Přejít na obsah

SPZ Vzadu :(


M4RT1N

Doporučené příspěvky

Ahoj mám šílený problém...zhruba loni jsem si nechal zavařit 5.té dveře(mám hatchback) problém je v tom,že mám SPZ v zadním nárazníku a nejen že je neustále špinavá ale není osvětlená a nechci přicházet o body...pls pomoooccc....Martin!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak si zavař okna plechem aby tě policajti neviděli a nezastavuj, no co na to říct, kup si zpátky nornální dveře...

musim souhlasit s HACKEERem .. myslim,ze fabka ma i tak hezkou zad aniz by se musela zavarovat .. myslim,ze takovych tady bude vice,co budou z auta sundavat veci pred najezdy policistu .. :D

ale kazdy jsme jiny a v tom je ta krasa .. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me by zajimalo, co se presne mysli pod pojmem "zavarit dvere" a k cemu to je dobry..

Tak na mysli má zavařený prolis plechem tam kde máš SPZ, a dobrý je to k tomu, že si pak připadáš jako pan tuningář děsný frajer, řekl bych že ti to přidá tak 000000.1 koňský síly, a hlavně si posranej na technický a při kontrole policajtů jestli nebudou mít keci, jestli to chceš, tak někdo by měl zájem je asi vyměnit za normální viz víše :smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem idiot...udělal jsem svému miláčkovi hodně špatných věcí a nelíbilo se mi to...proto jsem se rozhodl to dát z5 dohromady...Už jsem udělal celý interiér a teď jdu na venek...proto řeším 5té dveře!Zavařením je myšleno u hatchbacku kouskem plechu zadělat tu vypouklinu na spz...SPZ mám dole a mám na ní ty světla z odkazu...ty dolní,jenže nevydrží vodu a ty žárovky taky ne...potom kdokoli projde okolo nezapomene se o ně otřít :disgust: nové dveře jsou drahé a na vrakovištích jsou všechny bourané zezadu :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:doh opět luxus příspěvek-myslim že koně touhle upravou nahnat nechtěl, ne?!

normálně bych si dodělal osvětlení spz a jeto, policajti by neměli na to nic říct-když bude osvětlená a viditelná ;)

Proč tobě se nelibí :smich: , jen cituju jednoho tady od nás , vždy si na auto nalepí nějakou takovou tuzingovou kravinu z globusu a říká...Teď mám zase o náký ty koníky víc :smich: , bylo to myšleno srandou, vždyt se tady pořád někdo hádá, Donutil s Pavou, pak zase Donutil s Amogem, asi jste zapoměli že máme stejný auta a už to tady vypadá jako když se mezi nás míchaly hyundajáci, proti zavařeným dveřím nic nemám, ale přišel mi trochu luxus tohle téma, tam přece není co řešit, bud tam dám osvětlení SPZ, a nebo to dám Z5 do cajku, jiná možnost není, ale nechtěl jsem se ho dotknout, idiot jsem o tobě neřekl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o to že jsem z toho auta chtěl esteticky udělat kočku...jenže to nejde...moc peněz atd...V zimě jsem se rozhodl dát celou fabii dokupy jak byla...stejně je nejhezčí normálka,že jo? B)

Navíc...nikdy jsem na autě neměl nic z žádného tesca,hypernovy a takových obchodů když už tak pořádně...tuningové shopy atd...teď mám spoustu věcí které nechci doma skladovat...snažím se jich zbavit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mimo temy: par aut co by si zasluzili vratit do povodneho stavu jazdi aj u nas. prave vcera som si vychutnaval pohlad na modry classic s brutalne skaredymi ale o to vacsimi spojlermi (predny naraznik po zime urvany), puklicami v style imitujucom 17" lucove kola, plus tisic hnusnych plastov a stylovych doplnkov tesco style. skoda ze sa tam motali policajti inak by bolo pekne foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná jsem natvrdlý, ale pokud jsi tam ten kus plechu přivařil, tak ten prolis na SPZ tam zůstal, ne? Tak ten plech proříznu, okraje přebrousím a hotovo. Pokud už tam ten prolis není, tak ty lampy i s SPZ přestěhuju na dveře, bude to tam určitě míň trpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...