Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Novacek01,

Cau, koupil sem ojetyho Rapida co ma 47tisic Km. U ridice je "propadly/zborceny" molitan/vnitrni vypln leve casti sedaku. Na to ze to auto nema zase tak moc nalitano mi to prijde jako dost ausus material. Da se s tim neco delat nebo musim koupit celou sedacku, pripadne, muzu to uplatit na prodlouzene zaruce?

2. Zahájeno uživatelem Peter86,

Zdravím, nemá niekto skúsenosť s vŕzganím sametového tesnenia, ktoré je okolo okien. Na aute už vymenili vnútorné tesnenie dverí, aj samotné sametové tesnenie okolo okien, vonkajší plast na b stĺpiku. Snažili sa to v servise čistiť všetkým možným a nič nepomoholo. Doťahovali aj zámky dverí. Akonáhle sa to oblepí páskou vŕzganie je preč. Tak isto stači vyutierať karosériu v tej častí kde sa tesnenie dotýka laku. Toto však pomôže vždy len na dva tri dni a vŕzganie je späť. Vŕzganie zmizne na pár dní aj vtedy keď nechám auto umyť v umývarke. Tiež nie je počuť vŕzganie keď prší a dostane sa medzi tesnenie a karosériu voda. V servise sa mi snažia nahovoriť že je potrebné prel…

• 7 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem siscox,

Caute, nespozoroval niekto u svojho rapida taky zvlastny jav, ze napr. ak mate pocas jazdy stiahnute okno pri sebe tak krizom, presne na pravej strane zadne okno susti? Pripada mi to akokeby sa vhanany vzduch tlacil von niekde pri okne a potom to otrasne susti. Po naslednom malickom pootvoreni okna vzadu to prestane. Robi to aj opacne pri stiahnutom okne spolujazdca a lavom zadnom okne cize presne zase krizom. Prejavuje sa to pri rychlostiach mimo mesta, ale kludne aj v meste ak fuka silnejsi vietor. Ma niekto podobny problem ??? Diky

4. Zahájeno uživatelem mastibruch,

Ahoj všichni, dnes jsem byl ve škoda auto s Rapidem z rodiny a bylo mi receno ze na tento vuz (r.v. 2016) je vypsana svolavacka na výměnu bezpecnostniho pásu řidiče. Podle slov technika: může dojít k uvolnění dílu a poranění posádky. Nikdo žádný dopis nebo pozvanku neposlal, takze byt vámi,tak si radeji overim jestli se to nahodou netýká i vašeho vozu.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Durannn,

Ahojte, mám Rapida Space necelé dva měsíce. Jsem docela hudební nadšenec, mám Bolero rádio - asi týden se mi tu a tma ozývá drnčení u dveří spolujezdce (možná zadní dveře za spolujezdcem) při určitých tónech hudby - podotýkám při normální hlasitosti. Nevíte kde může být problém ? Reklamovat/nereklamovat ? Nějaké Vaše zkušenosti ? Docela mi to vadí, měl jsem předtím F1 SDi, ta byla rozklepaná z nafťáka a člověk ji to prominul, ale nové auto ? ..

• 9 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem runner,

Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto ? Hlavně by mě zajímalo jak je to uchycené, jestli tím nepoškodím nebo neodřu těsnění. Jak moc to cloní ? uvidím zadním oknem ven ? nelíbí se mi takové ty clony na přísavkách a podobně...

7. Zahájeno uživatelem Exitom,

Dobry vecer, Nevite prosim jak sundat bocni plasty v kufru u rapida? Velice dekuji

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem robert2551,

Zdravím Dnes som vykladal z auta také drevené tyčky a zavadil som o strešný tapacir a urobil tam dieru Chcem sa spýtať či má s tým niekto skúsenosť ako sa to dá vymeniť je mi jasné že len v škodovke mám na tom havarijná poistku takže to pôjde najskôr cez ňu ale rozmýšľam ako to budú ťahať je to spaceback takže asi najskôr cez 5 dvere. Ak máte nejaké skúsenosti s tým budem vďačný za nejaký koment.

