Remus by skoda Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Remus máš to fakt pěkný, ale jak říká Martinoslav, asi se to bude špinit a když používám auto denně, tak bych to nechal tmavší. Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal. Jo já Ti to nehaním, jenže kdybys bydlel na vesnici, jako já a občas vezeš známého, nebo souseda, který jde z lesa, musíš zastavit, on Tě taky sveze, tak to máš za chvíli černé, ale u Tebe to sedí k těm sedačkám akorát, takže fakt hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Jak to tak kukam,tak rozmyslam aj ja veelmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
almi Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 tak a cez vikend sme "tunili" a dorabali dve laktove opierky.... Cosby dodal drziak na fabiu a podla neho sme upravili z Golfa. vysledok posudte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
almi Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 a dalej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
almi Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 a dalej s jedna opierka s kozenym paketom od smahonyho u dandooa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
almi Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 a u mna ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
almi Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 diky za vsetky navody a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandoo Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Krasa almi, hned sa mi jazdi omnoho lepsie s loketkou, a kozenny paket tiez pridal na luxuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo1717 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Kupim laktovku do Fabie.Ponuku posielajte na peters@budatin.sk Len seriozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 preco to pises sem a nie do bazaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj.Sigi Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 tak a cez vikend sme "tunili" a dorabali dve laktove opierky.... Cosby dodal drziak na fabiu a podla neho sme upravili z Golfa. vysledok posudte sami ta úprava z golfa je skvělá a dokonalá náhodou rozměry a nějaké přesnější info by asi nebylo že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Mě by zajímala ta černá opěrka, jak ladí k tomu interiéru. Přece jen je lepší znát názory od lidí co ji viděli a zažili.. Mám na mysli poslední fotku, mám úplně stejný vnitřek a plánuju ji v srpnu koupit. Nebude tam černá jako pěst na oko? Ta fotka možná jen zkresluje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 a mě by zajímalo na kolik opěrka vyšla s vlastnim drzakem?:-) pocitam ze to bylo pod 2.500,- ... nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juranemec Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Zdravím, prosím Vás, kde bych mohl za "solidní" cenu seghnat originální loketní operku na fabii 1. Dekuji. PS: zkousel jsem romanr25- nehlasi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Příteli okřídleného šípu, může být na dovolené, doporučuji posečkat. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 INZERÁTY PATŘÍ DO SEKCE BAZAR!!!! Jinak vrakoviště, prodejny autodílů, Škoda Auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juranemec Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 (editace) Díky za info Uďo!!!!!!!!!!!! Editováno: 30. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajek Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 dá se tu ještě někde ta origo loketní opěrka sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 (editace) kdyby někdo měl zájem: mám originální loketní opěrku novou s veškerým příslušenstvím a návodem na montáž na Octavii I, Golf IV, Bora, při úpravě i Fabia I, Seat Leon 1.generace a Seat Toledo 2. generace za 2300,- taky originální loketní opěrku na Fabii II, Roomster...taky originál, novou za 2300,- a pak taky páčku tempomatu pro Fabii I, Octavia, Golf IV, Passat, Bora, Superb, atd....za 1000 tlačítkovou verzi s kabeláží....origo, nové a možná do budoucna bude sada mlhovek pro Fabii I předfacelift, 2 mlhovky, kabeláž, přepínač za 1500,- vše viz foto, kdyžtak SZ Editováno: 2. Prosinec 2011, autor: sipmart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houle20 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 ..zdravím chlapi, jetli je ještě k mání ten držák do fábie, tak ho beru ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Musíš si ho vyrobit sám, držáky ani opěrky do fábek nejsou, takže držák samovýroba a starší opěrku z OI. Já to vzdal a dal jsem si tam tu od milotecu, tvarově je hodně podobná s origo a je uplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Asi by nebyly nějaké informace o rozměrech toho Zetka a uhel ohybu toho Lka děkuju případně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 (editace) Zetko je 2 nebo 3 plech a Lko je ohnuté na asi 21 stupňů, stejně se to musí pak doladit v autě. Jo a možná Ti taky ještě bude chybět údaj jak daleko jsou ty díry 6 od kraje - to se musí už doladit přímo s tou nohou Kdyby někdo chtěl, mám jednu tuto sadu "přípravků" doma a nejpíš ji nepoužiju ... Editováno: 4. leden 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo-15 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Drewie - co vsetko obsahuje ta sada pripravkov? To Zetko a Lko? Ak tomu dobre chapem to su jedine dve veci ktore potrebujem na prerobenie opierky z O1 na F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.