No nevím, ty moje vytažené z F3 2020 mají nějaké povrchové "zatavení" ale je to už popraskané, ty horní a přední jsou jen pěna. Muselo by to mít nějakou silnější šprcku, ale dole ve styku s prahem a blatníkem tam zase zůstane vlhký binec. Tolik trochu erotické okénko 😀
dá se to určitě dohledat i v jiných kategoriích, myslím, že u každého modelu něco takového je. Nicméně osobně používám produkty od firmy Colourlock, která patří ke špičce. Koupit se dá u detailingových prodejců, stejně jako i jiné značky, takže bych mrknul i tam. Osobně opatrně vysaju, potom čistím čističem buď mikrovláknem nebo speciálním kartáčkem podle stupně ušpinění. Třeba Colourlock má 2 čističe - na mírné a potom na větší znečištění, používal jsem jen ten na mírné. Nyní jsem přešel na přípravek Pol Star od Kochu, jelikož mám i alcantaru a tento přípravek je univerzální (kůže, alcantara, textil) a dá se ředit podle potřeby (ušpinění) a je za super cenu. Potom požívám už jen výživu od Colourlock (Leder Versiegelung), něco jako mléko, nic mastného. V tom screenshotu je jako poslední i keramická ochrana, nicméně ta se moc nedoporučuje, možná tak max na světlou kůži kvůli tomu, že se míň špiní, ale spousta detailerů a odborníků na kůži ji nepoužívá a nedoporučuje, ale je to každého věc.