Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Letní kola 225x45x17 jsem na zimu vyměnil za plecháče 215x55x16", ale od výrobce je předepsán rozměr 205x55x16" ! Mohou nastat komplikace např. při plném zatížení vozidla ? Máte někdo zkušenosti ?

• 2 týdny později...

Vlastni zkusenost nemam,ale kdyz tam maj kluci i 19'' ;) tak snad 16'' s 215 nebudou delat problem...jinak vim ze Passat B7 pouziva 16'' s 215.....

Záleží na jakém to máš ráfku, na 6" už bych se bál:) Jinak pozor na plnění pojistné nehody.

• 2 týdny později...

mam zimni 16" pireli na klasikach elektronech a bomba cena 2700Kc

205/50/17" mischelin alpin PS2 nove.Muzu doporucit sice jsou drazsi nez jina znacka ale voda snih jedu jako na suchu.

používám už druhou zimu Nokiany na klasických 16-kách, už jsem sjezdil dost zimáků a lepší jsem neměl ;)

• Autor

Jasně chlapi, ale mě se jedná o to, že jsem obul 215x55x16", ale od výrobce je předepsán rozměr 205x55x16" a zda mohou nastat komplikace např. při plném zatížení vozidla ? B)

Jasně chlapi, ale mě se jedná o to, že jsem obul 215x55x16", ale od výrobce je předepsán rozměr 205x55x16" a zda mohou nastat komplikace např. při plném zatížení vozidla ? B)

v tom bych nehledal žádný problém.Když můžeš na supa dát i gumy 225/45/17 tak tady tento rozměr ti problém určitě neudělá.Ani při plném zatížení.

• Autor

To ano, ty mám na léto, ale jestli to koresponduje 215x55x16 a 225x45x17 když něco zvýšíš, zak někdě musíš ubrat abys při full zatížení neškrtal ....

To ano, ty mám na léto, ale jestli to koresponduje 215x55x16 a 225x45x17 když něco zvýšíš, zak někdě musíš ubrat abys při full zatížení neškrtal ....

Takže buď v klidu.Na netu jsem našel,že ve velikosti 16´´ jsou doporučené pneu tyto: 205/55/16,225/50/16,245/45/16 ale je jasné že na tyto poslední gumy bys potřeboval širší ráfek.

Letní kola 225x45x17 jsem na zimu vyměnil za plecháče 215x55x16", ale od výrobce je předepsán rozměr 205x55x16" ! Mohou nastat komplikace např. při plném zatížení vozidla ? Máte někdo zkušenosti ?

Zimne 225/50 16, rovnako aj letne... 100% spokojnost (dokial nevbehnes do kolaje od nakladaku) Cez leto chystam nahodit 18" disky MAM 8 (Audi A8), pneu asi 225/45 18

Zimne 225/50 16, rovnako aj letne... 100% spokojnost (dokial nevbehnes do kolaje od nakladaku) Cez leto chystam nahodit 18" disky MAM 8 (Audi A8), pneu asi 225/45 18

Já si nechal teď přivézt pneu Dunlop 225/40/18 a chci kola MAM 7 Black nebo replica Audi.Radši bych ale ty MAM 7.Jinak pro 18´´ kola jsou doporučené pneu 225/40/18.

Nevím jestli tím tvým požadovaným rozměrem přece jen už nezměníš dost obvod kola a tím nebude přesný údaj s tachografu.

Můj názor.

• 8 měsíců později...

Chlapci zima se blizi a nam horalum nezbyva nic jineho, nez se pomalu chystat na nejhorsi. Shanim nejake zimaky, dobry pomer kvalita/cena. Rozmer 17", 45, a 205 nebo spis 215(nevim).

Nevite nekdo o necem rozunem? (eshop, vyrobce pneu atd.)

Diky za vsechny rady.

:kol-45:

Upraveno od Jirik_superb

:palec2::palec2: , www.nejlevnejsipneu.cz, www.elektrony.cz ;)

Continental TS810 nebo Good Year ultra grip 7+ :)

Continental TS810 nebo Good Year ultra grip 7+ :)

Naprosto souhlasím s TS810. Perfektní guma.

Už třetí zimu honím Nokiany a naprostá spokojenost :palec2:

Už třetí zimu honím Nokiany a naprostá spokojenost :palec2:

V Praze urcite :smich:

Dost srandy, taky jsem nad nima uvazoval. Nakonec jsme sahnul po mischellinkach alpine. Tak jsem na ne zvedavej :-))

V Praze urcite :smich:

Dost srandy, taky jsem nad nima uvazoval. Nakonec jsme sahnul po mischellinkach alpine. Tak jsem na ne zvedavej :-))

:p:p Budeš se divit, ale jezdím dost mimo Prahu, jak pracovně tak soukromě, a to i mimo "spevněné komunikace" - zatím se mi nestalo, že bych někde nevyjel

Souhlasím s Mikym,měl jsem dřív Nokiany na Octě,teď na Supu (Nokian WR).Absolutní spokojenost,gumy dobře drží,vzorek vydrží.Bydlím v horách a mám opravdu možnost je vyzkoušet :) .Sehnal jsem vloni nové,jednu za 2100,-Kč :palec2: .

Souhlasím s Mikym,měl jsem dřív Nokiany na Octě,teď na Supu (Nokian WR).Absolutní spokojenost,gumy dobře drží,vzorek vydrží.Bydlím v horách a mám opravdu možnost je vyzkoušet :) .Sehnal jsem vloni nové,jednu za 2100,-Kč :palec2: .

Tak priste :-) Cena je opravdu krasna proti konkurenci :palec2:

Po velmi dobrých zkušenostech dávám Dunlop WS 3D :D

Po velmi dobre zkusenosti nechavam Supa v garazi... kol11

...Vsem doporucuji lol:smich: :smich: :smich::scooter:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.