Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.
  1. Zahájeno uživatelem petshop,

Zdravím, mám Yeti 1.2 TSI DSG, Ambition, 03/2010, najeto cca. 45.000km. Opět mi to hlásí závadu na ESP. Začně to hláškou Závada na ESP a po čase (cca. po 3-4 týdnech) se k tomu občas i rozsvítí kontrolka systému kontroly výfukových plynů. Hláška ohledně závady na ESP se téměř vždy objeví, když s nastartovaným motorem zastavím na delší dobu (obvykle než se otevřou vrata). Když to chcípnu a znovu nastartuju hláška je pryč, ale při dalším delším zastavení je tam opět. V servisu mi řekli, že museli vyměnit vzduchový filtr. A ustalo to. Teď se mi závada objevila opět cca. po 12.000 až 15.000km od výměny filtru. Je normální, že zanesený v…

• Pozitivní
      • Negativní
    • 64 odpovědí
    • 59,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem davidio,

Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou.

3. Zahájeno uživatelem mischak,

Ahoj ,prosím může mi ňaká dobrá duše poradit jaky olej mám dolít do 1.2 TSI (jaký tam je z výroby??),servisní interval-QG1.

• Pozitivní
    • 40 odpovědí
    • 47,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem kapl,

Může se někdo již vyjádřit k tomuto tématu?!

• Díky
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 629 odpovědí
    • 201,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Luďa,

Vše o Chipováníé těchto motorů. Kde, u koho, za kolik a zkušenosti po Chiptuningu.

• Pozitivní
    • 54 odpovědí
    • 28,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem hopa26,

Šuškanda s vadnými 1,2TSI má finální rozuzlení. Dnes,při navštěvě salonu jsem byl informován o oficiálním vyhlášení svolávací akce na Yeti 1,2TSI takže pokud Vám nebude salon volat,stavte se tam sami. Já jdu hned v úterý,je to zdarma-mimo jiné je tam ještě nějaká úprava kolem klimatizace. Snad si to přečtou všichni,kdo byli nějakou dobu nervozní,co bude,až nám skončí záruka....... Petr.

• Pozitivní
      • Negativní
    • 325 odpovědí
    • 148,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem brdy,

Zdravím, chci se zeptat zda se mám obávat živnostnosti motoru, četl jsem, že díky vysokým tlakům v motoru a jeho velikosti je to motor, který nevydrží více jak 200.000 km, což se mi zdá divné, když je teď všude v O2, Golf VI, A3, ... Máte někdo z majitelů 1.2 tsi zkušenost s problémy motoru jak jsou popisované na fóru - přehřívání, výpadky turba, ... Máte na to nějaký postřeh?

8. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Učební pomůcka k motoru 1.2 TSI 77 kW http://www.uloz.to/x...-2-tsi-77kw-pdf

• 2 odpovědi
    • 8,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Esomarena1,

Ahoj škodováci, chtel bych poprosit o radu. Vnimam pri jizde vibrace do pedalu brzdy, hlavne pri vyssich otackach motoru, kdyz jedu treba z kopce a brzdim motorem je to asi nejvetsi..necitim vibrace ve volantu...kdyz jedu pri zarazenym stupni vibruje, kdyz vyradim ustoupi to...nedavno jsem menil spojku, delalo to i pred...mohl by to delat silentblok motoru nebo na prevodovce? Dekuji za rady...Marek

• 0 odpovědí
    • 692 zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Gasticekyeti,

Zdravím mám 1.2 TSI a problém je že když jedu a je v zatahu tak mi jako drnčí něco u motoru nebo převodovky na volnoběh to nedělá nevíte někdo

• 7 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Sile,

Zdravim, nechavali jsme u yetiho menit rozvody, oleje a filtry. Pozdeji toho dne mi mechanik vola, ze motor ma strasny zvuk a klepe se, ze je nejspise praskly pist. Pritom jsem tam s tim prijel bez problemu. Je mozne, ze to je fakt takova nahoda a zrovna u nej se tohle stalo a nebo spise pochybil? Pridavam video: https://youtu.be/KGpDirjuSqE

• 16 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem the_miracle,

Řeším problém na 1.2TSI 81 kw. Po otevření motoru je cítit benzín a zda se, že jsou stopy po něm na pravé straně motoru (nad pravým předním kolem). Odpoledne na to chci kouknout, logicky v soboru mechanici v okolí nejsou. Auto už nejde ani nastartovat. Mám kabel, hodím to na diagnostiku, prý to hlásilo všechno možné, ale myslím, že to budou chyby související s tím, že někam do elektriky natekl benzín. Díky.

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Frantina,

Škoda Yeti 1.2 TSI 77 KW,140000 km najeto Za jízdy se mi rozblikala červená kontrolka mazání,po chvilce přestala a znova.Motor šel normálně.Za chvíli jsem u pumpy zastavil,motor běhal,otevřel jsem kapotu a zdál se mi(možná jenom zdál) kapánek hlučnější.Motor jsem vypnul,po půl hodině koukám na měrku,olej v pořádku(má najeto od výměny asi 2500 km).Pod autem čisto.Na mé riziko jsem ho nastartoval a šel úplně v pohodě.Kontrolka zhasnutá a asi 25 km jsem dojel úplně s přehledem nic ti nedělalo.A teď co to?

