Přejít na obsah

Zadní část Roomster

Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu

27 témat v tomto fóru

• 145 odpovědí
    • 60.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  1. Sun set packet

• 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  2. Boční okno černá folie

• 3 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  3. Plastové dveře

• 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 17.7k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  4. kde sehnat vyfuk

• 2 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 23k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 69 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
  5. Parkovací senzory 1 2

• 26 odpovědí
    • 22.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vypadá to cool. Je pravda, že nyní s pomocí AI můžete vytvořit mnoho možností a vyzkoušet něco nového a neobvyklého. Navíc nejen externě, ale také zjistit, jak to udělat, aby vše bylo reálné a bez problémů pro jízdu!
    • minulý týden jsem vyzvedl nového S4 lift a hned dvě velká zklamání ... dveře řidiče nedovírají, resp. je třeba hodně dveřmi bouchnout aby se zavřely, ostatní dveře OK ... Tedy až na kufr, při odjištění je to hrozná rána, na parkovišti u obchoďáku se lidé ohlížejí co že to je za ránu a při ověření podle mě přitahovač nepřitáhne kufr tak pěkně hladce jako přitahoval F3 FL (ten samonkrasne potichu kufr otevíral). Jak jste na tom, taky máte otevírání kufru tak hlučné ? a co dovirani dveří ?
    • Jak jsem psal výše, ten odkaz je z na ten s/s bazmek, co jme kupovali do KAMIQa před FL (níže screen z aplikace), před FL byl na roční operák, protože jsme čekali na FL, před vrácením jsem s/s bazmek demontovat a nyní je už více jak rok v KAMIQovi FL ... fungoval a funguje ...za mě je argument "pro FL" je jak jsem již psal výše holy nesmysl a obchodní tah, mimo to @Deliberator má KAMIQa před FL... nejspíš opravdu číňan poslal špatný kus...
    • uz je to nejaka doba, co som zacal predbezne riesit nahradu O3 u mna v teme. upozornujem, ze motor nema zmysel riesit - vybraty je PHEV (hybrid). nabijat to mam kde, jazdim dost kratkych tras, no obcas potrebujem aj na dlhsi vylet lepsi dojazd ako pre elektro. O4 som momentalne vylucil, preto ostava S3/Passat GTE. podla odporucani pozeram prioritne auta s novym volantom, vraj je to cisty facelift bez pouzitia starsich riadiacich jednotiek. tych vela nie je, ak sa bavime aj o nejakej vybave   poziadavky v skratke: - motor: 1,4TSI, PHEV - rocnik: 2021 a viac - najazd: do 150 000 km - cena: 21-22 000 € - karoseria: kombi - farba: idealne okrem bielej a ciernej, no mam smolu - vybava: matrix, virtual cockpit, elektricky kufor, MODE + DCC. BSD, LA, znacky, dialkove     ak bude navyse uz aj ambient osvetlenie, elektricka sedacka spolujazdca, sietky okien, tazne, cuvacia kamera, webasto, vyhrev celneho, panorama ci cierny strop, hnevat sa nebudem. niektore drobnosti si dorobit v ramci moznosti viem mam ale problem trosku s info v cennikoch, dost velke rozdiely su medzi SK a CZ. prisiel som na to nahodou, ked som nasiel jedno auto na inzerat kde je pisana Style vybava, ale podla aplikacie Carolina je to "iba" Ambition. sedelo by to aj podla sedaciek, no nesedi podla matrixov napriklad...   momentalne mam ulozene 4 auta, no kazdemu nieco chyba k 100% rozhodnutiu ho zobrat   1. Škoda Superb Combi iV 1.4 TSI PHEV Sportline DSG - podla fotiek rozdiel vo farbe medzi prednym pravym blatnikom a dverami - nie som velmi zastanca ciernych doplnkov, no Sportline je fajn vybavene v zaklade - cena uz je vyssia ako by som chcel - "vyssi" najazd     2. Škoda Superb Combi 1.4 TSI PHEV Style DSG - podla aplikacie a sedaciek je to vybava Ambition a nie Style - chyba tazne - "iba" Amundsen - opat biela farba     3. Škoda Superb Combi 1.4 TSI PHEV Style DSG - divny potah sedaciek, aj ked spolujazdec v elektrike - jasny dovoz z Nemecka - chyba cuvacia kamera? - cierna asi horsia na udrzbu a skrabance ako biela     4. Škoda Superb IV Sportline 1.4 TSi PHEV DSG, r.v.: 2021 - sedan, teda liftback - cierne doplnky vyzeraju lepsie ako na tom prvom sedom - cena     a ak by niekto mal prehlad, ake su zapisane kolesa na hybridoch na SK, tak sa skuste podelit. hoci aj do spravy. z uvedeneho vyberu maju pouzitelne disky akurat tie biele, zvysok sa mi nepaci
    • Ahoj, ja som objednaval na konci marca 110kW TopSelection, + doplnky a mal som mat vyrobny tyzden 38 kt a zmenilo sa to 22kt co je buduci tyzden, uvidime
  • Vytvořit nový...