Škoda Citigo - Stránka 6 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Škoda Citigo

George Couser

Doporučené příspěvky

Souhlas s tím, že světla mohly být víc hranatější. Ale jejich tvar je daň za to, aby blatník a základní rysy kapoty byly stejný u všech tří. Světlo Citigo-čka má v části u "grilu" jiný tvar, než u UP!-u, ten černý trojůhelník uvnitř je jen kvůli tomu, aby světlo nepůsobilo příliš velkým dojmem a bylo štíhlejší.

post-6633-0-51149100-1317649797_thumb.jp

Docela mě překvapila neunifikace zadní části boku s bočním sklem u Citigo-Mii vůči Up! Zadní dveře chápu, to není tak náročný vyrobit jiný, ale neunifikovat skelet? To samé je tvar kapoty = tři lisovací přípravky je "plýtvání" i když kvůli designu a odlišnosti pochopitelné. I když je možný, že vylisujou tvar, nějaký společný pro všechny tři a pak ostřihnou tvar spodní hrany dle značky.Proto stejná křívka i u horní hrany světel u všech tří.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Ale ty ani nejsi cílová skupina, tohle auto si koupí mladé slečny a skorodůchodci, kterým na vzhledu nezáleží a potřebují auto jenom jako dopravní prostředek na cestu pro nákup nebo do práce.

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři

Mně se teda Citigo taky kdovíjak nelíbí. Už ten název mi ke Škodě nepasuje. Zepředu mi připomíná Mazdu 2 minulé generace. Teda hlavně těmi světly. Nejhezčí je z té trojky asi UP!, ale to jenom proto, že je neutrální a dohromady na něm nic není. Ale když je to převedeno do Škoda designu, tak ta příď mi přijde fakt moc divná.

Odkaz ke komentáři

V 14. 10. 2011 na 18:04, Václav Š. napsal:

Jak je to vlastně s nasazením nového loga na auta? Dostanou jej všechna auta vyrobená od 1. 1. 2012 nebo všechny NOVĚ UVEDENÉ modely od 2012?

Údajně je i logo součástí homologace, takže bude na CG ještě starý znak. Na A-Entry a faceliftech stávajících modelů už by měl být nový. Jestli je to pravda a nebo chce dat Škoda nový znak až Popularu, to je otázka.

Jinak hodnocení motorů je směšné, když s nima tady zřejmě vůbec nikdo nejel. Rád bych připomněl, že maximum výkonu je 44 a 55kW. A když vedle toho vidím v podpisu výrazně těší Fabiu s HTP, tak je ta kritika o to víc komická.. počkejme si, jak to pojede a pak můžem hodnotit.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Já nechápu, co škodovka zamýšlí, když všude se píše, že cíťa se má začít prodávat v listopadu a máme konec října a kde nic tu nic. CZ veřejnost zatím ani neměla možnost si cíťu prohlédnout na nějaké prezentaci, prostě nic.

Jak to tedy prosím bude, opravdu začnou prodeje v listopadu?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...