Děje se hned od začátku jízdy, telefon se tedy nemá ani čas ohřát nebo přehřát. Obal stále stejný, ale mohu zkusit i bez obalu...
Podobné problémy (dle netu) způsobuje prý používání VPN, ale to nepoužívám.
neukaze.
na jednom aute mi kratko po odchode z domu zacal vynechavat motor a diagnostika ukazala iba misfire na siedmom valci.
hned som tusil o co ide. resp. dufal, ze to nebude nic vaznejsie.
po vymene cievky OK.
samozrejme, kazdy pripad je a moze byt uplne iny.
na inom aute sa mi opakovane zapiekol vstrekovac na jednom valci aj po vymenach za uplne novy po par km. diagnostika prd.
nasledovala vymena motora a predaj auta.
ale to bol svetovo preslaveny konstrukcny unikat megahnoj 1.8 tsi cdaa
Děje se to hned od začátku jízdy, nebo později?
Více se ti hřeje telefon a bezdrátovka ho odpojuje.
Nepřidal jsi si obal, nebo neměnil za jiný? Není spuštná nějaká appka, co ho zatěžuje a zahřívá?
Zkusím dotaz tady.
Mám HW H58 (výroba 10/22) a od začátku používám s iP 13mini bezdrátový CarPlay. Fungoval celkem v pohodě. Ca od listopadu (možná proběhl nějaký update iOS) se telefon v celkem pravidelných intervalech - ca minuta - odpojuje a opět připojuje. Pokud použiji kabel, je připojení stabilní. Auto má poslední verzi SW 1985, telefon iOS 18.2.1
Zkusil jsem auto smazat a nastavit v telefonu znovu, ale nepomohlo.
Minulý týden jsem byl v servise na garančce a prý je to problém Apple. Což si tak trochu taky myslím... Nemá někdo podobný problém?
Ahoj, tak čím to bylo? Jsem po výměně rozvodů a dela to stále, pouze pri studeném startu, po zahřátí přestane 🙂.. Myslel jsem, ze to přestane po výměně, ale dělá to furt 😃🙈
Popřípadě prosím i ostatní o reskci, pokud víte 👌
🙂 Dík za odpověď.