Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Ty otevřený závitový futra jsou hnusný jak noc - nejde ani tak o to, že jsou schovaný za zavřenýma dveřma, ale že při otevření dveří jsou doslova přímo proti ksichtu toho, kdo ty dveře otevřel. Opravdu nějaká plastová krytka "za ká pade", která by je zakryla dokud se skutečně nepoužívají k upevnění "zahrádky" by byla daleko víc "simply clever" řešení než je nechat jen tak "na vostro trčet" a doslova tlouct do očí.

 

Volba jinýho způsobu upevnění by asi byla estetičtější, ale bohužel dražší - což v době "katování kostů" je přímo smrtelným hříchem z pohledu cifršpiónů sledujících náklady na výrobu a pořád víc a víc ovlivňujících skladbu výbav a volbu konstrukčích řešení novejch nablejskanejch prdů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo nedivme se, když pomalu první co jim řekneme, že chceme slevu a nebo že tam ten hjondeeee stojí o 2O% míň. Jen si vzpomeňte kolik např stála Felina ještě v roce 2001, jako jedna z posledních. Měl jsem ji jako služebáka a combik 1,3/50 kW stál 285000 jen s pytlem ve volantu a přípravou na rádio. JINAK NIC!!!!!!

A mám ještě v makovici OI 1,6 v prostředním výbavovém stupni s doplatkem za klimu za bratru luxusních 450.... Jinak zadek se švihadly, centrál na šperhák a dál nic. Ani ASR, ani rádio. A dnes už nevíme samou roztažností co bysme do té huby, pardon bedny z plechu dali a hlavně za nic neutratili...

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První Forman v září 1992 stál 177.600,- holý. Jo, měl volant a kola.Tenkrát se bralo to, co bylo na prodejně Za týden byl díky autu v protisměru rozpůlený o strom...Poslední domácí eresa v kombajnu 805.400,- objednána 26.10 2010  u prodejce 22.12. 2010.Poslední  služebák (přes LP) objednán myslím 6.1.2011 a dostal jsem jej 11.4. 2011. Cena myslím 539.000?-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůžete srovnávat kolik stála auta dříve kdy byl hlad po autech a výrobci si diktovali cenu. Třeba jak Škoda zneužívala  cenovou politiku u nás a jaký byl cenový rozdíl v Německu a to byly tam Škodovky s daleko lepší výbavou. Když se dříve žádala žádala sleva tak se prodejce kroutil a věděl že to stejně prodá a tak dal pár tisíc a hotovo.

Jenže dnes je aut nadbytek, a ke všemu jsou na trhu lepší nabídky a i lepší výbava. Takže nyní stačí zdávat poptávku a dělat výběrový řízení. Vše je v rukou zákazníka a já při poslední koupi ušetřil 200 tisíc a oproti našemu trhu 350 tisíc. Prostě doba je jiná naštěstí nefunguje zneužívání dominantního postavení na trhu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tím datem, kdy bude auto hotové. Nám při koupi auta řekli "Zálohu máte zaplacenou a čekací doba je cca 3 měsíce" .. a to jsme kupovali Citroen C4! Za 14 dní telefon, že si můžeme vůz vyzvednout, že již stojí na autosalonu :) Ale že by dal někdo vědět, že vůz se nakládá na tahač nebo že už je vyroben v továrně. Nic takového se nedělo :)

 

Takže bych spíš čekal, že se vám prodejce ozve, až bude auto zaparkované u něj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje zkušenost s koupí novýho auta v Německu. Objednal jsem auto na přesný termín s tím že ho zaplatím v hotovosti a přijedu odtahovkou kvůli zjednodušení organizace převozu. Čtyři dny před dodáním a 14 dní po objednávce mi zavolali že se zřejmě dodání trošku zpozdí. Já jim řekl že teda odstupuji po této informaci od koupě. Takže oni poslali špeditéra extra do Holandska a auto bylo přesně na minutu dodaný u prodejce v Bavorsku. Takže po zaplacení jsem ho naložil a odvezl. Žádná záloha nebyla a termím dodržen na minutu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezké panorama :) i když .. co si budeme povídat. Já si tedy pod panoramatickou střechou představují většinu střechy prosklenou, ale která se nedá otevřít. Jako to má tuším třeba Roomster. Nevím, proč v dnešní době někdo chce, aby se střešní okno otvíralo. Když má každé auto klimatizaci a elektrická okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wolfspitz: tak pokud jsi z ČR a oni vědí, že si musíš objednat odtahovku a všechno, tak tam je logické, že ti budou dávat informace o času, kdy bude auto připraveno k převzetí. Zvláštní, že po tobě nechtěli ani 10% zálohu na vůz. Ale tak budiž, třeba tam mají jiné zkušenosti se zákazníkem, než tady u nás :) Každopádně my byli jen rádi, když nám auto přivezli za 14 dní a ne za 3 měsíce a vzhleldem k tomu, že prodejce je asi 5 minut pěšky od baráku, tak to bylo celkem OK :) a i tak jsme to auto koupili o cca 40% levněji. Ceníková cena byla 489 000 kč, my ho měli za 313 000 kč. Avšak to byla akční cena, protože měl přijít náběh výroby nové C4. Spíš škoda, že jsme ještě půl roku nepočkali, mohli jsme mít už novou C4 no :( no nic .. dost OT o vozech jiné značky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wolf: taky kolik lidí si koupí O3 v takové výbavě. Takových vozů jezdí po ČR jak šafránu :) ale co, kdo má rád značku a nechce jít k jiné značce, tak to stejně zaplatí. Cenu bych tu už prostě neřešil :) kdo to nechce zaplatit, jde ke konkurenci. To máš stejné jako s televizema. Někdo si koupí základní LED TV za 12 000 kč od Sony, někdo si koupí za 8000 kč plně vybavenou TV od Sencoru. O kvalitě a funkčnosti se bavit asi nemá cenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...