ladi Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zdravím vás.Zajímalo by mě,jestli jste neměli s výměnou problém na technické? Nebo,jak jste to vyřešily ve velkém techničáku?Tam jsou zapsaný bubny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zdravím vás.Zajímalo by mě,jestli jste neměli s výměnou problém na technické?Nebo,jak jste to vyřešily ve velkém techničáku?Tam jsou zapsaný bubny... Ja som to este na felde mal vymenene a nikdy mi to nikto nekontroloval (a STK som presiel bez problemov, brzdy boli dobre nastavene...) Ale rad by som vedel, ci niekto mal s tym niekedy problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zdravím vás.Zajímalo by mě,jestli jste neměli s výměnou problém na technické?Nebo,jak jste to vyřešily ve velkém techničáku?Tam jsou zapsaný bubny... Technická bez problému,typ brzd v techničáku není uveden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Čaute, chtěl bych se zeptat , když mám O1 1,6i/75kw a chtěl by zadní kotoučovou nápravu, musím se dívat při shánění jen na konkrétní typ? (1,6i) Nebo mi tam bude pasovat více typů např. jiné motorizace nebo golf atd. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Tak pasuje tam vse krom 4x4!! a rozmery kotoucu jsou jine na rs (ale bude tam pasovat) a 1.8 turbo ten ma taky jine kotouce ale tez by jsi ji tam mel npasovat.hlave aby byly dobre samostavy !cxena okolo 2500 Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Přesně tak, dáš tam jakoukoli kromě 4x4. Pokud by si hledal kotoučovku z 1.6, tak tu nikdy nenajdeš, tam se vždy dávala jen náprava s bubny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Co ty víš třeba pohledá a bude ji mít.Třeba Leon už 1,4 má kotouče Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak pasuje tam vse krom 4x4!! a rozmery kotoucu jsou jine na rs (ale bude tam pasovat) a 1.8 turbo ten ma taky jine kotouce ale tez by jsi ji tam mel npasovat.hlave aby byly dobre samostavy !cxena okolo 2500 ale až tam dá kotouče z rs, tak aby se mu tam vešli kola (min 16") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Zadna kotucova naprave z RS ma kotuce 256x22mm odvetravane... tam by slo este obut aj 14" Otazka je, kedze to ma 1.6, ta mala vpredu myslim FS-III s 256mm kotucmi, ze ako by to brzdilo (myslim ze naprd...) Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) to pardon, myslel jsem že chce vyměnit i přední Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Na p řední prdím ,myslím ,že jakékoliv zadní kotouče budou brzdit lépe než bubny. Díky všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Nejake dramaticke rozdiely pri beznej prevadzke necakaj... sila zadnych brzdovych kotucov je pri intenzivnom brzdeni - neprehrievaju sa a tak pomalsie vadnu... este lepsie su na tom odvetravane kotuce... Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Přesně tak, dáš tam jakoukoli kromě 4x4. Pokud by si hledal kotoučovku z 1.6, tak tu nikdy nenajdeš, tam se vždy dávala jen náprava s bubny. Pokud byla z výroby vybavena ESP, 100% má kotoučovou zadní nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 A já mám taky dotaz pánové... každej tedy mění kus za kus (budnovou za kotoučovou), ale co kdybych měl jen díly... jde to předělat? Můžu mít vše co je potřeba ( kotouče, třmeny, destičky, štíty, trubičky, lanovody), je velkej problém to předělat, má s tím někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 vobec nie je problem predelat. nedavno som musel prehadzovat, lebo som mal krivu napravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) ... sa mi zda ze nieco o tom je aj v sekcii - inst. manualy Editováno: 2. Červenec 2008, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Je, ale to kazdej meni celou napravu... ja to chci predelat po dilech. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ja som tiez vymenil celu, potom pokrivil, dal spat staru bubnovu a prerobil na kotucovu vobec nie je tazke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 takze bez problemu prace jo? kdybys nebyl ze slovenska tak se stavim na navstevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tak de o to že se musí použít nová ložiska s náboji, jinak se to dá přeházet snad v poho, já se na to taky chystám, doma má kotoučovku, jen se k tomu né a né dostat Problém by mohl být se stahovákem na náboj, nebo alespoň já ho v šuplíku nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) switcher napsal: Je, ale to kazdej meni celou napravu... ja to chci predelat po dilech. Nemusíš měnit celou nápravnici. Stačí jen přeskládat kraje a je to. Pokud máš doma všechno skladem, je to brnkačka na jedno odpoledne. I když musím říct, že u své přestavby z kot. 239 na kot. 256x22 z RS jsem si nechával nápravnici svou. A moje druhá montáž byla už komplet kus za kus, viz foto. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 já právě chci taky jen předělat buben za kotouč na starý nápravě... díly budu mít za 14 dní a už teď se bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Chtěl jsem se zeptat, to co tu píšete platí i o TDI 66kw! A nebude potom problém s ABSem? Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 určitě je to ten samej postup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParbeXXX Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 spis jen dotaz nez otazka protoze si myslim ze odpoved je urcite ne.. jde z klasicke zadni bubnove napravy udelat pouze s dokoupenim prihodnych soucasti kotoucova? shanel sem se po ni v mym okoli, ale neuspesne tak bych to bral spis jako krajni variantu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.