Stvrt palubovky v debnicke cast na skrini hore aby deti nezlomili. Ak by ste niekto mali podobny problem kludne poradim ako co rozobrat kedze navidy videove nic a casti su viac v celku ako v octavii 3
Dnes som rozhodil palubnu s cielom kontrala klapky tepla. Po prve, hadica privodu vzduch do odkladacej schranky pricvaknut z vyroby, oska ventilatira vuduchu v privode hrdzava na vrchu-menil som aj pelovy. A vysledok, klapka teplo toci. Osku krasne tocil motorcek ako som menil teplotu. Ani cez manualne otvorenu klapku ziadne teplo. Radiator odvod horuci, privod studeny. Rano bol este vlazny. Takze radiator je v prdeli. Ved oreco by to bola klapka za 60 eur co vymenim doma, ked to moze byt radiator ci musi na preplach systemu aj, plus samotny radiator 230 eur a praca k tomu. Ach jo…cele zle to auto.
Dobrý deň, mám nasledujúci problém, prosím o radu. Mám Octaviu 4 2020, Columbus. Pred cca 3 týždňami sa mi pokazil infotaiment (ostala úplne čierna stredná dotyková obrazovka, nedalo na nič nastaviť čo sa cez ňu nastavuje - klíma, rádio, navigácia, sedačky... V servise po diagnostike povedali že "umrela" MIB jednotka a je potrebne ju vymeniť, našťastie som mal auto ešte v záruke. Auto mám už 2 týždne opravené, infotaiment funguje ale nefunguje mi wireless pripojenie na Android auto. Funguje to jedine cez usb kábel. Pričom pred výmenou na pôvodnej MIB jednotke mi bezdratove Android auto fungovalo. V čom by mohol byť problém? Ďakujem