Přejít na obsah

NOVÝ SRAZ LETIŠTĚ MIMOŇ

Doli

Doporučené příspěvky

Viktor, jo nejlepsi reseni. ;)

Crake: Se nedivas na pocasi nebo na net?

No letos jsem to nejako uspisl. Mel jsem vagen v servisu, tak jsem to vzal jednim vrzem. Ted toho lituju pac hned druhej den jsem i pichnul. Takze vyslonene klika :(

PS: eSPeZetku na srazy mam taky :)

Editováno: , autor: Crake
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím mou účast, pokud je to možný. Co se týče těch přezdívek na SPZ, tak mám svou vlastní určenou na focení a srazy :) - dsc02697ml7.jpg

joo, to je vončo, pěkný :palec2: takhle jsem to nějak myslel s tim rozdílem že vyrobit z papíru a dát do eurodesky proti dešti, jinak bych si ji taky nechal udělat

Odkaz ke komentáři

Zdravim. Mohl bych se taky zúčastnit nebo je akce jen pro ,,vyvolené"? Mám seriovou rs, také přemýšlím o chipu (cimbu nebo motorsport), rád bych viděl úpravu v reálu. Možná by jel i bratránek s fabiátorem rs...

P.S. Sorry, sem debil. To měl být příspěvěk, k té akci v mimoni...

Editováno: , autor: mršťa
Odkaz ke komentáři

Počasí má být nahovno. Aspoň podle předpovědí. Uvidíme, ale jestli bude pršet něbo chumelit, tak nedorazím. Nemá cenu někde zmoknout, mrznout a pak být nemocnej. Ale když bude hezky (ani nemusí svítit sluníčko, hlavně aby nepadal nějakej bordel) tak určitě dorazím.

Jsem z Turnova, kdo to má při cestě tak bychom se mohli domluvit. Cesta nejspíš přes M. Hradiště směr Mimoň, že?

Odkaz ke komentáři

Hoj. Mohl bych se taky přijet mrknout? Mám rs, přemýšlím o chipu (cimbu nebo msport), rád bych viděl úpravu v reálu.

Možná by jel i bratránek s fabiátorem rs...

no tak to je škoda, že tam nebudu, ukázal bych Ti jak vypadá chip od Cimbu v reálu.. Myslím, že jsem ty samolepky nalepil docela šikovně.. :smich:

a sraz Vám zakazuju, když nemůžu jet.. :help: ale přeju ať máte pěkný počasíčko.. :palec2:

to Mischicka: woe v Kosovu se to řeže hlava nehlava a ty si vysedáváš na clubu.. lol

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

no tak to je škoda, že tam nebudu, ukázal bych Ti jak vypadá chip od Cimbu v reálu.. Myslím, že jsem ty samolepky nalepil docela šikovně.. :smich:

a sraz Vám zakazuju, když nemůžu jet.. :help: ale přeju ať máte pěkný počasíčko.. :palec2:

to Mischicka: woe v Kosovu se to řeže hlava nehlava a ty si vysedáváš na clubu.. lol

Tak to je škoda, snad příště. Zatim to začínám řešit, snad tam bude někdo jinej...

Odkaz ke komentáři

takhle to vypadá u nás na chalupě... do Mimoně cca 60 km :(

To je v tudle chvili naprosto nepodstatny ;) U nas rano snezilo, v MB bylo slunicko a uplne sucho, v Praglu snezilo a v Benesove zase slunicko, takze bych to vazne do patka neresil a pak se rozhodne.

Odkaz ke komentáři

MB před chvilkou chumelenice a za 15 minut 3 cm sněhu :)

Nelenil jsem, skočil do auta a jel na parkoviště k hyperkrámu a vozkoušel krosení na letňákách - paráda :palec2:

No v sobotu nejedu. Beru si po půl roce dovču a už ve čtvrtek odpoledne jedu pápá a vrátím se až v pondělí v podvečer. Tak omluvte mou neúčast. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...