Přejít na obsah

Pojistné šrouby kol FII


luke46

Doporučené příspěvky

A při dnešní laxní netečnosti lidí na své okolí bych se ani nedivil, kdyby ti na tom bezpečnostním šroubu někdo odvrtal hlavičku akuvrtačkou.

 

Nedávno mi jeden chlapík dal jeden originální bezpečnostní šroub s vyžužlaným "bezpečnostním" vnitřkem.  Tak sem si s nim v dílně trochu zablbnul a jde to odvrtat jako normální ocelovej šroub třídy 8.8.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) bezpečáky nikdy vzduchem, už jsem pár šroubu vařil a není to pěkná podívaná když máte ALU kola.

 

2) měl jsem nějaký japonský nebo co prodávali v autodoplnkách DM. Každej když jsem vytáhl ořech čučel jak puk bo to v životě nikdo neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi neobjavim teplu vodu ale preco setrit niekde kde sa to nevyplati? Ak dam za kolesa kopec penazi tak nebudem setrit par eur hladanim lacnych noname bezpecnostnych skrutiek. Ina vec je ak kupujem disky na ktore origo skrutky nepasuju kvoli sedlu ci dlzke skrutky.

Mam na origo Skoda diskoch origo skoda skrutky. Pozor, lebo oproti tym predchadzajucim verziam je hlava skrutky aj bezpecnostny kluc sirsi a nemusi vojst do otvoru pre skrutku na inom disku. Vyhodou tychto skrutiek je aj to, ze ak si ich date na zimu na plechove disky a nie su utopene v disku, tak ich nikto nepovoli napriklad hasakom, kedze na skrutke je "objimka" ktora sa otaca.

A k tym machrom co maju kufriky plne adapterov. Taketo sady maju v Skoda servisoch, to je pravda, no su to len sady na tie skrutky starsich verzii, kde "orech" zapadal do drazok vnutri skrutky.

Tymto nevylucujem ze vsetko sa da ak clovek chce, no tieto bezpecaky su o kus dalej.

post-81996-0-31208400-1431261601_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dost, napíšete mu na třech stranách, že je blbej jak šlapací tank, a on stejně mele ty své bláboly a ještě přileje do ohně. Domnívám se, že z toho má cíleně prdel, není možné, že je někdo tak tupej!

A jinak k tématu, vypínač mám schovanej, adaptér na svém místě-tam kde má být (protože když mi někdo vleze do auta, tak už je to jedno) a škrabku na sklo mám na tajném místě  :_icon_smich2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D mám z vás fakt srandu hlupáci. Kdejaká smažka si tady přečte kde máš bezpečák, cihlou ti rozbije vokno, vyndá si ho, nechá ti auto na špalkách protože taková vymaštěná smažka nepřemýšlí o tom ti čornout auto protože na to nemá. Ale ty se tady bude ohánět tím že když se dostane do auta tak je to jedno. Už s enedivím že je naše republika v takových sračkách. Takoví trubadůři byli vždycky posíláni do první linie, protože jim stačí říct že když položí život za vlast tak se dostanou do nebe kde na něj čeká 12náct pannen. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...