marfy8 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Je možné přehrát soft tak, aby ze Škoda Amundsen byla VW RNS 310? Jde mi hlavně o změnu zeleného pozadí na červené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Mikysek007sice pozdě ale: nevim jaké koncovky má ta stará navigace, moná bude potřeba vyměnit kabel od anteny a gps. Jinak- s MF volantem ti bude komunikovat bez problémů hned, s klimou na displeji amundsena se rozluč, aby se zobrazovali parkováky je nutné vyměnit jednotku parkovacích senzorů, změnit mírně zapojení a nakódovat, pak to funguje. Máme stejné auto, dělal jsem to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Je možné přehrát soft tak, aby ze Škoda Amundsen byla VW RNS 310? Jde mi hlavně o změnu zeleného pozadí na červené. Jde, pak je potreba jeste prepajet diody na cerveno ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alweron Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Kdyby někdo potřeboval mapy (CZ, SK, H, rok 2012) do Amundsena, mohu nahrát, či se domluvíme a věnuji CD... Praha a okolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Celá Evropa 2012 (13 CD) je na uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 (editace) Zdravím, v Octavii 2 rv 2006 jsem měl dodělávaného Swinga a vše fungovalo ok. Ale teď jsem koupil Amundsena plus a nemaká, jak bych si přeedstavoval. Problém 1: Nenačte mi vůbec sd kartu. Ať zformátuju jak koliv, tak po vložení karty se nic neděje. Ani když zmáčknu média a sd karta, tak napíše že tam není karta. kartu jsem pak zformátoval na Fat a vzdal jsem to. Např. aux funguje. Píchnu kabel a nápis AUX zezelená a muzika hra. Kdežto po vložení karty nápis sd karta nic neudělá. Problém 2: Mám BT jednotku, která je určena pro O 2 FL a tudíž není možné ovládat telefon na Maxidotu. Mělo by jít to ovládat na rádiu, ale telefon mi to neukáže a nejde nic. Pokud by někdo uměl vyřešit tyto problémy, byl bych mu moc vděčný. Jsem z Pardubek a do 100 km jsem ochoten dorazit. Myslím, že Milhausek by to zvládl, ale odpovídal jsem mu na jiný příspěvek a zatím se nevyjádřil. Ještě jednou díky za každou radu :-) Editováno: 25. Květen 2015, autor: Krtek7788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Kabelaz vzdadu do konektoru se nejak prepinovavala/predelavala? Zkontroluj podle stitku na Amundsenu spravnost zapojeni spinaneho a staleho napeti ... barva kabelu, nejlepe premerit multimetrem SD karta to je divny, to by melo jit, nebyl nejak Amundsen upravovany/rozdelavany? Na menu telefon potrebujes jeden z novejsich FW, jinak to tlacitko funguje jen jako Mute. ( predpokladam ze to je Amundsen stary (RNS310) ne Amundsen + (RNS315) D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 můžu ti to udělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak kabeláž nevím zda se předělávala, ale něco se tam upravovalo, když se tam dával ten Swing. U něj mi vše fungovalo. Ale kabeláž se může pak prohlédnout. A rozdělávané nejspíš bylo. No neznám původ. Ale podle čísla 3AA919866 by to měl být Amundsen RNS 315. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Žádný Amundsen, Amundsen+ a ani RNS310 nebo RNS315(3AA = označení pro Passat B7 a to číslo co jsi sem dal je objednací číslo map)nemá toto číslo dílu. Nemluvě o tom, že nefunkčnost SD karty bude mít mechanickou příčinu. Pokud chceš dál laborovat co s tím tak stiskni a podrž stisknuté tlačítko SETUP a pak zvol položku: Informace o verzi a opiš informace co tam najdeš. Editováno: 24. Květen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Aha, tak to jsem nevěděl :-( Ale ma klasický zeleny podsviceni. A je tam toto: Číslo dílu - 3T0035192R Editováno: 25. Květen 2015, autor: Krtek7788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Existuje aktualizace na verzi 0417, ale nevěřím, že vyřeší problém s SD slotem a tato verze nemá v sobě HF jednotku, tj. snad to vyřeší problém se zobrazením externí HF jednotky + problém s uložením. Pro ověření kompatibility hf jednotky a této navigace by bylo lépe zde uvést číslo hf jednotky. Editováno: 24. Květen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Číslo jednotky je: Číslo jednotky je 1Z0035729E. Ale snad by to mělo jít, teda doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ta nemusí být správně nakódovaná a proto ji Amundsen nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jasný, taky si myslím :-) Pak dám vědět, jak jsem dopadl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Tak jsem tu :-) Jeden problém vyřešen a to s SD kartou. Nebyl zapojeny kabel do čtečky a dále ještě jeden kablík nebyl zapojen. Teď už to funguje. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Krtek7788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Na to nastaveni bych zkontroloval kabely, spinane a stale, mohlo by to byt tim ... Diagnostika - zkouset vicekrat pres jednotku navi ( ne radio ), u starsich aut byl alespon s novejsima verzema RNS310 ( takze mozna i u tveho RNS315 ) problem s pripojenim diag, nekdy se to poresilo novou FL GW. A nebo take muze byt nejake domrvene, kdo vi co stim kdo delal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Kabely jsme koukali a měly by být ok. Když tam byl Swing, tak vše šlapalo. A tu zkoušeli jsme to párkrát jak pře radio, tak přes navi, tak nevím. A kdo co s tím dělal nevím :-( No uvidíme no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Vyčti kódování HF jednotky(adresa 77). Přístup přes diagnostiku je u Amundsena+ jen přes jednotku na adrese 37(navigace), ale pro diagnostiku je nutná gateway řady 1K0 s minimálním indexem Q(pro aktivaci telefonu však toto není důležité). Editováno: 24. Květen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Já to teď nevyčtu, nemám diagnostiku. Ale díky za info, zítra to zkusím nějak pořešit a dám vědět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak se ji pokus rovnou nakódovat: 0010366 a pak vypni zapalování a vytáhni klíč a zase zapni zapalování(někdy je nutné i jednotku odpojit, ale většinou stačí tento postup). Pokud se diagnostikou nespojíš ani s touto jednotkou je nutné hf jednotku nakódovat v jiném autě a pak vrátit do tvého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 V Praze není problém překódovat, případně provést vše dle Ferdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Zdravím, tak vše vyřešeno jinou gateway a softwarem v autě. Mám tam prý nějaký co se lámal a bývá s tím problém. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Co to je za nesmysl?? Software v autě???? Každá jednotka v autě má svůj software. Tohle jen někdo nakódoval hf jednotku a nadělil gateway a tím to skončilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak jsem ho asi blbě pochopil, ale říkal něco o softwaru v autě, že se mi láme, že je to atyp. To už je, ale jedno, hlavně, že to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.