barlang Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no tak pozrel som si nejake testy a budem sa rozhodovat medzi znackami bridgestone, continental, dunlop a michelin. uvidim aka bude ponuka. naposledy sa mi podarilo kupit zimne pneu michelin alpin 4ks pneu za cenu 3ks . este jedna otazocka: ake mate skusenosti s nakupom cez net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no tak pozrel som si nejake testy a budem sa rozhodovat medzi znackami bridgestone, continental, dunlop a michelin. uvidim aka bude ponuka. naposledy sa mi podarilo kupit zimne pneu michelin alpin 4ks pneu za cenu 3ks . este jedna otazocka: ake mate skusenosti s nakupom cez net? rovněž jsem se rozhodoval mezi bridgestone, continental a michelin a právě jsem objednal ContiPremiumContact2 jinak přes net jsem objednával zimní pneu a hned druhý den je dovezli. Gumy staré asi jeden měsíc, takže ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter222 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ak mas na 1. mieste bezpecnost, pozri si porovnavacie testy a zariad sa podla toho. Ja som vyberal podla toho tiez- sice som kupoval 16- ky, ale rozhodol som sa pre Bridgestone Turanza. Pozri aj sem- mozno ti to pomoze pri rozhodovani... A este k matadorkam- cena dobra, jazdne vlastnosti o nicom- su ovela horsie ako pneu poprednych vyrobcov- pri brzdeni na suchu maju dokonca o niekolko metrov dlhsiu brzdnu drahu ako pneu poprednych svetovych vyrobcov. A opotrebovanim sa to este zhorsuje... potvrdzujem, že matadorky sú neskutočný shit... po dvoch rokoch - pritom v zime som mal obuté zimné matadorky - som matadorky musel meniť podotýkam, že som sa snažil ich chrániť a udržiavať ako len najlepšie sa dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 já taky na toto pneu jezdil ContiPremiumContact2 (185/60 R14) a nové mám michelin pilot exapo II nebo tak nějak a super (195/50 R15) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) Nemáte někdo tyto pneu na (F) http://www.eobchodnidum.cz/epneukola/pneum...r15-158938.html A co tyto - máte je někdo?? http://www.eobchodnidum.cz/epneukola/pneum...tml#description Editováno: 12. Duben 2008, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Kámoš je má na krátké Fabii a naprostá spokojenost. Goodyer je perfektní značka u ní se není čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Nemáte někdo tyto pneu na (F) mrkni do testů pneumatik, třeba tam najdeš, jak si stojí (asi ale v jiném rozměru než na fabču) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 přezouváte už na letní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo o víkendu už to hodím na letní - mrznout už nebude!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 už měsíc přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 taky už to asi přes víkend přehodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Taky jsem už včera dával letní kola. Všiml jsem si, že mám přední víc sjeté, tak jsem je přehodil se zadníma. Někde jsem četl, že se to může dělat. Jaké s tím máte zkušenosti ?? Editováno: 3. Duben 2008, autor: RLP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Je to přímo doporučeno. Na jedné nápravě by měly být pneu max. cca 6 - 8 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A můžou se měnit i z levé strany na pravou a opačně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A můžou se měnit i z levé strany na pravou a opačně? Jestli že máš směrový dezén musíš dodržet směr otáčení,pokud ne tak je to asi jedno jinak už mám taky přezuto skoro týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 tak já mám už přezuto, dnes jesem to tam hodil, konečně auto vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 prezuvat sa bude v nasledujucich dnoch dnes mi prave dorazili nove gumy Bridgestone turanza ER 300, tak som zvedavy ake budu ale podla recenzii a odporucani dobre, aj testy to prezradili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak dnes taky přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ještě je stále čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak dnes taky přezuto no jo,ale když přez den jsou už stabilně teploty přez 10 stupňů,tak si myslím,že zimních je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zimní se začnou oproti letním sjíždět víc až při teplotách okolo 20 stupňů, nebo když někdo jezdí na krev. Okolo 10 stupňů jsou zimní ještě v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Přezuto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 vcera som tiez prezul nove letne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak jsem si po různých vyčtených recenzích konečně obědnal Goodyeary F1 GDS2 190x45x16" a už už se na ně těším. Podle testů a různých názorů od lidí kteří je mají, tak by to měl být nejlepší poměr cena kvalita. Do teďka jsem měl Semperit Direction Sport a řekl bych že to byl podprůměr. Takže jakmile je nasadím zároveň na úplně nový elektrony, tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ty goodyear excellence jsem mel objednane a zrusil jsem je, protoze me bracha odradil skrz to, ze jsou hlucne...tak jsem zvolil dunlop sport fastresponse, ted v testech dopadli dost dobre...kukni na az-pneu.cz tam maji ty testy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.