Přejít na obsah

18 témat v tomto fóru

1. Jaký Motorový olej ? 1 2

• 30 odpovědí
    • 31.3k zobrazení
    • 477 odpovědí
    • 149.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 6.6k zobrazení
  2. 1.4 TSI 110kW

• 19 odpovědí
    • 21.7k zobrazení
  3. Chiptuning 1 2

• 47 odpovědí
    • 31.3k zobrazení
  4. Chladič

• 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
  5. Cukání po startu

• 6 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 18.4k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  6. NEŠTARTUJE

• 2 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
  7. Olejový filter Bosch

• 2 odpovědi
    • 845 zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 33.6k zobrazení
  8. Svíčky - utahovací moment

• 0 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  9. Životnost motoru

• 17 odpovědí
    • 24.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, mám novou O4combi FL, nejeto cca 3.000 km a začala vrzat loketní opěrka. Vrže hlavně v horní poloze. Nemá někdo podobné zkušenosti? Případně neřešil jste někdo se servisem? Zatím nemám do servisu naplánovánu cestu, tak řeším možnosti a zkušenosti druhých.
    • Zdravím, nainstaloval jsem na svou Octavii 3 couvací kameru, sice funguje, ale chce základní nastavení. Dočetl jsem se, že to jde přes ODIS, proto zkouším, jestli se nenajde někdo šikovný nejlépe v Karlovarském kraji, kdo by si s tím pohrál. Děkuji
    • to na svete už fakt nieje nikto kto dokaže použiť diagnostiku? Davaju chalani stovký € a dokažu s tým max resetnuť servisne intervaly? To dokažem aj ja s Carsitou za 10€. Kokso, napichnem, zoberiem mechoša ako spolujazdca a idem, nech si pozrie data. Už blbá F1 nešla do výkonu a kašlala na plyn ak vaha vzduchu ukazovala malo... Ale kľudne ma tu prehliadajte a opýtajte sa AI, moderne
    • Předmět: Možnost flashnutí novějšího softwaru pro řídicí jednotku 5Q0 937 086 CE Text: Ahoj všem, mám řídicí jednotku 5Q0 937 086 CE, ale software v ní je 5Q0 937 086 BQ. Zajímalo by mě, jestli je možné do této jednotky nahrát novější nebo správnější software. Je normální, že v jednotce CE běží software z BQ? Existuje pro CE novější nebo vhodnější firmware, který bych mohl použít? Pokud bych přehrál software na jinou verzi, mohu přijít o některé funkce, nebo mi to přinese nějaké výhody? Nechci riskovat omezení funkcí, takže bych rád věděl, jestli má tento flash smysl. Máte někdo zkušenosti s podobným postupem? Díky za rady!
  • Vytvořit nový...