9. Zdravím Vás pánové, prosím o jednu radu, podařilo se mi vysunout zámek zadních sedaček, který se používá k sklopení zadních sedaček a při opačném postupu zámek sám zacvakne a červené tlačítko (identifikátor) sám zapadne. Přepravoval jsem při sklopených sedačkách čelo skřínky a když jsem ji posouval po sklopených zadních sedadlech narazil jsem do toho zámku......ten jakoby vyskočil - a celý se zasekl..... Když jsem se sedačku pokoušel dát zpět - do normální polohy, tak to šlo v pohodě, ale celý plast na sedačce je nakřivo a ten červený čudlík nezapadne, je taky zasekly, snažil jsem se to silou nějak srovnat, nebo docvaknout zpět, ale bojím se, že bych to vylomil. …

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem sk0d@,

Zdravim, riesil uz niekto montaz folii na skla so Sunset? Zaujima ma hlavne vhodna priepustnost pre zadne, vyhlad pri cuvani a pod.

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem ZdenekH1,

Zdravím všechny. Mám Rapida liftback 3 měsíce (10/1016) jsem vcelku spokojen, ale mám problém s občasným povrzáním pod volantem. Jako když namočíte gumu a jezdíte s ní po hladném povrchu (manželka říká, že máme myši pod volantem). Zvuk se za studena neobjevuje, ale až po nějaké době. Všiml jsem si, že je hodně závislý na teplotě a vlhkosti v kabině. Byl slabší, když jsem ofuk a topení pustil jenom na přední sklo. Když dám ofuk i na nohy tak se to občasné povrzávání sem tam objeví. Někdy je slyšet i přes puštěné rádio. Před čtrnácti dny jsem přijel s lehkým povrzáváním domů, kde jsem zastavil a než vypnul motor tak jsem odaretoval sloupek řízení - to byl koncert. Už h…

• 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem LupinusCor,

Ahoj. Nemáte prosím někdo DSG 7q a Construct zámek voliče? Jestli ano poprosím o fotku :-) Díky

• 8 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Zdeněk Fabiánek,

Zdravím Rapidaci, pri rychlosti vice jak 120 km/hod mi spolucestujici na zadnich sedadlech rikaji ze je slyset takovy kovovy zvuk jako kdyby byli loziska na zadku v haji. Ja jako ridic v predu nic neslysim. Nesetkal se stim uz nekdo. R.v. 10/2016. Diky za radu.

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem bobanHTP,

Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat. Mám Rapid Spaceback 2016/11 1.2 TSI 66kw a mám nějak velkou vůli v brzdovém pedálu. Mýslím ve směru levá-pravá, mohli byste to zkusit, nejlépe rukou, jestli to je vlastnost, anebo soudruzi u Škody něco nedotáhli :-) Díky předem :-)

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem acom,

Ahoj, cvaka mi na Rapidu brzdovy pedal. Nikde jsem ve foru zatim tento problem nenasel. Video: Mate nekdo s timto problemem nejakou zkusennost? V utery vezu auto do servisu, pri hlaseni zavady mi servisak na "prvni dobrou" rekl ze si asi budu muset zvyknout. No nebudu:)

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem MaVac,

Ahoj, skládám si nového Spacebacka (Ambition Fresh) a chtěl jsem se zeptat na dvě věci. 1) Máte někdo tu zdvojenou podlahu v kufru? Kolik je v ní místa? Tak 15cm výšky? Zaujalo mne, že po sklopení sedadel je z toho rovina...nějaké zkušenosti? 2) Je možný tu mezipodlahu kombinovat s gumovým kobercem? 3) Na infolince ani u několika dealerů mi nebyli schopní odpovědět, jestli jsou "v základu" háčky na tašky v kufru (vpravo jeden, vlevo taky jeden) nebo je to součást toho jejich "síťového programu", který až tak nepotřebuji, důležité pro mne jsou ty háčky (jsmě na ně zvyklí z Fabie)

