Exteriér
Podfóra
-
Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu
- 546 příspěvků
-
Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu
- 696 příspěvků
203 témat v tomto fóru
-
Zdravím. Docela by mě zajímali vaše názory na označení vozu motorizací. Dokonce i z výroby se toto dá za 0 Kč odstranit. Já tam označení mám, ale uvažuji o jeho odstranění - ne snad proto, že by mi vadilo prozrazovat s čím jezdím, ale myslím, že když není vidět co je pod kapotou nemůže se zloděj tak dobře připravit (myslím řídicí jednotka apod.). Jinej důvod nevidím. Jak jste na tom vy?
-
- 28 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-
-
-
Pánové, prosím o názor. Nechával sem opravovat poškození dveře v lakovně (autorizovaný servis) a jak to dopadlo dokládají fotky v příloze. Navíc v určitém světle je v těch dveřích vidět v laku mapa... Co s tím? Zabít lakýrníka? Šlo to z havarijky tak nevím co s tím, dát to jinam?
-
-
- 17 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
http://www.alarmshop...drl-808-as.html
-
-
- 47 odpovědí
- 14tis zobrazení
-
-
Zdravím, máte taky problém se zrcádky, když vám hraje víc nahlas muzika? ( někdy ani nemusí být moc nahlas - záleží na druhu muziky, písně) Mě to hrozně rozčiluje, nevíte někdo co s tím? Jak to poupravit? Má s tím někdo zkušenost? Napadlo mě třeba zrcátka vylít silikonem? Asi blbost ale...Prosím o vaše rady, zkušenosti atd. :-) díky
-
- 10 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám takový problém... Když rozmrazuju zadní sklo, tak mi to rozmrazí jen polovinu (horní), spodní zůstává zamražená. Všiml jsem si, že jsou přivedeny k výhřevu z každé strany nějaké piny, nemáte někdo s tímto zkušenost, jak to popřípadě opravit? Díky
-
- 13 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím Roomsteráky , mám menši problém s otevíráním pravých zadních dveří. Když Roomíka ( stáří 3 roky, najeto 53000 ) zamknu, myslím tedy "dálkáčem" ( + alarm ), tak mi nebliknou blinkry, což značí nějaký problém. No ten problém spočívá v tom, že když znovu odemknu, nejdou zvenčí otevřít pravé zadní dveře. Nedělá to ovšem pokaždé. Byl jsem v servisu a řekli mi, že nikde žádnej problém nenašli, ani co se týče elektroniky ani mechaniky. Prý se budou dotazovat přímo ve Škodovce a dají vědět. Tak nevím. Díky za rady !
-
- 7 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Viděli jste takto "oklovanou" anténu? Je to krátká anténa z Roomsteru. Co ji mohlo takto zpustošit? Podobné ďůlky jsou místy skoro po celém prutu antény, ale nejvíc tedy u toho konce... Že by se do toho pustil nějaký pták?
-
-
- 7 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím mám taký problém, že keď dlho prší alebo intenzívne prší alebo umývam auto tak mi zatečie voda a kvapká mi potom na palubnú dosku, začalo to robiť po konci zimy. Vie mi niekto nejaký spôsob ako to opraviť alebo to vidíte na výmenu toho tesnenia alebo aj komplet celého skla ??
-
- 19 odpovědí
- 33,2tis zobrazení
-
-
AHoj, prosím kdo máte novou ETKu o číslo dílu, díky M
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím zdejší osazenstvo, včera v noci se mi stala nepříjemná věc - střet se srnkou. Naštěstí jsem téměř stihl dobrzdit, takže auto je pojízdné, odnesla to však kapota, nárazník včetně mlhovek, pravý světlomet a pravý přední blatník je také pochroumaný. Po špatné zkušenosti s opravou v autorizovaném servise bych tuto volbu chtěl nechat jako poslední. Následně mě napadlo, že pokud se bude měnit nárazník, světlo(a) zda by nešlo mojí fábii 09 "konvertovat" na monte carlo - nárazník a černé světlomety. Jako laik vidím problém v tom že mám bohužel před FL Chtěl bych se zeptat jestli je moje myšlenka vůbec proveditelná, případně jak finančně náročná, předem díky za …
-
-
- 22 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
-
Čaute, mám v merku koupit nového miláčka, narazil jsem však na " divnou" konfiguraci barev? Nevíte, zda se dělala tato kombinace barev, černé MONTE CARLO světla a Bílá střecha, nebo je to nějaká skládačka :-D ? Díky
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
potrebujem velkost cca 40x25cm.kolega z bývalej roboty ju niekde zohnal(eviem sa sním skontaktovat)skúšal som hladat na nete(autokozmetika apod)všade majú iba tie malé...prosím poradte
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
V tomhle článku http://www.auto.cz/skoda-fabia-2012-nova-antena-diody-a-lepsi-amundsen-55008 jsem našel info že do modelů fabia RS modelový rok 2012 se bude dát montovat edice Black - černé světlovmety a mlhovky. myslíte že tyto díly bude poté možné objednávat samostatně? myslím že kupa lidí by o to měla zájem.. Já teda určitě
-
-
- 17 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravíčko. Chtěl bych se zeptat na zkušenost s lakem Corrida (8T8T) u nového Roomstera (09/2012). Po dvou měsících v provozu v zimě na Slovensku mám dost poškozený lak na mnoha místech, viz přiložené foto na ukázku. Abych se přiznal, jsem z toho dosti zaskočený, takové poškození jsem nečekal. Podnikl jsem reklamaci u autorizovaného prodejce. Mám podezření na podobný jev jako zde u tohoto nešťastného majitele Opelu http://opelauto.webnode.cz/. Má tady někdo zkušenost s takovýmto poškozením od kamínků u tohoto laku? Budu rád za jakoukoliv zkušenost, která mi pomůže v jednání s výrobcem. Děkuji. Michal Tady přikládám ukázku poškození, jejich jinak více i na kapotě, LP d…
-
-
- 40 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, máte aj vy tú skúsenosť, že pri zapnutí ostrekovania na predné sklo sa najprv rozbehnú stierače a až potom začne striekať voda? Stierače prejdú polcyklus stierania na sucho.
