Nikita1 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) to nerobi niekto, kto ma Octavku 2, ale niekto, kto mu to preda za 400 Cj,len aby,kamarát nedávno videl,ako človel ktorý má O1 kradol čapičky ventilov a keď naňho skríkol,nakoľko ho poznal,típek skoro zinfarktoval,ale v podstate som chcel povedať,že za tie prachy mi to pripadá kontraproduktívne Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no lebo mne napriklad zmizli este z minulej Octavky aj z facka puklice - a som si isty, ze to bolo na objednavku niekoho, komu sa hodili...Je mi len luto, ze som na nich nemal vypalenu nejaku znacku alebo take nieco, lebo mam pocit, zesom ich parkrat videl... Ale je to jedno, proste je to svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Cjo, ty imitace Zenithu nevypadaj spatne. Pokud bude ve stredu logo Skoda tak si myslim ze by to bylo fajn ajko zimaky pro RSaky Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 prave nad tym som uvazoval - ze aj ja ich budem mat ako zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ja by som také škaredé disky na auto nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 mozno o palec vacsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 He he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Nemate niekto na O2 disky z S2 - Spectrum? Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Twistry mam já!A mám je protože se mi libí:)Hlavně si kup to co se libí tobě! Ty syriusy taky nejsou špatný.A taky je pravda že ty Twystry krom mého auí jsem viděl jen jednou:) Chstám se koupit Twistry jakozimáky - moc se mi ta kola líbí, ale ještě jsem je na Oktávce neviděl, nemůžeš sem hodit nějaký obrázek z boku? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 (editace) zdravím chcu kupovat alu kola ale nevim jestli mam koupit 16ky nebo 17ky budu spis jezdiz po okrskach dalnice moc ne neni to na tech 17kach moc tvrda octacvia 2 ? diky bud koupím 16 serious nebo 17 zenity Editováno: 20. Srpen 2010, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 ja tam velky rozdiel nevidim, okrem toho, ze siroke gumy (Bridgestone od Skody) na 17" dost hucia na drsnejsom osfalte alebo nerovnej ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI-DSG Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 zdravím chcu kupovat alu kola ale nevim jestli mam koupit 16ky nebo 17ky budu spis jezdiz po okrskach dalnice moc ne neni to na tech 17kach moc tvrda octacvia 2 ? diky bud koupím 16 serious nebo 17 zenity Pokud jezdíš okresky, jediný faktor, který je ve prospěch 17, je vzhled auta. 17-ky jsou tvrdší, dražší a na okreskách jejich funkčnost moc neoceníš. Další faktor v jejich neprospěch je ten, že podstatně víc trpí nápravy, silentbloky, stabilizátory, tlumiče. Takže pokud na to máš, jak je ctěná libost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Ale na obranu musim povedat, ze mam radost, ked zaparkujem vedla Octavie na 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI-DSG Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Ale na obranu musim povedat, ze mam radost, ked zaparkujem vedla Octavie na 15" Hmm. I to je argument. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Si myslím, že i na 17" je jízda po okreskách pohodlná. Na zimu mám 16" a rozdíl v komfortu jízdy není nijak závratný, naopak rozdíl v jízdních vlastnostech už poznat je. Takže pokud nejsou limitem finance, šel bych do 17". A jak píše Cjo, i to líp vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 V těch jízních vlastnostech je největší rozdíl v tom, že 17" kola hlavně ubírají na dynamice motoru. Rozdíl ve stabilitě je sice také, ale to je znatelné až při jízdě na hraně a kdo z nás jezdí takovou pilu že to ocení? Já mám 16" kola a jsem max. pokojený. Vyzkoušel jsem všechny 3 rozměry (15" až 17") a jak tu je řečeno, 15" kola jsou nejlepší na spotřebu a zrychlení + nejméně "trpí" podvozek, jsou z těch tří variant i nejlevnější... ale auto na nich nevypadá bůhví jak skvěle. 17" oproti tomu dávají autu pěkný šmrnc, ale jinak samá negativa. 16" jsou asi ideální kompromis mezi užitnýma vlastnostma a vzhledem vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) Este pred cca. 5-6 rokmi boli 17" s pneu 205/50 na aute velkosti Octavie/Golfa takmer super-sportove obutie. Teraz uz aj na autosalonoch celkom bezne vidim na lepsich seriovych autach 235/35 R19... Kam to speje? Nemam pocit, zeby sa tak rapidne zvysovala aj kvalita ciest alebo aspon odolnost silentblokov Editováno: 23. Srpen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Přiklonil bych se k 16“. Pokud budeš jezdit převážně na nepříliš kvalitních cestách, tak 17“ asi nejsou ideální. Na 16“ jsou jízdní vlastnosti i komfort velmi dobrý a auto na nich dobře vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 rozum mě říká 16ky skoda Lyra a oči 17 zenity nějak furt nemožu vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) Este pouvazuj aj nad Siriusmi. V katalogu sa mi vobec nepacili, ale sused ich ma na svojej antracitke a podla mna vyzeraju perfektne Editováno: 23. Srpen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Jestli chceš kola, která se snadno čistí, ber Lyry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 (editace) Ahoj, na léto mám RSW242 18" ET35 a je to naprosto bomba. Na zimu mám teď plechy 16" z SI s ET tuším 40 a pneu 205. No na té oktávce to vypadá dost divně tak chci i na zimu RSW242 v 16. Je to 7J a ET buď 35 nebo 42. Vejdou se tam řetězy? Editováno: 9. Listopad 2010, autor: RaKa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Tak tak, s ET 35 mozes na retaze zabudnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 A co ET42 při 205 pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakestring Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) Nazdar páni, nevideli ste niekto 4x4 na Draconisoch? Uvažujem o nich na leto, len neviem, či budú dobre vyzerat na OII 4x4 (stone metalíza)? Alebo radsej Crateris? Editováno: 21. Listopad 2010, autor: Fakestring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.