HanyZ Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 k černé perleťové bych dal červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Tak já jsem natíral Hammeritem 2x a maximální spokojenost.Na Feldě jsem to měl natřené taky tak a jen jsem to vždy umyl otřel a pořád super vzhled, takže doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Přidám i své brzdy... Jsou na 4x4 brzdy jako na RS... Tzn. 312x25 ve předu a 256x22 vzadu. Žlutý Hammerite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Vypadaji paradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Díky. Měl jsem trošku obavu z toho, že to bude až moc výrazné, ale k těm kolům s hodně černou barvou jsou good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Tak během včerejška (zadní) a dneška (přední) jsem konečně nabarvil brzdiče Vybíral jsem mezi červenou a zelenou. Opravdu dobrým pomocníkem mi byla flexa s drátěným kotoučem. Rez mizela před očima. Jen z předních brzd jsem měl plnou lopatku bordelu a zbytek odplaval ve sprcháči Použitá barva: Hammerite žlutá hladká PS: akorát jsem vychytal životnost destiček. Přikládám pár foto .....přední ..... a zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Mně se žlutá taky líbí... Akorát počítej s tím, že z obvodu kotoučů Ti to sleze. Já jsem to taky, když jsem je ještě měl na zeleno, natíral, ale nevydrželo to a příprava povrchu byla taky dobrá. Akorát, když jsem to udělal, tak jsem zjistil, že se mi to nabarvení kotoučů nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Čau. Taky jsem před lety vybíral barvu,a skončil u žlutý.Myslím že k černý perleti je hodně dobrá.Tak teď už jen udržuji povrch otlučený od kamínků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Jj, k černý perleti jde good . Jen si oblep to okolí, ať to nemáš zastříkaný všude okolo, vypadá to pak tak humpolácky. Takže Ty používáš Motip ve spreji? Já jsem si ho taky koupil, začal jsem to s tím stříkat, nastříkal zadní třmen a po půl hodině jsem to smejval ředidlem zase dolů. Ačkoliv jsem se snažil, tak to teklo a to jsem stříkal pět tenkých vrstev... Krytí naprd a stejkání taky naprd... Tak jsem se vrátil ke starému osvědčenému Hammeritu a jsem spokojen. Krytí je dobré, dobře se s tím pracuje, akorát to dlouho schne, ale jinak OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Musím dát za pravdu Řehořovi. Ty zastříkaný hadice a destičky na vzhledu nepřidají, ikdyž to asi není moc vidět z venku. Na tom obvodu s tím počítám, ale na efekt je to dobrý. Které to nabarvení se Ti nelíbilo? Zelená nebo žlutá? Jinak Hammerite fakt dobrý, po prvním nátěru jsem druhej dával asi po třech hodinách. Ale čím větší vrstva, tím opravdu déle schne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 No jo vy šťourové tak jsem se polepšil.Je teda pravdou,že jsem to chtěl mít co nejdřív,a času nebylo mnoho.Ale to neomlouvá.Příště si nachystám více času :-) Jo a používám tento Motip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 No vidíš, hned to vypadá o 200% líp! Tak ten samej Motip jsem používal taky. Líbí se mi, že ten odstín žlutý je trochu víc žlutější nebo křiklavější... U Hammeritu jde trochu do tmava (viz. předchozí strana, moje kola) nebo toto foto. Není nad to mít to sundaný z auta. Já jsem lakoval v rámci přestavby na větší brzdy, takže starý brzdy na autě a nový se pěkně připravovaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 To Řehoř Jo to je jasný.Venku se to dělá super.Ale jen kvůli lakování to vyndavat je blbost že ?! Jo a dík za pochvalu.Hned se cejtim líp Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Řehoř - To je parádička, moct jezdit a druhé brzdy v klidu připravit. Good práce! Diesel - Hned to vypadá líp, vid? Řekl bych, že mít to sundané blbost není. Já jeden den dělal zadní a druhej den přední a komplet dole viz foto výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Řehoř - To je parádička, moct jezdit a druhé brzdy v klidu připravit. Good práce! Diesel - Hned to vypadá líp, vid? Řekl bych, že mít to sundané blbost není. Já jeden den dělal zadní a druhej den přední a komplet dole viz foto výše. Nj ale sundavat se mi to teda vůbec nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Diesel - Na jednu stranu se Ti nedivím, ale na druhou je to jen 6 šroubů na kolo vepředu a to samé vzadu. A další výhoda je v lepším očistění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 konečně nabarveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Řehoři, mě se třeba ta barva od Hamerite líbí víc, je taková teplejší... ta druhá co se zase líbí tobě mi přijde moc "citrónová", ještě jsem přemýšlel k bílé octě bílé třmeny... ale ne-e, škála je jasná zelené /má každý/, modré /tolik nejsou vidět/, červené nebo žluté... to je dilema. Rozhozené těhlice, jenom láknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Mně se žlutý furt neokoukaly a máš pravdu, že ta žlutá od Hammeritu je teplejší a myslím si, že bude krapátek míň na ní vidět špína. Já mám destičky ATE, a ty práší docela dost. No tak musím pravidelně umývat. Mám na to takový kartáček, prostrčím to mezi loukotěmi elektronů a vypucuju, ale přemýšlím ještě o kartáčku, co se používá na čištění lahví... Něco musím vymyslet. Co se týče barvy já bych Ti doporučil žlutou, ale záleží jakou máš barvu auta. Mám to ke stříbrný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eathon Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Tak jsem je dal taky do barvy. Nejprv důkladné očištění drátěným hrnkem na vrtačce a flexe, odmaštění techn. benzínem a pak po dvou nátěrech. Zadní bubny do černého lesku, předek v barvě karoserie .. obojí Hameritte. Vypadá to pěkně, doufejme, že to tak i dlouho vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Chválím vypsání nápisu na třmenu, líbí se mi to, ale na své když jsem to teď dělal znovu hammeraitem tak jsem to oželel...(na fotce ještě původní Octulka, teď byl takový fofr, že jsem byl rád, že jsem přezul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím lidi, mám dotaz. Budu natírat třmeny na červeno a tak se chci zeptat jestli musím třmeny dávat ven celé nebo můžu natírat když jsou na autě... A když tak je náročné je vyhodit ven? Je na ně napojená hadička s brzdovou kapalinou a tak bych nerad abych to tam po vypojení nějak posral a zavzdušnil to nebo by to vyteklo a tak... Tak mi zkuste poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak jsem si třmeny nabarvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Dobrá práce a pěkný odstín Tak je to lepší sundat, ale zase to rozdělávat se mi taky nechtělo. Takže jsem to před 2 roky natíral stejně jako Ty. Teď mě čeká očištění a znovu lak. Tentokrát originál RED RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) No super, ale nevím nevím červená k červenému autu? Chystám se na Fabuli, origo zelená už je oprýskaná, a žena by ráda nějakou jinou zelenou....našel jsem toto http://www.coloren.c...zelenozluta.htm žena by chtěla něco takového jako je na těhlech kolech.....tak asi trochu přilít žluté? Ten alkyton není tak drahý...asi 145,- Kč malinká pyksla v Globusu... Editováno: 9. Květen 2011, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.