Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Co bych plácal, koukněte se na novýho Passata a Golfa 7, viz předchozí příspevek tvar předních světel, zpětná zrcátka a dělená přístrojovka po vzoru Passata, multimediální přístroje, panel climatroniku jsou z Golfa 7 (foto golfa a passata sem snad dávat nebudu ) HURIKAN88 uvědom si na kterém místě je Škoda v koncernu: Audi - VW - atd....... ( jinak je o 1000% vzhledově lepší než předchozí model !!!!! )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

záleží na ceně a výbavě.. jestli bude základ kolem 350, s nejslabším Tsi, s výbavou čítající 6X airbag, posilovač, přední okna v elektrice a zadní stěrač a vše ostatní bude -jak jinak u škodofky- za tučný příplatek, tak se tu rozptylujete zbytečně, protože abyste dosáhli na vyobrazené modely a hlavně jejich výbavy, budete muset šáhnout pořádně hluboko do prasátka..viz. ceníky rapidu.. holátko za 300 000 a nemá to ani klimu... a by to trošku vypadalo a mělo výbavu konkurentů, jsme na 360... no uvidíme až zveřejní ceníky, ale čekám pěknou ranu...protože tohle si škodovka nechá pořádně zaplatit..

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... když už jsou za příplatek, mohlo to být, to je pravda...

Jinak k cenám: Sice nemám zdání, jak bude nastavena cenová politika (vzhledem k politice Golfu jsem však přesvědčen, že budou ceny vyšší, než u G7), ovšem jak zde bylo zmíněno, zřejmě každému racionálně uvažujícímu člověku dojde, že tak hezky ty OII vypadají, protože jsou v maximální výbavě = na 18" (nebo 19"?) zřejmě vč. sníženého podvozku, některé s pan. střechou, s komplet LED osvětlením + bixenony, s nejvyšší dostupnou navigací, s polokoženým interiérem, atd, atd.. Dle mého odhadu se jedná o modely cca. za 800 tisíc a více. Navzdory tomu, že se nová generace aspoň dle prvních dojmů povedla, nutno zmínit, že 90% Octávií vyjede na základních kolech o velikosti 15", či v lepších případech 16", ve výbavě Ambiente v obyčejných barevných kombinacích s obyčejnými světly. Poněvadž neočekávám snížení zájmu firem o koupi těchto aut, bude jich do 2 let všude plno, spousta z nich bude polepená a špinavá a zřejmě opět sex-appeal opadne..

Tím nechci novou generaci nijak shazovat, za to nemůže - spíše chci objektivně zhodnotit závěry některých až příliš nadšených lidí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muj nazor na OIII ? ..............

urcite se povedla,.... je to sice trochu AUDI a posledni PASSAT .... ale to uz je holt udel koncernu ;)

urcite to nemam jako za zle ;)

take bych rekl ze to je snad nejhezci OCTAVKA co kdy byla ;)

a urcite plno a plno dalsich veci ;)

jinak bych se chtel zeptat, bude testovani OIII u dealeru jako bylo TESTOVANI RAPIDA ? ;)

jinak co bych urcite podotknul na OIII v motorovem prostoru, tak me dostava expanzni nadobka chladici kapaliny :D

maji to dobre seriznuty, prijde mi to takovy komicky :D

post-58977-0-89095300-1355264258_thumb.j

post-58977-0-50406100-1355264275_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aleshh - bezesporu je to všechno na stejné brdo ale není to určitě interiér alá Rapidu jak píšeš a je to všechno přizpůsobené určité značce, takže není nic složené z dílů...g7 a jim podobné..Je to prostě úděl koncernu ale není to stejné...

Líbila se mi ta jeho poznámka v tom videu: Je to nejhezčí Octávka...myslím že každej novej model bude vždycky nejhezčí!!

A taky jsem moc zvědavej až ukážou nějakou pořádnou "holotu" to už se tak líbit nebude :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denis to sepsal docela presne. To na obrazcich je nekde na urovni budouciho L&K. 99% OIII bude vypadat ponekud jinak, byt nepochybuji ze porad pekne, tudiz bych ani neresil, jak moc design kazi kamera adaptivniho tempomatu, kdyz ji stejne bude mit 2 a pul cloveka a dalsich 10 bude akorat na foru resit, jestli to pujde z kradenych ci bouranych dilu dodelat do nejake social edition.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...