metas Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 tak drnceni na volnobeh opraveno,tentokrat jinym zpusobem Ted tam je nacpany molitan,zatim nedrnci,tak uvidíme jak dlouho to vydrzi,protoze igelitka dlouho nevydrzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Vydrží...taky ho tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 jo už mě taky opět začalo.. tak v únoru mam očekávat místo igelitu molitan ? OK další žrádlo pro kuny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ja keď som túto vec naposledy riešil v servise, tak mi tie hadičky poukladali v tých plastových držiakoch na iné miesta/pozície. Technik sa s tým hral asi 20 minút, ale od vtedy mám s týmto problémom svätý pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Neklepú mi ale minule sme na to pozerali so znamym a strasne sa trasu na volnobeh tie hadice ale neklepu, a musel som mu vysvetlovat ze je to 4valec Editováno: 23. Září 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandys88 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Zdravím, přidávám se k tématu klepání v motorovém prostoru v místě před spolujezdcem. Myslel jsem, že opět rozvody. Po následné kontrole v servise, rozvody ok. Pak jsem si přečetl zdejší fórum a říkám si, to je ono. Tak jsem do toho prostoru hadiček narval igelitku z Lídlu (tu větší za 5 Kč a problém je vyřešen. Navíc je to autorizované Simpley Clever řešení, Superb v Laurinu má ve dveřích deštníky a Fábka v Tésíčku v motoru igelitku, určitě se mi bude někdy hodit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kick077 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Tohle klepání jsem taky dlouho pozoroval, na volnoběh a ještě sem musel zastavit a po nějaký době to začalo..pomáhalo zapnout/vypnout klimatizaci. V servisu mi už pán od příjmu kouknul do motoru a vyzkoušel vliv klimatizace na přestání klepání. Potom zahejbal s nějakejma těma distančníma plastama na hadicích/trubkách. Od tý doby (asi rok) jsem s nima jednou zahejbal i já, protože to zas klepalo a už je to několik měsíců dobrý. U tý igelitky bych se skoro bál, aby se postupem času nějak nevyklepala směrem k řemenu a nezamotala se do něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ak je správne osadená,tak nemá dôvod sa dostať von Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Zkusím oživit toto téma... Nám začalo drnčení u dveří spolujezdce. Stále to zkoumám, ale nějak se mi nedaří. Přijde mi, že to je pravděpodobně z kapsy, ale 100% jistý si nejsem. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Když tu kapsu zkoumám, tak její dno není pevně přiděláno ke zbytku kapsy, možná to jde nějak oddělit. Ale nerad bych něco urval, navíc všude jsou jen návody, jak demontovat komplet tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Jeden typ drnčania v tom mieste ide z motorového priestoru, to je problém už dávno vyriešený, druhá vec môže byť jemné drnčanie od tej chrómovej páčky na výduchu klimatizácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Takže to, co se jeví jako drnčení kapsy ve dveřích spolujezdce může mít původ v motoru? Snažil jsem se na toto téma hledat, ale nikde jsem to nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmikki2003 Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 V 14. 9. 2012 na 19:19, kaktus69 napsal: Moje riešenie drčiacích trubiek,vložil som ich do izolacie na vodovodné trubky izolaciu natlačil zo zadu čim viac do predu.Prikladam foto.Auto r.v.10.2011.Problem pri.5000Km.Filter paliva od vyroby 6.6bar. Dobrý den vzpomenete si na rozměry izolace, vnitřní a vnější průměr? Děkuji Michal Tichý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ildmac Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Dělá vám to tohle na pravé straně spolujezde? Mě to začalo dělat po výměně pal. filtru - takže to může být cokoli na pal. systému a pak mi škodovka ještě dělala udržbu kabelů tím že je omotali prosím izolačkou klepání.3gp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Ja som tento problém mal už roky dozadu vyriešený, a práve predvčerom mi to začalo znovu drnčať. Našťastie približne viem, že čo to spôsobuje, takže niektorý deň posadím priateľku do auta aby počúvala, a ja následne nastavím tie potrubia tak, aby to nebolo počuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ildmac Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Takže to opravdu dělá blbé usazení pal. potrubí ? Já jsem se totiž objednal do škodovky aby mi potvrdili co to je a řekli zda můj vyměněný pal. filtr je opravdu vyměněný Pač pak to budu hnát na reklamaci a výměnu/ opravu abych nic neplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abclab Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Možná je to náhoda, ale od té doby co jsem začal používat VIF Super benzin aditiv tak mi drnčení na volnoběh zmizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Zdravím, jen potřebuji rychlou radu - je toto klepání to, co jste v tomto tématu řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 No mel jsem úplně stejný zvuk a drnčeli palivové hadice co vedou výstuhou v podlaze ..... Lehni pod auto na stranu spolujezdce a chytni je do ruky zahýbej a uvidíš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 jj, tohle mám někdy na FII 1.2 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raider28 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Taky to tady trošku oživím. Celé téma jsem si pročetl zkusím s tím něco vymyslet. Taky mi to drnčí. Jen pokud je auto zahřáté a jen na volnoběh. Prvně jsem si myslel že je v palubovce něco uvolněné, ale jak to tady čtu, tak asi neee :D Edit.: je to ten zvuk? Nepamatujete si? Jsem rád že jsem to tak zachytil, normálně to tak moc slyšet není. Edit.2: Tak to opravdu dělají palivové hadičky pod autem na straně spolujezdce. Oprava bude zdarma v autorizovaném servisu, kde bylo auto koupeno :) 20191120_141540.mp4 Editováno: 27. Listopad 2019, autor: Raider28 Přidání videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda2313 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Zdravím všechny,myslíte že by mi tohle samé drnčení napravo u spolujezdce mohla dělat palivová hadice u 1.4tsi Seat Altea xl 2009- Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.