gosh Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 (editace) Chtěl bych se zeptat těch co mají Combi 1,9TDi jestli je normální že to auto je docela nepřirozeně vysoko na pružinách (příliš velká mezera mezi pneumatikou a blatníkem). A hlavně že předek je výšší než zadek (z fotek to není tak markantní, ale v realu je to hodně vidět). U těžkého motoru 1,9TDI bych čekal spíše nižší předek. O to více že se jedná o verzi Sportline. Na první fotce jsou pneu 205/45 R16 na druhé 185/60 R14 S tak velkou mezerou mezi kolem a blatníkem mi to připada jako nějká Fabia 4x4 Editováno: 10. Říjen 2010, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 nic si z toho nedelej mam na tlumicich normos kody co maj bejt a rs pera a mam tam mezery jeste vetsi ale jamam nizsi gumu teda_) za boha sem neprisel na to proc mam vetsi mezeru nez nekdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Mám to taky tak,vypadá to dost divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 origo světlost auta je opravdu celkem velká, ale předek by měl být lehce níž, teda pokud v kufru nemáš kovadlinu PS: nevozíš často vzadu naložený auto?? že by byly péra unavený? Shotik: u tebe je to rozměrem pneu - není to takovej rozdál ale máš lehce menší průměr kola = mín vyplňuje podběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Ahoj,maš zkontrolovaný barevný označení pružin a PR čísel?nemáš náhodou např SWP tlumiče?jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 a nebo můžeš mít paket pro špatné cesty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 SWP=paket pro špatné cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 nabízela Skodovka pro Fabii prvni generace neco jako "paket pro špatné cesty"? a nebo můžeš mít paket pro špatné cesty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 co je to PR číslo? Máš info jaké by mělo být barevné označení pružin? A taky nerozumím této věte: "jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku?" Cemu ma odpovidat, jsou na to nějaké tabulky? Ahoj,maš zkontrolovaný barevný označení pružin a PR čísel?nemáš náhodou např SWP tlumiče?jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 PR číslo udává jaký typ tlumiče a pružiny máš z výroby,najdeš ho na tom štítku co máš v kufru nebo nalepený v sevisní knížce barevné označení pružin je podle váhy vozu(výbavy vozu) jinak je určitá daná míra od středu kola k hraně blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 zde důkaz, že i na 1 generaci se dávali pružiny pro špatné cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Měl jsem na autě paket pro špatné cesty,ale při výměně tlumičů jsem vyhodil i pružiny a dal tam orig. pruž. pro tdi. Ale pořád ta výška vypadá podobně jako na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 tak to už nevím, čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollinFa Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Mám to uplně stejně i na stejných kolech..! Dříve by mě to vadilo,raději pořádně položené auto.. Ale ted vubec neřeším.. Raději komfort.. A,že je to vysoko!? Opravdu mě to nechává chladným..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 No, já to mám taky tak, předek je o něco vyšší a nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 tak pak jedině dát na zadek podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Chlapi, ved to auto vyzera lepsie nez vsetky tie nase fabky, ktore "sedia" normalne. Cim viac sa na tie fotky divam, tym viac sa mi to paci, hlavne ta vlavo s vacsimi kolesami. Povedal by som ze je pohodlnejsie nastupovanie a vystupovanie z auta co sedi vyssie, nez do toho, co sedi nizko. Ked to mas takto z vyroby a nemas nejake technicke problemy, myslim ze to mozes s pokojnym svedomim ignorovat. Preco ti to vlastne vadi? Vazne to vyzera super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Jestli Ti pomůže tahle fotka,řekl bych že je to stejné. je to 1,4 Mpi origo podvozek a 15" kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 nezdá se mi to tak vysoký. tátovo MPi je dle mě dalekko vyšší. až s ním budu, vyfotím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Zdravím, moje fabule to měla před výměnou tlumičů naprosto stejný, teď po vymene tlučů a pružin vepředu si predek sednul a to tak ze hodne. Az sem se divil ze mi kola skoro zalejzaj do podbehu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 a to jsi dával origo tlumiče a pružiny??? jinak je divný, že ti to kleslo tak nízko, pokud si nedával snížený komponenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Ja mám taky vyšší zadek než ostatní fábie, ale moje auto jezdio dřív na ministerstvu obrany, težko říct jestli s tím tam něco prováděli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.