Přejít na obsah

Exteriér

135 témat v tomto fóru

1. Demontáž přední masky 1 2 3 4

• 79 odpovědí
    • 51k zobrazení
  2. Vzpěry kapoty pro RAPIDa 1 2 3 4 7

• 156 odpovědí
    • 51.4k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  3. polepy

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  4. Lícování u Rapida

• 13 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  5. Jaké poklice na 15"

• 9 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
  6. Splitter

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  7. Odřený lak

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  8. Mlžení světel

• 18 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
    • 221 odpovědí
    • 28.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 18.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak ten columbus stanice naladi a funguje ale nepřehrava zvuk ale navigace mluví a která deska to muže byt radiova nebo zakladni?
    • Stvrt palubovky v debnicke cast na skrini hore aby deti nezlomili. Ak by ste niekto mali podobny problem kludne poradim ako co rozobrat kedze navidy videove nic a casti su viac v celku ako v octavii 3
    • Dnes som rozhodil palubnu s cielom kontrala klapky tepla. Po prve, hadica privodu vzduch do odkladacej schranky pricvaknut z vyroby, oska ventilatira vuduchu v privode hrdzava na vrchu-menil som aj pelovy. A vysledok, klapka teplo toci. Osku krasne tocil motorcek ako som menil teplotu. Ani cez manualne otvorenu klapku ziadne teplo. Radiator odvod horuci, privod studeny. Rano bol este vlazny. Takze radiator je v prdeli. Ved oreco by to bola klapka za 60 eur co vymenim doma, ked to moze byt radiator ci musi na preplach systemu aj, plus samotny radiator 230 eur a praca k tomu. Ach jo…cele zle to auto.
    • Dobrý deň, mám nasledujúci problém, prosím o radu. Mám Octaviu 4 2020, Columbus. Pred cca 3 týždňami sa mi pokazil infotaiment (ostala úplne čierna stredná dotyková obrazovka, nedalo na nič nastaviť čo sa cez ňu nastavuje - klíma, rádio, navigácia, sedačky... V servise po diagnostike povedali že "umrela" MIB jednotka a je potrebne ju vymeniť, našťastie som mal auto ešte v záruke. Auto mám už 2 týždne opravené, infotaiment funguje ale nefunguje mi wireless pripojenie na Android auto. Funguje to jedine cez usb kábel. Pričom pred výmenou na pôvodnej MIB jednotke mi bezdratove Android auto fungovalo. V čom by mohol byť problém? Ďakujem 
  • Vytvořit nový...