omicron Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 no jo, ale O II FL není O III odkaz Jasně, moje vlastní citace To je dobré Byla to ale situace před nějakými 7-8 měsíci (od té doby jsem s Jardou nemluvil), tím, že Škoda sama oznámila možnost kamery do O3 (min. do LK), tak to jistě bude již nadějnější. Je to věc, na kterou jsem si zvykl, zvláště při automatickém parkování to je užitečné vidět, co auto vlastně při parkování dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 tak jsem se díval do konfigurátoru a verze GREENLINE začíná být zajímavá, už jde doobjednat ledascos i Climatronik a standardně je i sportovní podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) našel jsem něco ke změnám v MR2015 - nemáte někdo toto v češtině, resp. pro český trh? je to pro prodejce v UK... Editováno: 1. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Test OIII Combi 4x4 2.0 TDI 110 kW4x4.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Hravec: Tady je to docela dobře popsaný česky: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=810&t=1179940&st=0&sk=t&sd=a&start=10725 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Nevíte někdo, jestli jsou v L&K ve standartu komplet kožené sedačky, nebo je to jako u RS kombinace kůže a látky? Viděl jsem nějaké fotky a přišlo mi, že ve dvou variantách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 mě to přišlo že je to komplet kůže...a nasralo mě že v L&K není ta 1.4, ta by tam ostudu taky neudělala jako to má i Yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) l@k má přeci kůži a vnitřek s alcantarou... na katalogy se čeká... Editováno: 1. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 alcantara je největší mazec co může být, měl jsem z ní strach, ale údržba veškerá žádná, luxusní vzhled, příjemné na omak, prostě samá pozitiva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Alcantara, to je tedy česky řečeno nějakej semiš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Alcantara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Hmmm....takže takovej semiš, dle článku náchylnej na žmolkování, umělina....čili žádnej zázrak. To měli asi udělat celokožené... Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 žádný žmolkování.... a používají ji prémiové značky jako MB, BMV, Audi, Jaguar, atp. atp. mimochodem, MB byl průkopníkem a to proto, že alcantara je dost drahá záležitost... pocitově se jí z kůže vyrovná jen hodně jemná perforovaná kůže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Píšou, že je Alcantara odolnější než semišová kůže, tak to opravdu asi nebude uplná umělá bída....možná se na tom ani nebude potit prdel jako na kůži. Že by do Jagouše dávali umělinu? No dneska je všechno možné.... Rád bych viděl LaK interiér naživo, ale to asi ještě chvíli potrvá.... Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Měl jsem v ní možnost vícekrát sedět v Passatu r.v.2006 Higline a byl to služebák.Nic se nežmolkovalo.Čistit to jde taky snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 To by mě právě zajímalo, když na to mladej kidne nanuka a zaschne to, jestli je to na čištění v pohodě....Textil vezmu jarovou vodou a je to čisté, tmavá kůže v RS se poměrně snadno vyčistí, stačí otřít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Píšou, že je Alcantara odolnější než semišová kůže, tak to opravdu asi nebude uplná umělá bída.... Když vezmeš, že tam píšou cosi o 200 000 zkříženejch polyesterovejch vláknech na 1cm čtvereční a vezmeš v úvahu pevnost polyesteru v tahu, tak třeba právě za vlhka (po propocení) to bude mít pevnost vyšší než vydělaná kůže, která když se provlhčí, tak její odolnost klesne... Ten polyester bude v takovým případě rozhodně odolnější proti roztržení nebo i jen proti povrchovýmu odření, než kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Odolnosti bych se nebal, na dotek je to taky prijemne, ale nejaka radost to taky neni. Me teda hlavne vadi, ze musim pulku sedadla cistit jinym zpusobem nez druhou a ve spojich davat pozor, pac vsude pisou, ze cistic na kuzi nema na alcantru vubec prijit. Ale mozna jsem zbytecne opatrny. Editováno: 2. Květen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Alcantara, nejlepší čistit mýdlovou vodou, krásně z ní jde i ten Nanuk dolů... boční kůži čistím ubrouskama na čištění kůže a ty nevadí ani alcantaře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 A neztvrdne to potom ta Alcantara po mejdlové vodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Píšou, že je Alcantara odolnější než semišová kůže, tak to opravdu asi nebude uplná umělá bída....možná se na tom ani nebude potit prdel jako na kůži. Že by do Jagouše dávali umělinu? No dneska je všechno možné.... Rád bych viděl LaK interiér naživo, ale to asi ještě chvíli potrvá.... Odolnejsi je diky tomu, ze je synteticka. Takovych vlastnosti nelze dosahnout pri pouziti prave kuze. Otazkou je, jaka je kvalita. Je totiz nekolik druhu a milion vyrobcu. Alcantaru jsem mel v Passatu a uz bych ji nechtel, je trochu narocnejsi na udrzbu a o tom zmolkovani bych mohl vypravet. Jinak, kupte si specialni pripravky (existuji na textil, syntetiku a kuzi), jsou k materialu setrnejsi nez nejaka mydlova voda a jsou ucinnejsi. Editováno: 2. Květen 2014, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 jojo žužlá se u O2 ... stačí nakoupit od doda ošetření kůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 kokta7: Dodo je ma predrazeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Měl bych dotaz k tomu "novému" tříramennému volant pro MR2015. Teď jsem si jen tak konfiguroval v konfigurátoru a na finálních obrázcích interiéru ten volant vypadá jako by byl potažen perforovanou kůží namísto hladké. Myslíte, že to tak bude, nebo to je jen spletený obrázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Je to tak.Od MY15 jsou zploštělé volanty s perforovanou kůží místo předešlých 3-ramených volantů.Ne pro L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.