Přejít na obsah

133 témat v tomto fóru

• 13 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 4k zobrazení
  1. Bouchání podvozku

• 1 odpověď
    • 4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
  2. ocelový disk 7760

• 22 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  3. Pneumatiky R17

• 14 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  4. Sportovní výfuk

• 0 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  5. Al. disky Turecko

• 5 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  6. Poškozené pneu

• 18 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  7. Pružiny barva

• 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  8. Tuhnutie riadenia

• 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  9. Kola 18" na Rapida

• 6 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  10. Originál ALU kola 16

• 6 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak ja mam asi opak vse orezly jen brzdna plocha po 2 letech a 20 tis km asi ok...
    • Zdravím vás, chtěl bych vás poprosit o radu, včera jsem zakoupili enyaqa od soukromého prodejce. Pan Zapomněl odstranit jeho hlavní uživatelský účet a nejde nám odstranit, ani dat auto do továrního nastavení( jak přes hlavu profil a profil hosta - zapalování samozřejmě zapnuté).Nedokážete prosím poradit jak ho odstanit, případně to nějak zvládne on přes aplikaci? Nebo se musí do škodovky? Omlouvam se, jsem v tomhle nováček a trochu pozadu 🙂a děkuji za odpovědi.
    • Prisvietenie top led predne svetla: @TOMUS   @mike_k  Svetla mozu byt v automatike a myslim ze to je natocenim volantu, zo skusenosti ktoru mam na fabke. Skus si zastavit, otocit volant ked stojis a uvidis prisvieti sa ti do strany do ktorej si vytocil ptm tocis spat a uvidis ze ti pri urcitom natoceni pomaly zhasina prisvecovacia ledka.  Je to ked stojis, ked ides po meste ( napr v kruhaci alebo ked zabacas ) aj ked je trosku vacsie natocenie ked ides mimo mesto v zakrute s auto svetlami ( stretavacie/dialkove) funguje to spolahlivo.  Subjektivne si myslim ze na smerovku ani na nic inde to nereaguje iba na volant / natocenie kolies ale este otestujem pripadne editnem prispevok. 
    • Příteli okřídleného šípu, máš asi dvě možnosti. Nají místo onoho vrzání a pokusit se to odstranit. ( nějaké případné docvaknutí spoje plast - plast, či se pokusit dané místo promazat, či poupravit jinak. Druhá varianta, asi to máš ještě v záruce, navštívit servis. Věřím, že nás všechny, kteří si zakoupili vozidlo značky Škoda, nás mají v MB dostatečně rádi a Tobě tu loketku vymění v rámci reklamace. Radek.
    • Příteli okřídleného šípu, pro: Ján Mekiňa. Tak jsem nějak hledal, ale se mi nedařilo. Označení RS-e, to je mild-hybrid? Ten zvýšený volnoběh, je to zvláštní. Pokud se nedostaví fundovaná odpověď na ten volnoběh, zde na foru, tak bych to konzultoval v servise, zda je to v pořádku u tohoto auta a žádal bych vysvětlení. K té DSG. Já se vždy vzorně staral o miláčky, které jsem vlastnil. Nyní vlastním dvouletou Octavii 4 v naftě 110kW s DSG. Té mojí první DSG budu dopřávat co 3. léta výměnu oleje + proplach, nebo po ujetí 60 000km - podle toho, co nastane dříve. Také si přeji, aby byla pořád v cajku, jak s ní budu jezdit na veteránské srazy 😉. Ať Ti Octavia dělá radost, a dej vědět, jak Ti dopadl ten volnoběh. Radek.
  • Vytvořit nový...