• Negativní
      • Pozitivní
    • 22 odpovědí
    • 11,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Kladik,

Na Rapidu 1,4 TDI mám najeto aktuálně cca 10.500 km. Při návratu z dovči za jízdy to najednou udělalo "cvak" a pod nohami se mi objevil jakýsi plastový nesmysl a spojkový pedál se zvedl o cca 10 cm nad úroveň ostatních pedálů. Po chvilce hledání jsem přišel na to, že se jedná o jakousi plastovou "závlačku", která spojuje pístek spojkového válce s pedálem. Samozřejmě, že po jeho vrácení na místo tam nedržel a vypadával, takže jsem to vyřešil omotáním pedálu s touto závlačkou náplastí a v pondělí vyrazím do servisu. Jednak překvapení pro mne, že má Rapid hydraulické ovládání spojky a také rozčarování jak toto nesmyslné řešení dokáže otrávit život u 2 měsíce starého auta. Š…

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem architect,

Po inšpirácii z tohto fóra, dnes dorazili balíčky z eBay-u. Čakal som také, ako by som to napísal, ČÍNSKE vecičky. Obrovské prekvapenie. Samozrejme pozitívne. Plasty kvalitné a vyhotovenie je tak strojovo presné, že sa mi až nechce veriť, že by to niekto na kolene v garáži navrhol a aj vyrobil. Trochu podozrievam z toho práve aj Škodovku, pretože až nasadením krytiek na vymedzovače dvier som pochopil opodstatnenosť tej gumenej manžety. Až teraz nadobudla "zmysel svojho bytia", až teraz tesní. Dovtedy tam bola snáď iba na parádu. Ako môj kamoš pekne povedal, prkotinky, ale potešia

19. Zahájeno uživatelem Tragedie_v_JZD,

Používáte někdo v rapidu jako držák Brodit ve spojení s Brodit ProClip ( http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854901/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-rapid-13.html ) v Rapidu s MY 15? Uvažuju o něm, ale v diskusi tam někdo zminoval, ze mu to do Rapida tak úplně nepasovalo ... Resp. jaké jsou ještě možnosti držáků do Rapida pro mobil Lumie 925 .. krom CR-201 (který jsem používal v Octě, ale tak úplně mi nevyhovoval...)

• Pozitivní
    • 157 odpovědí
    • 35,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem hnilus,

Zdravim urvala se mi pacicka u tyhle krytky kolejnice nevite kde se da sehnat ?

• 5 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Jakoob,

Ahoj, nemá někdo zkušenosti s doděláním isofixu na sedadlo spolujezdce. Sedačky máme standartní. Díky předem za odpovědi.

• 1 odpověď
    • 4,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem dadoman9,

Ahojte, dva tyzdne mam novy Rapid Spaceback a casto pocas jazdy pocujem v kabine tlmeny zvuk pipania. Nie je to ziadny klasicky zvuk z kontrolky, takze sa ani nic nezobrazuje nikde. Je to tlmene "pi pi pi pi pi pi" a o par sekund uz to ide v celosti "piiiiiiiii". Ked vsak pocas tohto zvuku spravim nejaky ukon (pridam plyn, pribrzdim), tak to prestane hned. Neviete mi poradit? Dakujem.

23. Zahájeno uživatelem Mirek17,

Ahoj, řešil někdo změnu rámečku u manuální klimatizace? Ta origo vypadá docela retro

• 1 odpověď
    • 3,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Pastelka,

Ahoj, měl bych dotaz zda nemám někde u svého MR2013 chybku v nastavení podsvětlení přístrojů, kdy při: - denním svícení mi budíky a radio svítí nižší intenzitou a klima vysokou - při ostatním svícení mi budíky a klima svítí vysokou intenzitou a radio nízkou. Máte to tak také? Tom

25. Zahájeno uživatelem pedalbb,

Chcem sa opýtať či má niekto v kufri tie bočné odkladacie priečinky na ľavej a pravej strane. Nikde to neviem kúpiť. Ani netuším ako to tam drží. V dielenskej príručke to má označenie SP95_75

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.