Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

je uplne nadherna, ale jak bude vypadat za 5 let, to je otazka..

Mám Corridu na 4,5 roku starý fabii a zatím dobrý, nepozoruju žádný výrazný blednutí. Uvidíme, co octa, tý je zatím rok a půl ve stejný barvě. Měl jsem předtím feldu v rallye a ta na plechách vybledla do růžova, na plastech držela v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam 185cm, octavku sme meli 10 let, ale 7cm pred mejma kolenama vzadu sem tam nikdy nezahlid. To je fuk, treba ses hodne stihlej.

188cm, vpredu v pohode (jen vysoky posez), za sebe bych si urcite nesedl a to nemam sedacku ani uplne vzadu....

v pred face sem ale jel vzadu pres pul evropy (za spolujezdcem) a je to fakt sileny - pze ten kdyz si to da dopredu tak zase nestrci nohy pod palubku....ale v ramci moznosti se to da vydrzet...

ale u octavie to snad uz nikoho nemuze prekvapit....

Odkaz ke komentáři

Zaruka? Ja osobne jsem si ji nepriplatil. Stejne, kdyby k nejake reklamaci doslo, tak se budou kroutit jak psi vino. Ja uz po ctyrech dnech po koupi auta reklamoval drblej naraznik a to bylo neco.....uz slysim ty reci napr. po trech letech provozu vozidla....

Odkaz ke komentáři

To Hurikan88: Tu prodlouženou záruku jsem si dal na fabii a mám větší klid. Dva roky se mi zdají málo. Podle mýho názoru

je to dobrá investice. Za pár měsíců mi bude končit ta dvouletá, uteklo to jak voda a díky těm dvěma letům navíc jsem klidnější. Záleží jaký má kdo priority.

Odkaz ke komentáři

No zrovna u Touru bych záruku nekupoval. Model má 14 let a pokud to nezačli ojebávat, vady budou velmi zřídka.

Zasranej motor - zvlášť na dálnici normál. Sůl, blato a další sračky. Mám to tak i na R, měl sem to i u Felicie.

Krytky - mají to tak i ostatní modely. Třeba SII nemá z mřížky masky průchozí snad 80% plochy atd. Prej aerodynamika.

Odkaz ke komentáři

Lidi jaký je váš názor na prodlouženou záruku na 4roky (60 000km) za 5600,- vyplatí se to???

Po mých zkušenostech s OI, těch pět tisíc bych za to nedal, dobrý neznačkový servis ti za pár babek dá u tohoto Touru vše do kupy, ale co mě kapku mrzí, že jsem tam k mému TDi nedal vyhřívané sedačky, v těchto mrazech a s traktorem to moc nehřeje...! Jinak max spokojenost ujeto 2 tis., spotřeba 5,6 l, stále doporučuji!!!

Odkaz ke komentáři

Po mých zkušenostech s OI, těch pět tisíc bych za to nedal, dobrý neznačkový servis ti za pár babek dá u tohoto Touru vše do kupy, ale co mě kapku mrzí, že jsem tam k mému TDi nedal vyhřívané sedačky, v těchto mrazech a s traktorem to moc nehřeje...! Jinak max spokojenost ujeto 2 tis., spotřeba 5,6 l, stále doporučuji!!!

mám opačnou zkušenost, připadá mi, že topí až moc a rychle:) a sedačky jsou v -20 super, hřejí hned

Odkaz ke komentáři

Ja zatim lituju jen absence ESP. Kdybych kupoval ted, tak ho tam jeste prihodim. Ted v tom snehu mi tam pekne blika ASR a ABS boucha do pedalu, tak kdyby mi jeste ESP zablikalo zpomal a udrzelo me na silnici, tak bych se vubec nezlobil.. Holt jsem chtel usetrit, ale na spatny veci.. Nezbyva nez jezdit opatrne ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...