Zdravím, mám Octavii rv 2000, svetlo zpátečky mi svítí jen na levé straně zadních svetel. Moje otázka zní: je to tak v pořádku nebo světlo zpátečky svítí i vpravo? Uprimne jsem nad tim nepřemýšlel. Předem díky za odpověď.
› Škoda Elroq 85x má druhý elektromotor umístěný na přední nápravě a díky tomu nabízí pohon 4×4› Bohatá výbava v základní ceně: Elroq 85x Selection mohou zájemci objednávat u všech autorizovaných obchodníků za doporučenou prodejní cenu 1 092 000 Kč včetně DPH ŠKODA Elroq Nabídka modelové řady Elroq, která se dočkala pozitivního přijetí na všech klíčových evropských trzích, se rozrůstá o další provedení. Na český trh přichází Škoda Elroq 85x s pohonem všech kol. Toto pohonné ústrojí lze kombinovat s výbavovými stupni Selection a Sportline, všichni autorizovaní prodejci již přijímají objednávky. Pohon všech kol, dlouhý dojezd a rychlé nabíjeníElektromotory umístěné na přední i zadní nápravě disponují celkovým výkonem 210 kW. Vysokonapěťová baterie […]
Článek Škoda Elroq uvádí na český trh verzi 4X4 v provedení Selection a Sportline se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Mechanik na to nepřišel.
Po zmáčknutí jen svítí žádný efekt jsem nezjistil.
Auto má už od prodeje vypnutý alarm. Je možné že kdyby byl zapnutý tak s tím má něco společného ?