, ale asi nebude uplně ideal ( kvuli tomu maxiku) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Dobrý den,

včera jsem do své Škody Roomster (RV 2007 bez maxidotu, aftermarket) zakoupil originální autorádio Dance (Technisat) z brm. Zakoupil jsem redukci a rádio zapojil, nastavil.

Mé dotazy :

1) Pokud vypnu a vytáhnu klíč od zapalování při zapnutém rádiu a pak nastartuji auto tak rádio nenaskočí.

    - Toto bude asi souviset s přepinováním nějakého kablíku v redukci, asi toho "pod napětím" - jsem laik a pročetl jsem snad vše na tomto fóru a schémata zapojení vím kde hledat, jen se chci ubezpečit že má domněnka je správná

2) Mám zadní origo parkovací senzory, je potřeba něco zapojit ? Jak zjistím, že mám kabel pro PDC vyvedený k rádiu ? Volbu PDC v rádiu mám zapnutou.

Možná to popisuji jako trotl ale jsem totální laik a rozumím jiným věcem ... 

Předem díky za snahu a odpovědi.

Honza 

Editováno: , autor: FidoPes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...