Jan155 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak dneska dolívám kapalinu do ostřikovačů na mém 4 roky a 8 dní starém autě a koukám, že na hraně krytu motoru "hauptna" koroze, ale ne zrovna malá okamžitě jedu do servisu tam fotí zíraj na to a říkal, že mám velkou naději na její kompletní výměnu, a že to u OII ještě nikdy neviděli. Máte nějaké zkušenosti s korozí u OII, podotýkám nehavarováno a servis zcela pravidelný.... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 foto by nebylo? zajimalo by mne jak je ta koroze rozsahla... docela maras, myslele jsem, ze posledni skodovka co mela tyhle problemy byla filcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Stat se to muze, ale mas na to zaruku. Tak snad kapotu vymeni. dej info jak to budou resit. O korozi na OII slysim prvne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Superfatty ji měl na 5. dveřích už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 špatné chování k auti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jj, vyfotím to, a dám to sem, až bude alespoň chvilička času. Jakmile dostanu vyrozumění ze servisu tak se o něj s vámi podělím. Říkali mi, že to bude cca týden trvat, než z nich něco vypadne. špatných chováním to nebude, myto jak ručně tak strojově (ne zaráz) minimálně 1x za týden, s každým povoleným šroubkem se jezdí do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Tak tu jsou fotky... Reklamoval jsem ihned jakmile jsem si koroze všiml, dle reklamačních podmínek, spíš mě deptá, že to rezne zcela nezávisle na několika místech. Fotky jsou z mobilu a venku bylo škaredě tak sory za kvalitu, je tam i vidět že se dělají místy puchýřky. Editováno: 4. Březen 2009, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Netukl si to nekde lehce...to vypada jako prasknute a pak to zaclo reznout...mozna to je fakt jen tema fotkama, ale abys pak nemel s tou reklamaci problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ne netukl, ale jestli mi do toho někdo najel to nevim. Ale toho by si snad všimli hned v tom servisu, navíc to všude lícuje na 100%. To bude těma fotkama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 špatných chováním to nebude, myto jak ručně tak strojově (ne zaráz) minimálně 1x za týden, s každým povoleným šroubkem se jezdí do servisu. No pokud to mejes 1x tydne, tak teda asi spatne, kapotu mas ze spodu zasranou jak jetel... Slibuji že rejpat dál už nebudu.... Ta koroze je docela dobře rozlezlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No zajimalo by me, kolik lidi myje pri kazdem myti auta kapotu i z vnitrni strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Asi jen jeden: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Asi fakt jen Marios, ale za to mu to pak vsici na foru zavidej, jak ma cistej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ty myješ i válce zevnitř, ne? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Marios- on je z toho chudák vyvalenej,jako by byl asi každý z nás, a ty do něho rýpeš.Nezlob se ale musel jsem to napsat.Jo a jestli je to špatným mytím tak to čeká asi víc z nás.A nebo nám poraď,jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Špatným mytím to nebude. To bude špatné povrchovka. I když jestli je to jen na té hraně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 petr07: špatně si pochopil muj prvni prispevek, delal jsem si s toho srandu... Je jasne ze ta rez nebyla zpusobena jeho vinou, ci spatnym chovanim k autu. j0ska : Tak pokud neco uz delam, tak se to vzdy snazim delam poctive, takze kdyu myju auto tak cele a ne jen neco... Jinak jako velice dobra ochrana proti opotrebeni laku a pripadne i korozi je pravidelnee a peclive voskovat auto, pak to je mnohem lepsi, ale to vsici vime, jen nekteri si na to ten cas neudelaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hrdza je svina...renault ma (teda mal nevim ci este ma) 12rocnu zaruku na karoseriu..ma take neco aj skoda?? co si mozes uplatnit pri reklamacii..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 OII ma tez 12let na prorezaveni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak dnes mi volali z autodsalonu reklamace je uznaná, mám to přistavit, bude uplně nová kapota.. tak předpokládám, že tedka už je to jen otázka domluvy termínu takže to dopadlo snad dobře. Jinak OII má 12 let na kastli, ale to ještě nic neznamená. Oni se často vymlouvaj, že tady to je od kamínku tady je to špatně atd atd a většinou to neuznají. Dle mého názoru pokud mám dokamínkovaný přední sloupky a začíná to tam eventuelně reznout (není můj případ-ale kolegy ano), tak je to auto prostě blbě vymyšlený a je to opět jejich vina, je snad dost logický že to tam bude lítat ne.....tak by to měli nějak chránit Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dyť OII je už pozink...tak jak to může takhle prorezavět to nechápu...... Špatnou úrdžbou to 100% neni....viděl jsem kolikrát OII i OI jako bývalé služébáky co měl doma brácha,což znamená že mytí po dobu tří let probíhalo pouze a jen v kartáčích,motor.prostor nikdy nemytej a na těch autech neni ani zrezavělá tečka....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) špatné chování k auti... seš magor a nádrž myješ, když spotřebuješ všechno palivo? kucí tady jsou fotky jak to kvetlo.. Jinak podobně zrezlá pátá vrata má i Bimboun. A také mu to bez problému vyměnili. Já mám 12/04 a on 02/05.. Snad to maj dneska už ošéfovaný, bo se mi zdá, že to ze začátku pěkně flákali.. jinak jsem si ty nové dveře vykřičel v Boleslavi a Pán Bůh(Boleslav) mě za to potrestal, minulý pátek mě na parkovišti nacouvala nějaká dodávka-valník a mám vedle loga díru jako doprd... Editováno: 5. Březen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hm...pěknej nádor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 seš magor a nádrž myješ, když spotřebuješ všechno palivo? kucí tady jsou fotky jak to kvetlo.. Jinak podobně zrezlá pátá vrata má i Bimboun. A také mu to bez problému vyměnili. Já mám 12/04 a on 02/05.. Snad to maj dneska už ošéfovaný, bo se mi zdá, že to ze začátku pěkně flákali.. jinak jsem si ty nové dveře vykřičel v Boleslavi a Pán Bůh(Boleslav) mě za to potrestal, minulý pátek mě na parkovišti nacouvala nějaká dodávka-valník a mám vedle loga díru jako doprd... Ti tu diru zaplatuji chces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 a bude mi potom octule lítat, to určitě Jirko : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.