Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem robi70,

Chtěl bych vyměnit původní vnitřní madla na předních dveřích. Madla jsou vyrobena z měkké černé gumy, která je popraskaná a snadno se poškodí např. nehty. Na S1 se dá tento díl sehnat i v nerezovém provedení, bohužel na S2 se mi zatím nepodařilo najít prodejce tohoto dílu. Pokud máte nějaký tip, dejte prosím vědět. Předem děkuji.

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Michal878,

Nevíte co by to stalo to dodělat ?

• 6 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem matelkoxxl,

Nazdar. Mam jednu otazku ohladom toho stredoveho drziaku na napoje - pri nerovnostiach na ceste mi dost rezonuje, pretoze ako som zistil nie je tam napevno, ale ma urcitu volu do stran. Ako sa to da rozmontovat a vybrat, aby som to nejako utlmil? Vdaka za rady, prikladam aj foto pre istotu

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem standik4,

Máte někdo dobrý tip na slušného výrobce,díky.

• 4 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Marek L,

Zdravím nemáte někdo stejný problém. U nového Superba (6/2014 ) najeto 7000km mě od začátku něco bouchá v LP dveřích . Při přejezdu příčné nerovnosti. V servisu mně již měnili těsnění kolem okna.... P.S. omlouvám se jedná se o dveře u řidiče Děkuji

6. Zahájeno uživatelem Majo89,

Ahojte ake mate skusenosti s plastami, mám pocit že sa akoby rýchlo poškriabu ani neviem od čoho, dá sa to neajko opraviť?

• 8 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Bladik,

Ahojte, nemohu podobne tema nikde najit. Marne se shanim po original plaketce do DSG radicky Superba 4x4. Nasel jsem jen stribrnou s napisem Superb. Ale v aute v originale mam napis DSG 4x4. Nevi nekdo jestli se to da sehnat a popr. kde nebo aspon cislo z Etky. Dekuji mnohokrat.

• 2 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem hunape,

Ahoj, k čemu jsou ty fíforce na zadních sedadlech tohohle Superbu combi, 2.0 TDI, r.v. 2012

• 5 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem lukez,

Čaute neví někdo jestli je rozdíl mezi zadníma tapecama sedan a combi? Díkec

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem iphonik4,

Ahoj! Mám Superba FL rv. 2013. 1,8tsi 118kw výbava Elegance. Byl koupen, jako regerenční vůz ze Škoda Plus. Až na drobný oděrek od patníku na "lízátku" je ve stavu zajetého vozu (má 20k). Jen mě při prvním umývání interiéru dost překvapila zrezrlá tyč řízení. Je tohle normální? Jak se to může u tak mladého vozu stát? Dokonce i rámeček vstupu brzdového pedálu ma na sobě rezavé "ďubky".

11. Zahájeno uživatelem r_e_n_e,

Nepaci sa mi, ze nastavenie klimy v Superbe je mozne iba do 26 stupnov. Niekedy by som uvital ak by teplota bola vyssia, lebo napriklad moja manzelka nema rada chladno v aute a tak by ju na jej strane najradsej vypla. Problem je, ze ja znasam v pohode cca 22-25 no ona nie a moze nastavit max 26. Aj ked vypne vsetky horne ofukovacie otvory, tak stale jej fuka z dolnych pri nohach. Jedina moznost je nastavit na max = cervenu hodnotu, ale potom sa jej zase zapne kurenie. Mate na to nejaku fintu?

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Michal878,

Jaky mate ovladač šibru? Ja mam viz obrázek a chtěl bych tam tam ten hezčí nevíte někdo cislo dílu popř cenu ? Ted za jízdy se občas samo otvírá a zavírá takže ten přepínač je ko nebo zabordalereny.

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Martin Molnár,

Ahoj, mám v autě 2 přední koberce a sháním koberečky dozadu. V předu mám originál s logem superb a v zadu mam ty same bez loga. Všude se prodává jen celá sada, ale mě stačí jen ty dozadu. Nemusí být origo, jen výřez aby seděl. Popř.vyměním ty co mám v zadu (jsou ale přední bez loga) za ty zadní.

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem gego10,

Ahojte, nevie niekto aké označenie alebo názov má plast od prahu k stredovému stĺpiku? Mám ho dosekaný od pásu, tak by som ho chcel vymeniť. ďakujem

• 3 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ferda25,

Můžete mi někdo napsat jestli absolutně lícuje zadní část této opěrky s displejem před zadními sedačkami s teplotou a časem. Optimálně hodit fotky z boku. Moc děkuju.