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Frantina,

Dobrý večer Pokud vypoví službu baterie,lze motor nastartovat třeba puštěním z kopce?Je pravda,že se niči motor i když jsem to udělal pouze jednou co Yeťáka mám? Škoda Yeti 1,2 TSI 77 KW

15. Zahájeno uživatelem Xegiie,

Ahoj, zkoušel jsem hledat ale stejné příznaky jsem nenašel. Stalo se mi to dnes poprvé, asi po 40 km jízdy, když jsem sešlápnul plyn, abych zrychlil mi auto zaškubalo. Následně pokaždé když jsem chtěl zrychlit z 50 na 90, tak mi tam zaškubalo, řekl bych 2 silné záškuby. Když jsem zkusil jet hodně, hodně pozvolna, tak dobrý, ale jakmile jsem chtěl rychleji zrychlit tak opět. Díval jsem se na teplotu oleje, a tam to skákalo z cca 80 až ke 100, obzvlášť po těch záškubech se to zahřálo rychle ke 100. zastavil jsem u krajnice, jestli něco neuvidím.. nic jsem neuviděl, ale to zaškubání proběhlo párkrát i na volnoběh plynulou…

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Dubák,

Zdravím Vás bando. Pořídil jsem si Yetiho r.v.2012, najeto 126.000 km a rád bych se zeptal těch, co mají naposloucháno. Poslechněte si prosím motor po studeném startu a řekněte, jak moc spěchat na výměnu rozvodů. Yeti s DSG jede moc pěkně, tiše a kultivovaně, výkonově mi postačuje. edit: video včetně startování

• Díky
    • 7 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem MICHAL5,

Nevím, do jakého tématu položit tuto otázku, požádat o radu. Zjistil jsem nyní, že v motorovém prostoru mám poměrně dost ocákaný prostor olejem, nejprve jsem myslel, že netěsní olejová vana, ale při výměně oleje jsem zjistil, že vana je umatlaná tím, že olej stéká odněkud zvrchu, viz foto. Posledních 2000 km jsem 2x doléval. Nikdy jsem dřív nedoléval olej a nyní hned 2x. Nevíte, čím by to mohlo být. Chystám se do servisu, ale spíš, jestli někdo neřešil něco podobného. Díky za radu.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Bertoš,

Nevíte prosím jaký je doporučovaný termín výměny (km) či časový (roky) k výměně tohoto řemene ? Vypadá na pohled stále dobře , ale co kdyby ... Díky za odpověď -

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Fantomas 222,

Mám dotaz mám yeti ho 1.2tsi..Mam problém když jedu do kopce tak se yeti ohřeje na 90 stupňů pak jedu na 6s kopce a teplota začne padat dolů. Krok 1.vyměnil sem termostaty stejný . 2.vyměnil sem čidlo teploty stejný. 3.vyměnil sem podtlakový čidlo vodní pumpy stejný sem v koncích prosím nemel někdo stejný problem

• 3 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Fany53,

Dobrý večer,co se mi stalo,když jsem se vracel domů z kempu.Dostal jsem se do kolony,poskakuju po pár metrech a samozřejmě horko.Najednou jsem si všiml,že se rosvítila žlutá kontrolka Servis a čeho jsem si všiml,že motor měl nějaké vysoké otáčky,asi tak1000,normálně mám 650.Po vyjetí z kolony auto jelo úplně normálně a kontrolka svítila.Jednou jsem startoval u občerstvení,kontrolka pořád svítila a otáčky v pořádku.Domů jsem měl ještě 35 km,ale vše v pohodě.Zajel jsem do garáže,dvakrát nastartoval motor a chcípnul a kontrolka zmizela a otáčky v pohodě.Teď nevím na čem jsem.Auto Yeti 1,2 TSI 77 KW,r.v. 2010

• 10 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Bystro 11,

Nazdar chcel by som vymenit palivovy filter kde ho hladat a ci je vymena zlozita vdaka

• 6 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem aeropavlov,

Dnes jsem byl v servisu domlouvat výměnu rozvodového řetězu a technik (s velmi dobrými vazbami na MB) mi řekl, ať ještě měsíc počkám, že do té doby Škodovka uvolní úplně nový typ. Je širší a mění se obě kola. Prý to visí jen na výrobě montážních přípravků pro servisy. Už o tom také někdo něco víte?

23. Zahájeno uživatelem osobne,

Kde je umístěn v Yeti 1,2 TSI vzduchový filtr? Jak na jeho výměnu nebo kontrolu?

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  24. navod uz hovori o pouzivani 98 okt benzinu ako primarneho predpisaneho paliva a uvadza ze pri 95 je treba pocitat so snizenym vykonom motoru. ak ma niekto k tejto teme nejake fundovane informacie od vyrobcu alebo vie vysvetlit tuto zmenu poprosil by som o reakciu

• 18 odpovědí
    • 16,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Fany53,

Dobrý den,mám Škodu Yeti 1,2 TSI a rád bych věděl množství oleje mezi ryskama,respektive kolik se asi doleje od spodní rysky k horní?

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.