HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 a já si myslím to samý. Dělat neustálý pokusy povede akorát k tomu, že to už příště nikoho nebude bavit. To není o tom, jestli zejtra v 10 hodin bude momentálně sucho a chvíli jasno, ale o tom, že celkově je počasí na hovno, je zima, na letní to není a to, že tam dojedu zahnojenej, je prakticky jistý. A o tomhle je asi ponejvíc řeč. Takže za mně : určitě ne. tak si nám to tady vysvětlil, bereme to v potaz, prostě ty nejedeš, kdo bude chtít tak pojede, a něco jako že to někoho přestane bavit je úplnej nesmysl (možná tebe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Kuci, zejtra rano sem hodim voko a uvidime, jak se to vyvrbi... Zatim jsem tak na 80% pro... Retezy uz mam v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak si nám to tady vysvětlil, bereme to v potaz, prostě ty nejedeš, kdo bude chtít tak pojede, a něco jako že to někoho přestane bavit je úplnej nesmysl (možná tebe) no myslím, že jsem nebyl sám, kdo tohle naznačil. A ten, kdo to tady naprosto nesmyslně tlačí za každou cenu jseš mimochodem zrovna ty. Takže dobře, že ses ozval, protože zrovna třeba tobě to bylo určený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak u nás v Bílině ( na půl cesty mezi Teplicema a Mostem ) dnes celej den slunečno a polojasno, ani kapka, silnice suché, okolo +6. Dokonce sme s bráchou ještě mezi 18:00 až 19:00 umyli auta. Rozhodnu se až ráno podle webkamery z Mimoně - to že je u nás hezky neznamená, že tomu tak bude i o 100 km dál v Mimoni. Ráno vstanu, kouknu z okna a na net a podle toho se rozhodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no myslím, že jsem nebyl sám, kdo tohle naznačil. A ten, kdo to tady naprosto nesmyslně tlačí za každou cenu jseš mimochodem zrovna ty. Takže dobře, že ses ozval, protože zrovna třeba tobě to bylo určený. se neperte ne....jo já teď nebejt v práci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Uvidim jak bude zitra ale i ted pres noc je i u nas nad nulou a mame to 500m.n.m takze tajou posledni zbytky snehu a uz od turnova neni po snehu ani pamatky...navic se odpoledne protrhali mraky tak snad to bude zitra taky takovy... Zaverem to vidim tak , ze nikdo zatim akci nezrusil, kdo bude chtit prijede a basta kdo ne tak at nejezdi.. ...uvidim rano a kdyz vydrzi pocasi a nekteri ostatni pojedou taky nevidim duvod proc bych nedorazil... Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Napiště tady ráno, jak tedy..nebo ať Doli vše potvrdí v prvním příspěvku.. Rozhodnu se ráno v osm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hele, a jak to tam bude vypadat zhruba tak časově?? To se pojede ráno na letiště a potom ještě někam jinam, nebo celou dobu někde tam?? V deset to totiž vůbec nedávám, tak jestli má cenu přijet třebas někdy v poledne, nebo to už bude po všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Takže dneska rozhodnutí nepadne? Já bych to potřeboval vědět s předstihem a nechce se mi vyjíždět s tím, že buď tam někdo bude nebo nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Přiznám se že to nevidím dobře, počasí nicmoc a na těch sr..kách to je o ničem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Přiznám se že to nevidím dobře, počasí nicmoc a na těch sr..kách to je o ničem... Co to placas v boleslavi zadnej snih neni je to nizina.. ...no minule sme se sjizdeli i kolem 11hod... chvily jsme byli na letisti pak se jelo na obed ho hospody a ak kdo chtel tak jeste na letiste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Co to placas v boleslavi zadnej snih neni je to nizina.....no minule sme se sjizdeli i kolem 11hod... chvily jsme byli na letisti pak se jelo na obed ho hospody a ak kdo chtel tak jeste na letiste... jj, jak říká Jaster. Sýrovej trojboj mužu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak jsem konecne dorazil! Omlouvam se! AKCE SAMOZREJME PLATI!!! Byl jsem cely den v v Praze a sucho (neprselo ani nesnezilo) to samy cesta az do Krumlova. Jedina vyjimka az ze v Krumlove mrholi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Ahoj Doli, fajn, tak já se pokusím dorazit. Editováno: 21. Březen 2008, autor: ViktorMPI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 kluci kluci... neřešte tu zda je zima, nebo zda přijedete naleštěný na letních... tenhle sraz je hlavně o tom poznat lidi, se kterýma si každý den píšete tady na fóru! na vočumování aut bude ŠkodaHome sraz, ne? tak zkuste přijet v co nejhojnějším počtu... nabíjim foťák a kameru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Rano bych to tady jeste doresil co kde, kdy jak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak co guys, jedete nebo ne e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak co guys, jedete nebo ne e? Jo o Tak přileť na tom svém éééééééroplánu, co máš v avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jo o Tak přileť na tom svém éééééééroplánu, co máš v avataru Se zeptám slečny Corony jestli mi ho půjčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Se zeptám slečny Corony jestli mi ho půjčí To je ta kočka? Tu rozhodně vezmi s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 A vůbec Doli. Jakto, že já nejsem na seznamu, že jedu? Dopiš mě k Jakubovi, že jedu s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mustafa: to by bylo fajn. Dalso fobiotik Podle webkamery nic moc nenasnezilo a u nas v BN to taky vypada slibne... Tak uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Hosi,sam jsem zvadavej,jak to dopadne..Ted jsem pisel z nalevny,tak nevim nevim. Rano kouknu a uvifim... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Hosi,sam jsem zvadavej,jak to dopadne..Ted jsem pisel z nalevny,tak nevim nevim. Rano kouknu a uvifim... lol twe si tento příspěvek napsal v noci a odeslal ráno ne? nebo si přišel z hospy v šest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no, každopádně já vyrážím za hoďku a něco směr chalupa a pak hned do Mimoně.. aktuální stav počasí tady v Ústí n. L. ... oblačno, bez srážek, tepltou nevím a je samozřejmě sucho! takže vyrážím, zdárek hošani!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky