Planeta Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já taky. A dost mě to mrzí! Jj velka skoda Milo ze sme nejeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj,super...srandy kopec a i sprinty byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Měli jsme štěstí,ve Studénkce lilo ad 14:30 v kuse.Moja se hned vyptávala,kde jsem byl,že pršelo.Hold to dnes vyšlo a jak již bylo mnohokráte řečeno,Odra to trochu podržela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj, Odra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) to byla zase Luxusní akce Bady díky za organizaci Editováno: 18. Květen 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Malá hádanka,kdo pozná co to je????!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ja vim.....saze na letistni plose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Dám sem nějaké videjko,ale nic moc kvalita,pokud má někdo dobrou kvalitu,ať ho sem hodí. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak nepřidám nic,bo to nemám povoleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 pánové, Všem velké díky kdo se zúčastníl, počasí vyšlo suprově, díky Carlosovi kterej to tam deštníkem rozehnal a celou dobu nepršelo.... akce pohodová, autíčka naleštěné, od posledka mnozí i upravené, sprintíky taky v poklidu proběhly, pád motorkáře mezi auta mě zatajil dech, každopádně všichni byly ve správnou dobu na správném místě takže bez újmy na autech či co horšího na zdraví zúčastněných, ufff ufff Takže v 7 měsici možná zase ahoj, musíme se domluvit na nějakém děštivém termínu lol :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 to byla zase Luxusní akce Bady díky za organizaciA tady je začátek těch sprintů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Cože, ten blbec na te mašině se vykaroval, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj,padl a masina jela poslusne krasne rovne.Zastavila se az o pneu u motokar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ....něco malo z průběhu,F1 liga motokár Váša vs Cosby poslední foto jeden nejmenovany člen v nejmenovaném autě při sprintíku ..... motorkář ano spadl když jel proti nám- chtěl se postavit vedle motorky ale neudržel se, naštěstí ji nestáhl sebou dolu ale nasměroval do míst kde nikdo v bezprostřední blízkosti kdom neználka nebyl.... motorka si jela vesele 200m bez vodiča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj,padl a masina jela poslusne krasne rovne.Zastavila se az o pneu u motokar.No málem mně trefila auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Bylo to supeeer, počasí vyšlo přesně na minutu Bady to dobře objednal, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jako obvykle parádní akcička ale ještě jsem se nikdy nedostal domu suchy.. Ten motorkář zatajil dech myslím vice účastněným.. měl kliku jako ten kokotek co mi najel do dveří u Mekáče FOto sem dohodím pokud se nebude opakovat a video jestli se mi to nějak podaří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajsik Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nazdar vsichni tak myslim ze pocasi aspon tedy ve 14hod nam nejak tak vyslo .Musim rict ze to neni spatne takovy zras fandu svych milacku.Takze myslim ze to bylo dobre a jsem zvedavy na fotky az se tady obevi.Zatim cusbus jak rikaji moje deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jo jo bylo to super.Počasí vyšlo tak tak,odcházeli jsme už za deště,ale později se rozpršelo mnohem více tak jsme to stihli.Ten motorkář byl teda fakt dobrý,ještě že se nikomu nic nestalo.Účast byla hojná,jenom přijelo málo Fábií.Tak zase příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To je celkem hustý když Tě předjíždí sama motorka !!! Ale ještě že jedou dělat ty svoje kousky jinam než na silnic do provozu - tam by asi nezaparkoval mezi pneumatiky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Příjezd hlavní hrdinky srazů Editováno: 18. Květen 2008, autor: LuVIrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsos33 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jako obvykle parádní akcička ale ještě jsem se nikdy nedostal domu suchy.. Ten motorkář zatajil dech myslím vice účastněným.. měl kliku jako ten kokotek co mi najel do dveří u Mekáče FOto sem dohodím pokud se nebude opakovat a video jestli se mi to nějak podaří.... supr sraz, njn byl to amatér no... ale dal si mu dobře!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty.001 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Super akce , doufám že bude opáčko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Příjezd hlavní hrdinky srazů Hahaaaa. Jestli teda myslíš moji Terču(ten kousek postavičky ), tak my nepřijeli, my už tam byli Každopádně, dobrá akcička s hojnou účastí. Jen škoda, že jsme museli odjet. Aspoň bych viděl toho dvoustopého maniaka. Tak příště ahoooj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj akce byla perfektní! Ještě že ta mašina jela rovně. Pak jsme měli menší kolizi u schopinu kde nějací kryšpini najeli LuVIrsovi do auta ale jen mala oděrka ještě že tak pak menší zaspaní na křížovatce za intersparem kde sem potkal Fabii predelanou do RS s nickem Moota neba tak neak tak sme se za jizdy seznamily mno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky