Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V


dcdodo

Doporučené příspěvky

Zdar kluci, tak jsem se vrátil ze Sukorad od mistra Jandy a chip mohu doporučit. Práce byla za půl hoďky s notebukem hotová a motor přede jedna báseň, jde lépe za plynem. Se spotřebou nevím, nevím, auto se krásně sbíra a tak tomu člověk rád naloží, tak asi neklesne. Takže kluci velké díky za dohodnutí chipu u mistra!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud se budeš držet mezi 2,5 až 3,5tis otáček tak uvidíš že klesne mohu potvrdit a mám vyzkoušeno :palec2:

je jasné že když to mu naložíš tak spotřebu dolů nedostaneš :smich:

ale po chipu to testuje každej :palec2::smich:

Editováno: , autor: Montyk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme včera podnikli delší výlet, že odzkoušíme nově pořízený chip o mistra Jandy. Tak moho konstatovat, že paráda :palec2: . Auto se lépe sbíra, a když člověk jede stejným stylem jako před chipem tak spotřeba šla o 0.4 l dolů :clap: , což je paráda. Akorát mi po chipu kolísali volnoběžné otáčky, mistr konstatoval, že se to po pár startech uklidní. Tak zhruba 20 startů a je klid, doporučil mi po zapnutí zapalování počkat se startem cca 30 sekund než se načtou všechny hodnoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po měsíci ježdění s chipem je to bomba, auto jde krásně za plynem, spotřeba teda trošku stoupla, ale proto že tam jsou široká letní kola 195/50/15" ale je to paráda, kdo o tom uvažuje tak za ty prachy je to perfektní investice. S autem jezdí hlavně přítelkyně a chválí si to, jak to pěkně jede :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kluci od soboty mám nachipováno a jsem příjemně překvapen jak auto ožilo.:) První dojmy a postřehy stejný jaký už tu jsou popsaný. Mám taky 205ky gumy tak uvidíme jak to bude se spotřebou, ale zatím po pár km jen samá pozitiva :) Tímto také velké díky Gerrikovi za zorganizování chipování :palec2:

Editováno: , autor: RÁFEK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím kluci, jen tolik ktěm kterým se zvedla spotřeba, mně se taky zvedla a bylo to pro to, že sem si osahával nové možnosti a užíval sem si good výkon. Po čase sem se podíval na průměrnu spotřebu, která se my zvedla zhruba 0,5l/100km kde sem si musel přiznat, že to víc honím než před chipem a sklidnil sem jizdu na původni styl jizdy, co se vyplatilo a spotřeba je tam kde před chipem cca 5,7 - 5,9l/100km a i po 3/4 roce užívani chipu pozoruji, že to šlape jak má. Podotíkam kluci, že po chipe se smažou data ktere se tam upravují dle stylu vaší jizdy a po chipe se to auto musí znova naučít na to jak jezdíte, i když p. Janda tvrdí, že to nemá skoro žádnej vliv. Tak pa kluci a sem rád, že moje( Vaše ) vlákno narostlo do takových rozměru. ;):palec2::clap::specool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ahojte chcel by som sa opytat tych co uz absolvovali cip ci je menej citit zapnutie klimatizacie. ja mam 1.2 47kw a ked pustim klimu tak to ledva ide, nestazujem sa ratal som stym ale ci to ocipovanie pomoze tomu motoru. dakujem

Editováno: , autor: luco7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...