Alexas Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Přesně tak , a když je sucho, tak si vyčistíš výhled a její přední sklo postříkáš předníma ostřikovačema a ona si to tak přečistí pak taky .. aspoň u mě to tak funguje, dalekej dostřel.. vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zamávat jí můžu taky, ale hlavně na ní za deště dobře uvidím, narozdíl od tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 už jsem mával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak co se tyce zadniho sterace,tak si myslim,ze je to super ho mit a ze by to kazilo nejak vzhled auto,tak to si tedy nemyslim,prave ze na opak vypada to pekne a ta vyhoda,kdyz nekde stojis a prsi a ty si jenom setres okno a mas jasny vyhled do zadu a ze by to byla zbytecnost to urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Máte ještě někdo nějaký významný postřeh? Prt. pokud ne, tak to tu asi locknu, je to furt dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 jsem pro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ja taky,a poradte mi stema zasterkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ja taky,a poradte mi stema zasterkama No, zástěrky se už taky probíraly..určitě ve vhodnějším vlákně, než je zadní stěrač, takže tady LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.