Přejít na obsah

Motor 1.9 SDI

28 témat v tomto fóru

• 107 odpovědí
    • 71.6k zobrazení
  1. Motor 1.9 SDI 50 kW

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
  2. Rozvody hučí?

• 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 10.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
  3. 1.9 SDI nestartuje 1 2

• 34 odpovědí
    • 16.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  4. Olej v sání SDI

• 4 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  5. pčestavba SDI na TDI 1 2

• 31 odpovědí
    • 16.7k zobrazení
  6. rezonance kolem 2100 ot.

• 4 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
  7. Cidlo tepoloty

• 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
  8. Vypinanie motora

• 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den,  dneska mi umřela baterka v autě, vyměnila jsem ji ale rádio mi ukazuje to že je zabezpečené klasika safe a 1000. Po zadání kódu který byl napsaný v manuálu mi vyskočilo safe a malá dvojka. Chtela bych poprosit o nějakou radu plus bych se chtěla zeptat zda se bezplatně někde nedá zjistit kód. Protože všechny ostatní jsou placené. A ano vím že můžu do servisu ale chápete. Děkuji za odpovědi 
    • Zdravím, koupil jsem kola R17 Pegasus a zjistil že rozměr 225/45 R17 vůbec nemám zapsaný. Pán mi k tomu dal akorát toto: https://md.gov.cz/getattachment/Dokumenty/Silnicni-doprava/Schvalovani-vozidel/Stanoviska-vyrobcu/28-2018-6095.pdf.aspx?lang=cs-CZ.  Jak tento proces probíhá ?  Musím mít kola obutá než s tím půjdu na technickou ? Děkuji.
    • Dobrý dem, jak jste závadu vyřešil. Mám tu samou. děkuji  
    • Áno ,,dle výbavy" to som skôr bral že nie všetky výbavy majú navigáciu a kde nie je navygacia netreba kábel od GPS. To či to berie info z OCU nemám potuchy. Každopádne ďakujem za podnet. Bude to ako prvé čo preverím.
    • Připojím můj postřeh a další příjemný posun v konektivitě mého vozu Rapid MR 2019. Delší dobu jsem si lámal hlavu, proč mi v Android auto (AA) většinou nejde hlasové ovládání zadávání cílů v App mapy.com (dříve mapy.cz), ale občas sporadicky to jde 🤔. Dnes jsem měl čas se tomu věnovat a trochu popřemýšlet. Aby to jelo, potřebuje to v první řadě připojení k webu, toť můj selský rozum (víc do hloubky jsem v tomhle už negramotný 😆). Mobil mám Samsung Galagy A52S 5G (Android 14), infotaiment Amundsen+ (5Q0 035 874C, aktualizovaný SW naposledy 07/2022). V mobilu jsem měl nastálo zaplý příjem Wi-Fi a mobilních dat. Po nasednutí do auta většinou není dostupná žádná Wi-Fi + jsou zaplá mobilní data. Za této kombinace se hlasové ovládání v AA sice aktivuje, jakoby i detekuje hlasový pokyn, ale poté hned vypadne bez výsledku. Napadlo mě zkusit vypnout příjem Wi-Fi a jet jen na mobilní data. Ejhle, hlasové ovládání perfektně funguje a nejen mapy.com, ale stejně dobře i např. hledání ve Spotify 😀. Prostě to nějak bralo jako prioritu tu nedostupnou wifinu a ne v tu chvíli dostupná mobilní data.   Zkusil jsem googlit, zda by nešlo nějaké automatické vypnutí příjmu Wi-Fi po spojení mobilu s AA. Nějaké složité návody jsem našel, přes nějaké další pofiderní App nebo přes Samsungácké App s nimiž nejsem zrovna kamarád (ani tam nemám registraci), což se mi moc nezdálo a ani mi to nešlo. Googlil jsem dál a zjistil, že přímo v Androidu lze nastavit, aby se příjem Wi-Fi automaticky vypínal, když není v dosahu žádná síť z těch co mám uložené v mobilu. V mém mobilu se to skrývá v nastavení Wi-Fi pod položkou "Intelligent Wi-Fi" a zde jsem aktivoval položku "Autom. zapnout/vypnout Wi-Fi". Otestováno a vše funguje aniž bych musel myslet na ruční zapínání/vypínání Wi-Fi, tj. v autě mimo Wi-Fi funguje hlasové ovládání a když přijdu třeba domů nebo do práce, jsem automaticky připojený k Wi-Fi. Navíc bych takto měl šetřit energii baterie v mobilu 🙂.   A proč mi dříve hlasové ovládání v autě sporadicky šlo? Asi to bylo za situace, kdy i do auta dosáhla signálem některá z v mobilu uložených Wi-Fi. Toto zkusím ještě někdy otestovat, ale jde už o drobnost.
  • Vytvořit nový...