-
- 49 odpovědí
- 12,8tis zobrazení
-
-
Při ostříknutí a setření čelního skla stěrači, mi teče setřená tekutina na boční sklo u řidiče? Stává se Vám to též? U fabia I jsem mohl ostřikovat jak blázen a voda se mi nikdy nedostala na boční sklo!
-
-
- 18 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, potřeboval bych poradit jestli se dá nějak opravit vyboulené těsnění předních dveří u Roomstra a popřípadě znovu napružit celé venkovní těsnění, kolem karosérie zatíká do těsnění a přimrzá tam ten semiš.
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
máte někdo zkušenosti se střešním boxem na Roomsteru? Jaká velikost nej lepší atd. Zvažuji koupi díky za rady
-
- 24 odpovědí
- 19,1tis zobrazení
-
-
V OB Autodílech jsem si koupil krátkou anténu na Fabku, ale dnes, když jsem ji chtěl vyměnit, zjistil jsem, že má jiný závit než ta originální a tudíž mi tam nepasuje. Ten závit na té krátké anténě je vyšroubovatelný, přesto ale nevím, kde seženu ten správný. Ten na původní anténě vyšroubovatelný není. Toto je ona: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-07-prut-anteny-bulk-18-cm-dovoz-id:3810.eshop Ten průměr závitu je tam psaný, ale vůbec mě nenapadlo to kontrolovat, když je to dělané na moje auto Lze to nějak, klidně i kreativněji řešit nebo mám anténu vrátit/zahodit....docela o ní stojim, ten dlouhej prut působí hr…
-
-
- 12 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Už se to někomu stalo? Dneska jsem přijel do garaže a dívám se pravý světlomet z pohledu řidiče byl zamlžený. Asi 2cm pruh na celém spodku světla. Nechápu jak se tam dostala voda. Nevíte co stím, jestli jde reklamovat světlomet nebo tak něco?
-
- 18 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Jelikož se při výrobě bohužel jaksi zapomnělo na odrazky předních dveří. Sehnal jsem si samolepící boční pás označení má myslím 3M (dává se na kamióny). Po domácí úpravě jsem si je dal na přední dveře.Bohužel nezůstalo jenom u předních dveří a pokračovalo se v úpravě přes zadní až na pátý dveře. Někomu se to třeba nemusí líbit to nechám na posouzení na Vás.Já jsem docela spokojenej. Chci se ještě omluvit za zaprášený auto.Čeká teprve na svoji očistu už aby skončíla ta dlouhá zima už se nemůžu dočkat.
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Tak sem o víkendu kapku blbnul se světýlkama. Menil sem parkovacky a ty modry. Teda panove byl to 4 hodinovej boj. Neda se k tomu poradne dostat. Na preve strane se musi odendat zasobnik aktivniho uhli. Po sundani gumoveho vicka, sem zjistil, ze je zarovka tak utopena, ze se na ni neda dostat. V navodu pisou, ze se nektery zarovky nedaj svepomoci menit. No malem sem ho rozslapal. Tahat za draty se mi nechtelo, tak sme musel impovizovat. zrcatko, hlinikovej profil, kterej sedne na drzak zarovky. zkoucenim tam a zpet sem ji uvolnil a pak vytahl. desna prace. Ale vysledek stoji za postup1 postup2 postup3 postup4 postup5
-
-
- 219 odpovědí
- 60,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych si koupil box na lyže na Fabii II combi, rv 2008 - jde o to, že teď má škodovka akci s šekovou knížkou. Nabízí box na lyže za 7433 (Thule Pacific 500 s polepem Škoda). Na té šekové knížce je uvedeno "Sleva ve výši 20% na nákup ŠKODA Originálního příslušenství, pokud jeho hodnota přesáhne 1 000 Kč (včetně DPH), je-li celková cena opravy nad 3 000 Kč (včetně DPH). Šek nelze uplatnit na nákup zimních kompletních kol. Šek je možné kombinovat s libovolným šekem z šekové knížky." Mne by zajímalo co je ta celková cena opravy nad 3000 Kč- jestli když si koupím ten box za 7400 jestli to berou jako cenu nad 3000, nebo na vozidle musí provést nějakou opravu za víc než…
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Čau kluci, chtěl jsem se zeptat jestli jde ta přední chromová lišta se znakem nějak přestříkat nebo jestli na Fabii II před FL bude pasovat ta černá lišta z Fabie Monte Carlo?? Nemá někdo zkušenosti?? Děkuju moc za odpověďi a pokud je tady takový téma založeno, tak se omlouvám ale neviděl jsem nic takového. Mám namysli tuto lištu: http://www.obautodil...arlo-5J0853633B Š K O D A Fabia II Combi 1,4 TDI Elegance 70 kW / 95 PS / 200 Nm
-
-
- 10 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-