rarach89 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ze začátku to moc agresivní brždění nepřeháněj. Jinak já je mám taky, jen s origo destičkama a ze začátku to brzdí fakt blbě, musíš si dávat trochu víc pozor... Ale až se trochu zajedou, tak brzděj tak o 30% lépe než origo... Ale nevím jak to bude s Brembo destičkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hokejka10 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Viete niekto poradit chcem vzadu menit kotuce z 253 na 282 a zhanam z RSi drziak trmenu brzdica. Brzdic mam a na internete som nasiel drziak zo superba 2 tento http://www.cc-autodi...ak-trmenu-zadni ci bude pasovat aj na oktaviu 2 1,9 tdi 2007. Dik za kazdu radu alebo keby niekto mal na predaj z RS tak dajte vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Nějaká zkušenost se Zimmermann kotoučema a deskama vzadu? Nebo nějaký doporučení na zadní kotouče a desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zimmermany sport+desky ferodo DS performance ma na předku najeto cca. 20tis a spokojenost oproti sérii to brzdí mnohem lépe. :-) mel jsem tuhle kombinaci i na golfu 4 vzadu i v předu a taky max spokojenost. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Ja mam vzadu asi pul roku kotouce Brembo a desky Textar a zatim spokojenost. Zadek stejne moc nebrzdi, takze je to vlastne asi jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zimmermany sport a Brembo Max taky nereznou a vyjdou o litr levněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Jezdím na Zimmermanech vzadu na FI docela jsou v pohodě, dnes jsem měnil desky kotouče byly OK desky už na půl sjeté, za tu cenu jsem nečekal až je sjedu úplně. http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-zadni-7_7?brand=SKODA&model=FABIA http://www.cc-autodily.cz/segmenty-zadni-oct-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-zadni-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA Editováno: 8. Březen 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Díky za odpovědi. VAG BoBo>> třetí odkaz + kotouče už mám taky v záložkách a budu objednávat. Sportovní na zadek dávat určitě nebudu, jen sem chtěl vědět jestli ty kotouče a desky od Járy nejsou mimoň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zimmermany sport a Brembo Max taky nereznou a vyjdou o litr levněji... O litr levněji všechny 4 kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 No koukám, že ceny jsou teď někde jinde. Minulej rok to bylo o dost levnější a já ještě chytnul slevu a pak ještě klubová sleva.. Takže možná i o litr víc no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 nazdarek panove,nevite nahodou nazev hvezdicoveho klice ktery drzi zadni trmen brzd,jsou tam dva srouby,mel jsem pucenou celou gola sadu hvezdic nic tam nepasuje.potrebuji vymenit kotouce.dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No to si mě načnul, budu to dělat příští tejden a žiju v tom že použiju nějakej rozměr ze sady. Nemáš to jen zanesený bordelem? V tejdnu teda radši tu sadu vezmu a vyzkouším abych věděl na čem sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 nevite nahodou nazev hvezdicoveho klice ktery drzi zadni trmen brzd XZN 14 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Dík, už ho mám nachystanej a ve středu jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 ale u všetkých sa nemusí zhadovať držiak strmeňa....len sa zhodí strmeň,platničky a šróbik čo drží kotúč..potom kotúč na strane oproti strmeňu naklopíš akoby k sebe a vyberieš ho z držiaku strmeňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 jj, v to doufám že to tak bude u verze CI 38 kterou mám já, podle obrázků co sem viděl je třeba držák třmenu sundat u verze CII 41 ale ten bit XZN 14 mám samozřejmě pro jistotu nachystanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Nedá mi to tak se zeptám. Po nějakém čase se od zadních kotoučů objevují pazvuky ( většinou při rozjezdu nebo hodně pomalém otáčení kola jak vpřed tak i vzat ) jako když se napíná pružina takové praskání. Když pak při jízdě zatáhnu ručku a povolím tak to zase na nějaký čas přestane. Má to nějakou souvislost i s vodou, protože se to vždy objeví po mytí auta. Nemá někdo nějaký nápad či zkušenost co by to mělo být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Tak XZN 14 nechám doma Jinak moje zkušenosti s výměnou kotoučů - aspon pro moje zadní brzdy - 255 / C38 - není potřeba dávat dolu držák třmenu, což je dobrý že člověk nemusí shánět ten spec. klíč (zjistil jsem to samozřejmě až jsem ho sehnal :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJAY Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 čauves kluci, potřebuju zjistit originalní rozmery pro mou 2.0TDI 2006 103kw přední kotouče...Našel jsem 280x22 a 288x25. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Napiš svoje VIN-ko (klidně přes PM) a zjistím ti to přesně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Dle mě 288. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 288x25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) Tak mám hotovo. Pravá strana šla jak po másle, i levá, až na ten zajišťovací šroubek na levým kotouči Ten si prostě vzal do hlavy že se mu tam líbí a nikam nepůjde Odvrtal sem mu hlavu hajzlíkovy a sundal kotouč, při odvrtávání šroubku se mi v tom hajzlovy zalomil vrták a bylo vymalováno. Nasadil sem kotouč a přišrouboval ho šroubama na kolo aby to lícovalo a na zajišťovací šroubek sem si vyvrtal dírku jinde, vyřízl závit a hotovo. Editováno: 12. Březen 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Nevím jestli koukám dobře, ale dal jsi ty menší destičky, které nepokrývají většinu kotouče. Viď? Měl jsem to dřív a pak jsem měl vydřený střed kotouče a kraje cca 1cm od každého kraje byl jak nový. Vypadalo to pak hrozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.