Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

a ted jeste ze soudku ohledne OIII ;) ........ zdes doporuceny dopis primo na poste rikam co mi muzou ze skodovky psat ? :D ze bych vyhral aspon to CITIGO , RAPIDA ci OIII ;)

 

no byl sem celkem natesenej ale takovou radost pri mem stesti sem pochopitelne nemel :D

 

 

proslo toto viz. foto ;) a proto se ptam,.... co myslite ? je to pouhopouhe lakani a cena vyjde vesmes s konfiguratorem a naslednou slevou, biť aspon nejakou skoro stejna ci je tato nabidka co mi prisla docela vyhodna ;)

 

nechce se mi to hledat a dopocitavat ;) ........ KDO SE NUDI :D

 

 

attachicon.gifskenování0003.jpg  attachicon.gifskenování0001.jpg  attachicon.gifskenování0002.jpg

 

 

Tuhle hnupovinu posilaji každemu kdo měl pujčenou Octu 3 na 2 denni testovani.At si to strči za klobouk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuba: ........... tak asi nejaka slevicka tam bude ;) ...... ale stejne :D

 

 

bitttttpower: ........... no me by to bylo nejaky divny ze bych byl zrovna jaaaa, nejakej vyvolenej :D

 

 

 

     .............. PRO VSECHNY .......... kdo bude chtit nebo spise uvazuje opravdu o OIII a zrovna ty vybavy a motorizace, tak mu rad prenecham ten KUPON ;) ......... vice SZ kdyztak ........... nehlaste se vsichni :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason: ano, je to skladovka, takže se těch aut chtějí zbavit, páč je to modelový rok 2013, teď už najíždí 2014. Takže je tam lehce nižší cena, ale nemůžeš si tam nic dodělat. A přeplatíš celkově o pár tisíc korun méně, než kdyby sis to vzal klasicky. Otázka je, zda je 19% i u případu, kdy zaplatíš 40 nebo 50% dopředu a potom platíš zbytek. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám do konfigurátoru, jsou tam u výbavy Elegance nyní dva různé pakety Plus - v jednom je vyhřívané sklo, ve druhém není a místo něj je komfortní telefonování s vnější anténou a asistent únavy. Možná to souvisí s nedostatkem vyhřívaných skel jak někdo píše v jiném vlákně. No to jsem zvědav, za pár dní bych měl objednávat a zrovna vyhřívané sklo v tom paketu se mi líbilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

......... jn takze k hovnu :D

 

 

 ...... no nevim co se tyce toho vyhrivanyho skla,.... tak muj nazor je takovy ze je to sice pekny a komfortni ze tzmacknete cudlik a je odmrazeno,... ale co z toho ;) to si staci koupit rozmrazovac skel a je to lepsi a misto toho skla koupit radsi to komfortni telefonovani ;) a to nemluvim o tom ze nekomu tech milion dratku muze v okne vadit ;) ,,,,,,,,, ja osobne sem si na to tedy nejak tak za den zvyknul a poak uz to bylo dobry,...... ale stejne bych to i fakt ozelel ;) bral bych spis vyhrivanou prdel ;) ci dalsi vychytavky dle meho gusta ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tomto (vyhř. přední sklo) nevím,ale na konkurenční foru se píše o pozastavení Chrompaketu (nekvalitní výroba u dodavatele pro celý koncern),dětského zrcátka a 1.6 TDI 4x4. Má se údajně i posunout začátek montáže adaptivního tempomatu.

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak me taky pochopitelne staci malo :D ale jak rikam,... nez okno tak radsi vyhrivanou prdel misto toho ;) .............. okno nebude asi jen tak nejak levne a nedej moze kdyz se na nem nekdo vyradi a nedej boze kdyz to nebudes mit pojisteny :D

 

 

ATTIM: ....... o cem neco vic ? o tom oknu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nový výbavový paket: změna byla na přání zákazníků, kteří vyžadují něco jiného. I tak ale zůstal původní paket pro ty, kteří chtějí "víc" ;)

 

chrompaket: chyba u dodavatele. Problém na koncernové úrovni.

 

ACA: náběh by měl být v KT 32/14.

 

A další už bylo napsáno ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18% mame ve firme pri vetsim odberuu. Z toho my plyne ze marze obchodnika bude min 25%

 

Opravdu si myslis, ze bude automobilka ctvrtinu ceny prenechavat dobrovolne prodejci? Jak tady zaznelo, 18% se tyka velkoodberatelu a u tech jsou navic zase zpravidla omezene nejake dodatecne hovadinky, typu paket Plus zdarma. Marze je zavisla na modelu a spouste dalsich okolnosti. Ta "standardni" je vyrazne pod deseti procenty.

 

 

Kolem 12% se da s trochou snahy dostat i bez firmy prakticky vzdy.

 

Zalezi na modelu, zarazeni do akce atd. Konkretne na Fabii a Roomsteru Fresh se ze standardnich 2,5% dava tezko 12%. Obdobne u Octavie clovek na uvedenou slevu pausalne nedosahne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No že by mel obchodnik mensi marzi nez 10% to je hezka pohadka na dobrou noc :)  to by ho asi moc neuzivilo. Tomu proste neverim.

Z marže je treba odecist vsechny naklady (mzdove, najem atp.) no a pak nam zbyde zisk.  Kolik by se tech aut muselo prodat abych uzivil autosalon ???  Mene nez 10% muzu mit tak na prodeji rohliku, ale ne na prodeji auta.  U malo obratkoveho zbozi byvaji prave marze pomerne vysoke klidne v rozmezi 25-100%. Nedelejme z tech autosalonu chudaky.  To by pak jedine musel byt stezejnim ziskovym artiklem servis a predej aut by byl jen pomerne nezajimavej doplnek.

Ale urcite neverim ze kdyz obchodnik proda octavku za 400 000,-  vydela na ni pouze 10%  tj 40 000,-.  to by bylo hodne smešne :)))

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bicista: věř tomu nebo ne, ale marže na autech je minimální. Ano na klasické výbavě bez akce, má možná prodejce 10%, ale jakmile naběhne nějaká akce, např. Fresh, tak je marže téměř nulová. A ano, prodejce vydělává hlavně na servisech. To je živí, prodej aut samozřejmě taky, ale ne tolik, jako servis. Btw. zas autosalon neprodá 2 auta za měsíc, ale třeba 60 aut za měsíc a ono, když si u každého dáš marži třeba 5-10%, tak to ve finále nějaký ten milion za rok hodí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...