e1. Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Veď ty už máš novšie, nie? U mňa ešte chýba aj "nový" úsek R1 od Nitry... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Nie nemam ked sme to spolu kukali tak mam este starsie tusim ako ty ani ja nemam r1 ja mam verziu 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Dnes si zo mňa Amundsen+ robil dobrý deň. Po naštartovaní nešla hudba z SD karty a dokonca ani hlasitosť sa nepodarilo nastaviť, úplne to zamrzlo. Zaujímavé ale bolo to, že rádio aj navigácia po prepnutí fungovali. Hovorím si, že možno blbne pamäťová karta (mám tam 32GB microSDHC cez redukciu). Vybral som ju, ale nič, dokonca nevypísalo ani to, že nie je vložená pamäťová karta. Jednoducho v režime kedy by mala hrať hudba z SD karty bol Amundsen+ zamrznutý, ale keď som ho prepol, fungoval. Tak som zastavil, vypol som a zapol som rádio, potom aj motor, ale nič. Prišiel som domov, a po asi dvoch hodinách som už išiel dole k autu s notebookom, káblom, druhou pamäťovou kartou, že idem hľadať chybu, a potajme som dúfal, že sa pokazilo rádio a nie pamäťová karta (rádio mám v záruke, ale pamäťovku už ani neviem kde som kúpil). Tak som išiel dole s komplet výbavou, sadnem do auta, zapnem rádio, stlačím tlačítko MEDIA a behom sekundy mi už displej správne píše, že tam nemám kartu. Tak som vložil pôvodnú kartu a načítala sa, všetko v poriadku. Nechápem, že prečo to blbo, ale dúfam že to bol ojedinelý paranormálny jav ktorý sa už nebude opakovať, alebo ak, tak nech sa celé rádio poserie počas najbližších 9 tisíc km. Máte niekto s Amundsen+ (RNS315) podobnú skúsenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Mám možnost koupit teď Amundsena RNS310, za směšnou cenu, ale je problém s kódem.. Auto totálka - je po Havarii na předek, šlo přes střechu a dostalo ještě pecku zezadu + je zadní část vyhořelá, nicméně Amundsen vypadá netknutě.. Bohužel je ale auto v takovém stavu, že není možné jej připojit na diagnostiku a zjistit kód radia.. Je možné ten kód zjistit jinak, případně až po montáži do jiného auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Určite sa to dá na základe nieakeho čísla na rádiu. Ale neviem či nie len v škoda servise.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Staci vin cislo,skodovka to ma ulozene a najde si tam vsetko co bolo v aute,teda ak bolo kupovane spolu s autom,na pockanie ti ho povedia:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tak z toho sešlo.. V servise mi řekli, že podle vinka Amundsen nepochází z toho auta (měl tam být swing) a navíc aby zjistili kód musí se auto připojit na diagnostiku.. Takže z toho sešlo.. Auto už je sešrotované.. Amundsen sice zbyl, ale bez kódu k ničemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 kod není problém vytáhnout z radia pro ty kdo to umí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Nemusi sa pripojovat na diagnostiku,sam som to videl pri mojom kode,cez nejaku online databazu si to zistil podla toho vin:))Za kolko si ho mal kupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 dá se to vytáhnout i z radia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ked vravis tak asi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashir Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdravím,Poprosil bych o radu.Koupil jsem roomstera předface r.v. 2008 a je v něm navigace amundsen.Všechno funguje zobrazuje se i na maxidotu.Jenom rádio má špatnej příjem, v servisním menu jsou obě antény vypnutý.Dají se nějak jednoduše zapnout nebo to jde jenom v autě který má CAN 2.0?Díky moc za odpověďRosťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Antény jsou špatně připojené, proto ti to píše že jsou vypnuté, v diagnostice jde vypnout nebo zapnout jen jedna. Kód Amundsena jde vyčíst z eepromu rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yllarE Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ahoj neresil nekdo z vas tedkom aktualizaci map a firmware? Nejak jinak nez ofiko? 6200kc za aktualizaci map mi prijde jako silenost vzdyt za to mam dve nove navigace s dozivotni aktualizaci! Diky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Čo tak použiť vyhľadávanie, prípadne Google? Možno ti vyhodí aj toto fórum priamo s odpoveďou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yllarE Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 to e1: ale ja se bavim o novych mapach a firmware ne 2013... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Nemám sklenenú guľu v ktorej by som videl, že o čom sa bavíš ty. Naopak, ty máš Google a môžeš vyhľadať riešenie svojej otázky aj napriek tomu, že si ju presne nedefinoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smutnas Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 dotaz: máme RCD 315 v tiguanu, jak zjistím jestli má bluetooth? a také jestli už někdo nezlomil mapy, stačí nějaké starší, ted máme z roku 2010 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Na začiatok by asi bolo dobré upresniť, že čo to presne máš. Ak tam máš aj navigáciu, tak predpokladám, že to bude RNS315 a nie RCD.Prítomnosť deaktivovaného BT pri RNS315 zistíš jedine tak, že sa ho pokúsiš zapnúť cez VCDS. Ak sa ti to podarí bez chybovej hlášky, tak už stačí iba zapojiť mikrofón (ten tam pravdepodobne nebude).Čo sa týka máp, tak ťa asi nepoteším. Ak chceš novšie mapy, budeš musieť kúpiť kartu. Ak by si do toho náhodou šiel, tak by si mohol spraviť obraz celej tej karty. Problémom totiž je, že RNS315-ke sa nikto nevenuje tak, ako RNS510-ke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smutnas Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 omlouvám se, je to RNS315, RCD mám v jiném autě.. oka, zkusím napíchnout a uvidím. no, právě kartu se mi zatím moc nechce kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Přítomnost bluetooth jde poznat i ze štítků na Rádiu. Pokud Bluetooth má, bude na štítku vyplněná MAC adresa BT modulu, pokud jej nemá, bude tam MAC adresa tvořena jenom samými nulami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smutnas Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 super, ted jsem na to koukal a MAC mám vyplněné čísly, tak by to mělo jít dokodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Tak to by tam BT být na 99% mělo dej kdyžtak prosím vědět jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Začínam byť zvedavý, či tam mám MAC adresu alebo nie. Je tu niekde na fóre návod ako vybrať navigáciu bez toho aby som poškrabal nejaké plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Na co návod? Vyloupneš rámeček a vyšroubuješ 4 šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.