• 23 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  16. Mám velkou prosbu - na panelu climatronicu na Superbu 2 (pred FL) mi chybi tlacitko vyhrivani celniho skla - je tam jen dira se svetylkem, zmizelo. Bud nekomu vypadlo nebo ho nekdo vzal a ja si toho vsiml az ted. Jde to nekde objednat nebo mi budou chtit prodat cely panel Climatronicu? Nemate nekdo prosim tip, kde ho sehnat, pripadne nejake jine tlacitko? Je mi v podstate jedno, co tam budu mit, ze to je vyhrivani celniho vim ja Dekuju moc za radu!

• 5 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem mikkiste,

Ahoj všem, dívám se po nějaké konzole pro držák na mobil do Superba 2, ale nic pořádného jsem nenašel. Existuje nějaký od Broditu (odkaz), který se nacvakne vedle ovládání klimy. Technicky to vypadá dobře, ale to umístění je trochu divné. Připadá mi, že pak spolujezdec nemá vubec přehled a kontakt se svým nastavovacím kolečkem klimy... Jak to máte vy? Může někdo přispět lepším nápadem? Diky!

• 18 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Všiml jsem si, že nemám v autě v horní části předního okna šedý pruh. Před FL auta jej určitě měla. To je nějaká novinka? Nebo se to týká výbavy Active? Nebo je to součást ne-vyhřívaného čelního skla? Nebo to bylo při FL zrušeno? Díky.

• 10 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem 18974481,

Jaký volíte interiér u S2? Černý Ambition je atraktivní, hnědý obzvláště v kombinaci se dřevem je luxusnější? Co ta černá - nebude se na ni držet prach?

20. Zahájeno uživatelem gaminn,

Zdravím, dnes jsem zjistil, že nejde manipulovat se zadním prostředním pásem - je úplně dotažený (téměř zarytý v sedačce) a zaseknutý. Asi se aktivovalo automatické dotažení pásu, není mi ale jasné kdy, protože auto nemělo nehodu a pak taky tento pás nikdy nikdo nepoužíval. Je zde nějaká šance pás opravit? Máme v plánu cestu, kdy nás pojede 5 v autě a ten pás bych potřeboval opět zprovoznit.

• 10 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem AntonioB721,

Ahoj,chci se zeptat lze do sedanu namontovat tento záchytný systém?Mám tam teď od výroby mezipodlahu a tohle mě přijde o moc praktičtější.Verze s tou vkládanou vanou a hliníkovou lištou mě nějak neoslovila. Díky moc Antonio

• 3 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem chlebicek,

U meho aktualniho auta mam dost zatmavena skla a nemuzu si to v lete vynachvalit. Rikal jsem si, ze to u dalsiho auta musim mit taky, ale u S2 si to urcite nenecham udelat z vyroby, protoze skodovka to u S2 s tim zatmavenim zrovna neprehani. Chapu ze S2 je spis pro konzervativni paprdy nez pro hustotypky, ale tohle zatmaveni je fakt bida.

• 18 odpovědí
    • 30,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Martin F.,

Budu kupovat starší Superb combi (rv 2010). Z domova mám dobré zkušenosti s koženou sedačkou - máme malé děti a sedačka se velmi dobře udržuje. Je rozumný nápad pořídit si auto s koženými sedačkami = jak se na tom sedí v létě? A co střešní okno? Jaké s ním máte zkušenosti. Je to vůbec k něčemu mít otevírací střechu? Co zatékání vody, nejsou s oknem případně jiné problémy?

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  24. Dlouhou dobu jsem chtěl pro cestující vzadu buď stropní monitor,nebo DVD do opěrky. Protože obraz z Columbuse není zcela ideální. Stále jsem přemýšlel jak na to. Nechtělo se mi dávat moc peněz ani nijak zdlouhavě montovat do stropu či opěrky kabely. Nakonec jsem měl doma tablet,celkem nevyužitý a myšlenka byla na světě. Tablet je umístěný na loketce v dodaném držáku a je možné jej nastavit ve všech směrech,aby všichni vzadu viděli. Je možné připojit sluchátka pro sledování svého obsahu,nebo připojit do loketky na vstup AUX,je s internetem,takže použití všestranně pohodlné. Filmy misto z DVD,prehrava z SD karty. Take je možno ryche vyndat před nenechavci. výsledek mysl…

• 10 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem jirka toledo,

Jelikož jsem novopečený majitel superbu 2 , mám dotaz montoval jste si někdo zamykání zpátečky a to construct? (když jsem měl O2 tak tam sem si ho montoval), zda li nemáte někdo postup rozebrání tunelu , přeci jen se nemusí tápat kde co drží atd...zatím sen tunel nezkoumal, díky za odpověd

• 5 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.