Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI

1244 témat v tomto fóru

• 69 odpovědí
    • 52.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  1. Odtrhnuty motor

• 7 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  2. Vymena cerpadla

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  3. Vyčištění turba

• 18 odpovědí
    • 17k zobrazení
  4. Turbo

• 15 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
  5. Turbo TDI

• 12 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  6. Vstřikovací trysky

• 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  7. Vstřikovací trysky

• 13 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
  8. divna spotreba TDI

• 6 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  9. Emise CO2

• 16 odpovědí
    • 19.2k zobrazení
  10. Je v pořádku váha?

• 13 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  11. auto dymi a zdochyna

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
  12. Octavia TDI 81KW r.v 97

• 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  13. Hydraulicke zdvihatka?

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 7.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vie niekto poradit....pokial prehravam hudbu bezdrotovo cez android auto,tak je zvuk stiseny a hudba nema tak dobru dynamiku,ale ak hudbu prehram klasika cez Bluethoot,je to uplne ina liga.hlasnejsie s paradnou dynamikou..zdroj je rovnaky,moje konto TIDAL....je chyba v nastaveni v aute,alebo v telefone?
    • Moc děkuji za odpověď, nicméně když jste měl jiný rok výroby, měl jste originální bluetooth a jiné rádio, tak si nemyslím, že z toho vyplývá, že to automaticky půjde dodělat. Vím jen, že se dají sehnat nějaké části jako ta BT krabice, dráty, mikrofon a podobně, a že se to (jak říkáte) umisťuje pod sedačku spolujezdce. Ale nevím, jestli to třeba software auta vůbec umožňuje nebo jaké jsou podmínky pro to, aby to umožnil.
    • Mám auto 03/19, cca 54.000km a kola prohazuju při každém přezutí léto - zima. Jak jsem tady už nedávno psal, první letošní jízda na Dunlopech katastrofa, zimní 15" Nokiany jsou vždy tišší. O víkendu jsem dal 488 km po jedničkách a dálnicích a už jsem asi otupěl a už hluk tak nevnímám.
    • ja měl octavii 2 2005 s radiem swing a mělo to originální bluetooth ktery byl pod sedačkou spolujezdce. takže dodělat by to mělo jít 
    • Zajímalo by mě na kolik tlačíte obyč 15" 185/60. Mám tam od koupi zimáky, ale jak jsem to natlačil na ECO tlaky, tak se jízda stala značně nepohodlnou, na těch všudypřítomných dírách a nerovnostech to už tlouklo citelně do náprav, musí to tak značně trpět. Naopak na základní huštění-částečné zatížení, je to vyloženě jak v peřince. Jen mi přijdou min. přední pneu podhuštěné, přitom dezén vypadá špinavý rovnoměrně. Nerad bych tímto sežvýkal zbytečně okraje na zánovních zimách. Hustil jsem to schválně na pumpě a kontroloval na jiných, ať se to co nejvíc přiblíží realitě. Ty levné domácí budíky všemožně lžou
  • Vytvořit nový...